|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ארג'נין
חיפשתי קצת חומר על התוסף הזה ולא ממש מצאתי.. מה שכתוב בחנות של איזראל בודי אני לא ממד מיחס לזה חשיבות כי הם מנפחים הכל במטרה למכור לנו מוצרם (לא שיש לי בעיה עם זה כמובן כי זאת העבודה שלהם) אז אם למישהו יש מידע (מיקצועי!) על המוצר הזה או שהוא היתנסה איתו אני אשמח לקבל מידע עליו.. תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() Keep Your Money
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי, למה? יש לך מידע על המוצר? אני סתם שואל כדי לדעת יותר..
הישתמשת בו בעבר שאתה ככה אומר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() זה חרטא התוסף היחיד שעוזר וגם זה בצורה קטנה ולא ענקית זה קראטין מעבר לזה אין כלום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה מזיין בשכל?!? זה אחלה מוצר אתה תתנפח באימון כמו בלון!! וישאר קצת לאורךך היום ויהיה טיפה שיפור במשקלי העובדה שלך...
אני אישית לא ניסיתי אבל חבר שלי כן ועבד עליו יפה!
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() יהיה נחמד אם אני יקבל תשובה מגל או ממשה
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ארגנין וכל תוספי הנוקס למינהן הוכחו מזמן כגימיק מטופש של החברות שמנסות לעשות עליכם כסף.
זה אשכרה התרמית הגדולה של שוק תוספי המזון! ותגיד לחבר שלך שהוא חיי בסרט... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
הוא לא יעזור לך להשיג עוד כוח באימונים (לפחות לא לבד) מה שכן אתה יכול לקבל ממנו אחלה פאמפ. אני אישית ניסיתי מוצרים שמשלבים ארג'נין ואתה מקבל הרגשה טובה באימון מכל הפאמפ הזה. שוב כל האנשים שיגידו לך לשמור את הכסף צודקים אם אתה מחפש עוד כוח (קריאטין הוא הפיתרון במקרה הזה) אם אתה מחפש עוד פאמפ אז זה אחת האופציות הטובות.
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מסתומרת פאמפ? סתם שהשריר יראה נפוח? אם זה רק זה אז זה לא כזה שווה את הכס באמת כי הכוח יותר חשוב לדעתי ואיתו גם בא הניפוח שרירים בעיקרון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
שוב זה יכול להיות שילוב טוב ולתת דחיפה פסיכולוגית לאנשים מסוימים בנוסף יש כאלה שאוהבים את ההרגשה שזה נותן ומוכנים לשלם על כך כסף, לדעתי אם אתה רוצה להשקיע בתוסף מזון תתחיל מקריאטין הוא יעזור לך להשיג עוד מסה ולצבור עוד כוח בהמשך תמיד תוכל לנסות ארג'נין או מוצרי NO נוספים אם תרצה.
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() הקטע הוא שקריאטין הבנתי שהוא לא תופס על כולם (עדיין לא מצאתי תשובה מקצועית לשאלה)
ואני לא יודע אם הוא יתפוס עלי או לא.. ולהוציא 300-400 שקל על תוסף שיכול להיות שהוא לא יתפוס עלי זה די "מפחיד".. אין שום דרך לבדוק אם הגוף שלי מתאים או לא? הקטע הוא שהקריאטין משפיע פסיכולוגית ברמות מטורפות ככה שגם אם החומר לא משפיע עליך אתה עדיין יכול לחשוב שהוא כן. =/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
וחוץ מזה כל אחד ומה שעושה לו טוב באימון אם לא היה לזה שוק כנראה שלא היו ממשיכים ליצר את המוצרים האלה... ציטוט:
בכל מקרה קריאטין טהור עולה בסך הכל 150 ש"ח ואם הוא באמת ישפיע עלייך הוא יספיק לתקופה ארוכה. הדרך היחידה לדעת אם הגוף שלך מצליח לספוג את הקריאטין הטהור זה להלוות מחבר שיש לו או פשוט לקנות ולנסות ואתה כבר תדע שהוא עובד עלייך כי אחרי תקופה מסיומת אתה אמור להיות ספוך בנוזלים.
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
כללי:: לא הייתי פה הרבה שנים...
עוסק ב:: Experimental Neurooncology
חדר כושר: Y
|
![]() זה עובד הרבה, הרבה פחות טוב מאשר החברות מפרסמות, אבל זה ממש, אבל ממש לא שווה את הכסף. תקנה עם הכסף הזה חלבון כבר, יהיה הרבה יותר טוב.
אני הישתמשתי בהרבה מאוד תוספי תזונה. ללא ספק ארג'ינין הוא המוצר הכי גרוע שאיי פעם הישתמשתי.
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() חרא של דבר, לא נותן כלום, אתה רוצה להראות שרירי תעשה שריר כל היום ותקנה בגדים צמודים.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned - מספיק לפרסם חברות מתחרות
|
![]() אני ישמשתי בו ב nitricx של אדבנסד פרפורמנס עד לפני כמה ימים אהבתי תהרגשה הביא לי פאמפ באימון וכל היום הרגשתי תשרירים תפוסים ואני דווקא לא חושב כמוכם על הפאמפ פאמפ זה דבר בן זונה והוא מגדיל תשרירים X3 כמעט תקראו תספר
Get The Pump the last word in bodybuilding ותבינו במה עוזר הפאמפ |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() ואיך זה בא לידי ביטוי מבחינה בריאותית?
החומר הזה הוא טיבעי כמו הקריאטין למשל? צריך לשתות גם הרבה מים איתו וכל זה..? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() ואיך זה בא לידי ביטוי מבחינה בריאותית?
החומר הזה הוא טיבעי כמו הקריאטין למשל? צריך לשתות גם הרבה מים איתו וכל זה..? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
מושעה
|
![]() למה אנשים כל כך מזלזלים בפאמפ? יש לו תפקיד מאוד חשוב הוא עוזר להרחיב את רקמת ה Faschia בשריר לפי Doggcrap אני חושב שפאמפ זה דבר חשוב.. למרות שעדיין לא הייתי קונה תוסף רק בשבילו ומנסה לקבל אותו באופן "טבעי" בסה"כ ודרך אגב יש אנשים שקריאטין לא משפיע עליהם
קיצור היתי שומר תכסף וקונה חלבון ![]() |
![]() |
![]() |