|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני רוצה להתחיל תוכנית Abc פעמים בשבוע
רק ממבינים שיענו ולא ילדים !!abcabcxabcabc A חזה יד אחורית כל החזרות יהיו בין 8 -12 בטווח של בלוגים לשבועים חזה בנץ פרס עם מוט 3x בנץ פרס עם משקולות 3x דחיקה בשיפוע חיובי עם משקולות 3x פלייס 3x כדאי להוסיף עוד תרגיל? יד אחורית לחיצה צרפתית 3x מקבילים 3x פושדאון 3x להוסיף עוד תרגיל? B גב יד קדמית מתח 2x פולי עליון אחיזה רחבה לחזה 3x פולי עליון אחיזה צרה 3x מסור 3x לשנות? יד קדמית כפיפות מרפקים במוט דאבליו 3 סטים כפיפת מרפק יד על הפירצ'ר 3סטים פטישים 3סטים C כתפים רגלים כתפים דחיקה בישיבה משקולות 3 סטים הנפה לצדדים 3סטים פלייס הפוך לכתף אחורית 3סטים רגלים סקוואט 3סטים הרמת עקבים 3 סטים מה עוד להוסיף? בסוף כך אימון 2 תרגילים לבטן כל תרגיל 3 סטים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה בחיטוב.
למה לתת גירוי פעמיים בשבוע? ראשון,שלישי,חמישי Abc . ואירובי מתחילים מפעמיים,ובמשך הזמן ל4 פעמים ש3 פעמים זה אחרי אימון ועוד פעם אחת אירובי נפרד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מנסיון, מהמלצות הפורום המוכיחות עצמן, לחיטוב עדיף ורצוי Fbw, במקרה אחר Ab!
עדיף Fbw 3 פעמים בשבוע, 4 סטים לשריר גדול 2 לקטן, אני באופן אישי לא מאמן רגליים כדי לא להתיש אותן לפני האירובי הארוך והמייגע. ככה אני סוגר 14 סטים סך הכל לפני הריצה של ה4 ק"מ. בנוסף כמובן תתאים את התוכנית לגרעון השלילי. אם אתה לא תחפף ותעשה שכונה, אתה תראה תוצאות במהירות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() סוף כל אימון בטן? ואתה אומר למבינים בלבד?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה יש לשנות בתוכנית? |
|
![]() |
![]() |