|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
קיבלתי זימון לגיבוש קשר"ג. מישהו שמע על זה? זה שווה?
חיל תקשוב שלח לי זימון ליומיים גיבוש של מיונים ל"קצין תקשוב קרבי גדודי" בבסיס שלהם בקצרין.
הגיבוש עצמו בטח יהיה כיף, אבל אני לא יודע על התפקיד. לפי מה שהם אומרים, זה תפקיד שווה, אבל אני לא יודע עד כמה זה טוב. 80 שבועות הכשרה (בטח כולל טירונות), שירות קרבי-שדה ועוד התחייבות לשנת שירות קבע... לא נשמע הכי מפתה. אם מישהו הייה בגיבוש הזה או שמע על התפקיד בבקשה תספרו על זה והאם שווה לנסות להתקבל! :ninja: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() כל תפקיד קצונה הוא מעניין קודם כל.
בעיקרון זה תפקיד של מודיעין קרבי,, לצאת הרבה עם החוד. אני לא יודע כמה אפשר לפרט על התפקיד הזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מושעה
|
![]() וואלה לא שמעתי על זה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מה?? עושים גיבוש לקשר"ג? פעם ראשונה אני שומע על זה.
טוב בכל מקרה, אני לא יודע איך להגדיר את התפקיד, אבל אני אתן לך דוגמא. אני למשל הייתי בתותחנים. במצב שהתותחנים עובדים עם יחידת חי"ר למשל, והתותחים צריכים לירות פגזים כדי לאפשר לחירניקים להתקדם בחזית, חייב להיות קשר"ג בגדוד החי"ר שיתקשר עם גדוד התותחנים על מנת לטווח אותם (את התותחים) למקום הנכון. אם לא יהיה מי שיטווח, התותחים עלולים לירות למקום הלא נכון ולהרוג את החירניקים. אבל זאת היתה רק דוגמא עם התותחנים. קשר"ג יש בכל יחידה אם אני לא טועה: הנדסה קרבית, שיריון וכו'... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תבקש העברה לגיבוש קבש"ר, אני שמעתי על אנשים שקיבלו זימון לקשר"ג וביקשו העברה לגיבוש קבש"ר ואישרו להם, יהיה לך הרבה יותר טוב ככה.
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני בזכות הליכה קבועה לקב"ן הייתי מאוד קרוב לתפקיד הזה.
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |