ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   ארג'נין - מה אתם אומרים על זה? (https://israelbody.com/showthread.php?t=1346)

pohdem 19-10-06 21:58

ארג'נין - מה אתם אומרים על זה?

ארג'נין
חיפשתי קצת חומר על התוסף הזה ולא ממש מצאתי..
מה שכתוב בחנות של איזראל בודי אני לא ממד מיחס לזה חשיבות כי הם מנפחים הכל במטרה למכור לנו מוצרם (לא שיש לי בעיה עם זה כמובן כי זאת העבודה שלהם)

אז אם למישהו יש מידע (מיקצועי!) על המוצר הזה או שהוא היתנסה איתו אני אשמח לקבל מידע עליו..
תודה.

ironman 19-10-06 22:00

Keep Your Money

pohdem 19-10-06 22:15

אוקי, למה? יש לך מידע על המוצר? אני סתם שואל כדי לדעת יותר..
הישתמשת בו בעבר שאתה ככה אומר?

Ori-Silver 19-10-06 22:19

זה חרטא התוסף היחיד שעוזר וגם זה בצורה קטנה ולא ענקית זה קראטין מעבר לזה אין כלום

body55 19-10-06 22:21

מה אתה מזיין בשכל?!? זה אחלה מוצר אתה תתנפח באימון כמו בלון!! וישאר קצת לאורךך היום ויהיה טיפה שיפור במשקלי העובדה שלך...
אני אישית לא ניסיתי אבל חבר שלי כן ועבד עליו יפה!

pohdem 19-10-06 22:34

יהיה נחמד אם אני יקבל תשובה מגל או ממשה :blush: :whistle:

ironman 19-10-06 22:39

ארגנין וכל תוספי הנוקס למינהן הוכחו מזמן כגימיק מטופש של החברות שמנסות לעשות עליכם כסף.
זה אשכרה התרמית הגדולה של שוק תוספי המזון! ותגיד לחבר שלך שהוא חיי בסרט...

Shlomik 19-10-06 22:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pohdem
ארג'נין
חיפשתי קצת חומר על התוסף הזה ולא ממש מצאתי..
מה שכתוב בחנות של איזראל בודי אני לא ממד מיחס לזה חשיבות כי הם מנפחים הכל במטרה למכור לנו מוצרם (לא שיש לי בעיה עם זה כמובן כי זאת העבודה שלהם)

אז אם למישהו יש מידע (מיקצועי!) על המוצר הזה או שהוא היתנסה איתו אני אשמח לקבל מידע עליו..
תודה.

תראה כעיקרון זה מוצר נחמד ביותר אבל הכל תלוי מה אתה מחפש.
הוא לא יעזור לך להשיג עוד כוח באימונים (לפחות לא לבד) מה שכן אתה יכול לקבל ממנו אחלה פאמפ.
אני אישית ניסיתי מוצרים שמשלבים ארג'נין ואתה מקבל הרגשה טובה באימון מכל הפאמפ הזה.
שוב כל האנשים שיגידו לך לשמור את הכסף צודקים אם אתה מחפש עוד כוח (קריאטין הוא הפיתרון במקרה הזה) אם אתה מחפש עוד פאמפ אז זה אחת האופציות הטובות.

pohdem 19-10-06 23:00

מסתומרת פאמפ? סתם שהשריר יראה נפוח? אם זה רק זה אז זה לא כזה שווה את הכס באמת כי הכוח יותר חשוב לדעתי ואיתו גם בא הניפוח שרירים בעיקרון

Shlomik 19-10-06 23:09

ציטוט:

מסתומרת פאמפ? סתם שהשריר יראה נפוח? אם זה רק זה אז זה לא כזה שווה את הכס באמת כי הכוח יותר חשוב לדעתי ואיתו גם בא הניפוח שרירים בעיקרון

כן השריר יראה מכווץ (כאילו אתה "עושה שריר") ונפוח יותר.
שוב זה יכול להיות שילוב טוב ולתת דחיפה פסיכולוגית לאנשים מסוימים בנוסף יש כאלה שאוהבים את ההרגשה שזה נותן ומוכנים לשלם על כך כסף, לדעתי אם אתה רוצה להשקיע בתוסף מזון תתחיל מקריאטין הוא יעזור לך להשיג עוד מסה ולצבור עוד כוח בהמשך תמיד תוכל לנסות ארג'נין או מוצרי NO נוספים אם תרצה.

Ori-Silver 19-10-06 23:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Shlomik
כן השריר יראה מכווץ (כאילו אתה "עושה שריר") ונפוח יותר.
שוב זה יכול להיות שילוב טוב ולתת דחיפה פסיכולוגית לאנשים מסוימים בנוסף יש כאלה שאוהבים את ההרגשה שזה נותן ומוכנים לשלם על כך כסף, לדעתי אם אתה רוצה להשקיע בתוסף מזון תתחיל מקריאטין הוא יעזור לך להשיג עוד מסה ולצבור עוד כוח בהמשך תמיד תוכל לנסות ארג'נין או מוצרי NO נוספים אם תרצה.

להוציא 400 שקל סתם בשביל לקבל עוד קצת פאמפ זה פיגור טוטאלי.....

pohdem 19-10-06 23:19

הקטע הוא שקריאטין הבנתי שהוא לא תופס על כולם (עדיין לא מצאתי תשובה מקצועית לשאלה)
ואני לא יודע אם הוא יתפוס עלי או לא.. ולהוציא 300-400 שקל על תוסף שיכול להיות שהוא לא יתפוס עלי זה די "מפחיד"..
אין שום דרך לבדוק אם הגוף שלי מתאים או לא?
הקטע הוא שהקריאטין משפיע פסיכולוגית ברמות מטורפות ככה שגם אם החומר לא משפיע עליך אתה עדיין יכול לחשוב שהוא כן. =/

Ori-Silver 19-10-06 23:42

ציטוט:

הקטע הוא שקריאטין הבנתי שהוא לא תופס על כולם (עדיין לא מצאתי תשובה מקצועית לשאלה)
ואני לא יודע אם הוא יתפוס עלי או לא.. ולהוציא 300-400 שקל על תוסף שיכול להיות שהוא לא יתפוס עלי זה די "מפחיד"..
הקטע הוא שהקריאטין משפיע פסיכולוגית ברמות מטורפות ככה שגם אם החומר לא משפיע עליך אתה עדיין יכול לחשוב שהוא כן. =/

400 גרם קראטין מונו עולה 125 שקל וזה יספיק לך בדיוק להעמסה אחת למרות שלדעתי תיקח בלי העמסה

Shlomik 19-10-06 23:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ORI-SILVER
להוציא 400 שקל סתם בשביל לקבל עוד קצת פאמפ זה פיגור טוטאלי.....

ארג'נין לבד לא עולה כל כך הרבה כסף, ב400 ש"ח אתה קונה מוצר יותר מתקדם מארג'נין ללא תוספות.
וחוץ מזה כל אחד ומה שעושה לו טוב באימון אם לא היה לזה שוק כנראה שלא היו ממשיכים ליצר את המוצרים האלה...

ציטוט:

קיראטין טהור משפיע על כולם הבעיה זה הספיגה שלו אצל חלק מהאנשים הוא לא נספג בצורה טובה ואז הוא לא משפיע אבל גם לזה מצאו פיתרונות וקימים קריאטנים עם תוספות שונות שעוזרות לו להיספג.
בכל מקרה קריאטין טהור עולה בסך הכל 150 ש"ח ואם הוא באמת ישפיע עלייך הוא יספיק לתקופה ארוכה.
הדרך היחידה לדעת אם הגוף שלך מצליח לספוג את הקריאטין הטהור זה להלוות מחבר שיש לו או פשוט לקנות ולנסות ואתה כבר תדע שהוא עובד עלייך כי אחרי תקופה מסיומת אתה אמור להיות ספוך בנוזלים.

ברי צקלה 20-10-06 00:00

זה עובד הרבה, הרבה פחות טוב מאשר החברות מפרסמות, אבל זה ממש, אבל ממש לא שווה את הכסף. תקנה עם הכסף הזה חלבון כבר, יהיה הרבה יותר טוב.

אני הישתמשתי בהרבה מאוד תוספי תזונה. ללא ספק ארג'ינין הוא המוצר הכי גרוע שאיי פעם הישתמשתי.

Nimrod 20-10-06 15:28

חרא של דבר, לא נותן כלום, אתה רוצה להראות שרירי תעשה שריר כל היום ותקנה בגדים צמודים.

ShaI^MymoN 20-10-06 15:31

אני ישמשתי בו ב nitricx של אדבנסד פרפורמנס עד לפני כמה ימים אהבתי תהרגשה הביא לי פאמפ באימון וכל היום הרגשתי תשרירים תפוסים ואני דווקא לא חושב כמוכם על הפאמפ פאמפ זה דבר בן זונה והוא מגדיל תשרירים X3 כמעט תקראו תספר
Get The Pump
the last word in bodybuilding
ותבינו במה עוזר הפאמפ

pohdem 20-10-06 18:53

ואיך זה בא לידי ביטוי מבחינה בריאותית?
החומר הזה הוא טיבעי כמו הקריאטין למשל?
צריך לשתות גם הרבה מים איתו וכל זה..?

pohdem 20-10-06 19:04

ואיך זה בא לידי ביטוי מבחינה בריאותית?
החומר הזה הוא טיבעי כמו הקריאטין למשל?
צריך לשתות גם הרבה מים איתו וכל זה..?

Amit 20-10-06 19:22

למה אנשים כל כך מזלזלים בפאמפ? יש לו תפקיד מאוד חשוב הוא עוזר להרחיב את רקמת ה Faschia בשריר לפי Doggcrap אני חושב שפאמפ זה דבר חשוב.. למרות שעדיין לא הייתי קונה תוסף רק בשבילו ומנסה לקבל אותו באופן "טבעי" בסה"כ ודרך אגב יש אנשים שקריאטין לא משפיע עליהם
קיצור היתי שומר תכסף וקונה חלבון:) למרות שאני טיפה סותר פה את עצמי

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:07.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ