|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לחיצה צרפתית (יד אחורית) מבוצעת עם מוט על בנצ' כאשר לוקחים את המוט אחורה (מאוחרי הראש) ומחזירים עד ליישור היידים.
לפי מה שהבנתי ככה גם מבצעים פול אובר ( לגב ) היכן הטעות שלי ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() Omg
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אכפת לך לשפוך קצת אור על הנושא בשבילי ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כן,
לפי מה הבנת כזה דבר?, ועם יש לך היגיון אז איך ההגיון אומר לך שאותו תרגיל שאתה מבצע לשריר היד האחורית יעבוד גם על הגב, איפה הקשר בין היד האחורית לגב? בכל אופן לחיצה צרפתית זה הורדת המוט למצח בשכיבה וחזרה חלילה, פולאובר שאתה מתכוון זה תרגיל משיכה לגב. עם תרצה תכיף יבוא מישהו וירחיב בישבילך לנושא עם לא אני חייב לעוף ויותר מאוחר אני אחזור לענות לך ביי בנתיים.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() התרגילים נראים דומים , אבל בלחיצה צרפתית יש פשיטה של המרפק ובפולאובר התנועה היא בכתף [כפיפה? אני לא בטוח איך קוראים לזה].
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה חברים
עזרתם לי מאוד ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תרגיל הראשון שים לב שרק האמה זזה ..זה ליד אחורית..ובתרגיל השני כל היד זזה זה לגב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() לא מעורבת??? זה תרגיל חד מפרקי שהתנועה היא רק במפרק הכתף ולכן "פשיטת כתף"
Only the Strong Shall Survive I'm not a quitter. It's like a dog. You can kick a dog so long and it will do two things. It's either gonna roll over and die... or it's gonna bite you and attack you. And I'm the kind of person who's the type of a dog who would bite back . Mike Katz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() התרגיל פועל על מפרק הכתף אבל שרירי הכתף עצמם בכלל לא מעורבים בתנועה, נוסף על כך זה בעייתי לקרוא לתנועה הזאת "פשיטה" כי ההיפך מפשיטה הוא "כפיפה" ואי אפשור לכפוף את הכתף. אם כבר אז התנועה היא "משיכה" (pull) ולא משיכת כתף, השם pullover באנגלית הכי מתאים לתרגיל ואני לא יודע איך לתרגם את זה נכון לעברית.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אמאל'ה כמה שטויות.
פשיטת כתף מדברת על מפרק הכתף ולא על שרירי הכתף. אפשר לבצע כפיפת כתף, תנועה נגדית לפשיטה מן הסתם. חלאס לדבר שטויות בן אדם.
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() יאללה תקימה תן לעצמך כאפת שטות. התנועה היא פשיטת כתף כי מפרק הכתף מבצע פשיטה, ומשום מה השרירים שפועלים הם פושטי הכתף, זה לא בהכרח אומר שאחד מראשי הדלתויד פועל, אין קשר. הלטיסימוס הוא אחד מפושטי הכתף ולכן הוא פועל בתרגיל, אין קשר למה שאמרת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא נותן לעצמי כף שטות עד שאני לא מבין מה לדעתם לא נכון. מי החליט ולמה שפשיטת הכתף מבוצעת ע"י תנועה מלמטה ולמעלה ולא להיפך? הרי הכתף היא לא מפרק כמו הברך או המרפק שיכולים לעשות תנועות כפיפה/פשיטה באופן ברור.
וגולן, זה יהיה הרבה יותר טוב אם תסביר את עצמך במקום לרשום הודעות קצרות וטפשיות כאלו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
מנהל ראשי
|
![]() תתחיל מללמוד את הבסיס כל דבר שרשמת לא נכון מהתחלה עד הסוף.
פה יש לך את התנועות של מפרק הכתף עם אנימציה ותיאור. זה לא מושלם יש להם טעויות הרבה פעמים באתר הזה אבל את הבסיס תוכל ללמוד. יש לך 10 תנועות שונות במפרק הכתף. http://www.exrx.net/Articulations/Shoulder.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() תשובה מצויינת, אחלה לינק, מסביר את הדברים באופן מפורט. תודה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
דרך אגב כפיפה =FLEXION |
|
![]() |
![]() |