ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   קיבלתי זימון לגיבוש קשר"ג. מישהו שמע על זה? זה שווה? (https://israelbody.com/showthread.php?t=11677)

Mikeo 07-06-07 11:57

קיבלתי זימון לגיבוש קשר"ג. מישהו שמע על זה? זה שווה?

חיל תקשוב שלח לי זימון ליומיים גיבוש של מיונים ל"קצין תקשוב קרבי גדודי" בבסיס שלהם בקצרין.
הגיבוש עצמו בטח יהיה כיף, אבל אני לא יודע על התפקיד. לפי מה שהם אומרים, זה תפקיד שווה, אבל אני לא יודע עד כמה זה טוב. 80 שבועות הכשרה (בטח כולל טירונות), שירות קרבי-שדה ועוד התחייבות לשנת שירות קבע... לא נשמע הכי מפתה. אם מישהו הייה בגיבוש הזה או שמע על התפקיד בבקשה תספרו על זה והאם שווה לנסות להתקבל! :ninja:

Gamerrrrr 07-06-07 12:00

כל תפקיד קצונה הוא מעניין קודם כל.

בעיקרון זה תפקיד של מודיעין קרבי,, לצאת הרבה עם החוד. אני לא יודע כמה אפשר לפרט על התפקיד הזה.

Vin diesel 07-06-07 12:03

וואלה לא שמעתי על זה...

- Idan - 07-06-07 12:35

מה?? עושים גיבוש לקשר"ג? פעם ראשונה אני שומע על זה.

טוב בכל מקרה, אני לא יודע איך להגדיר את התפקיד, אבל אני אתן לך דוגמא. אני למשל הייתי בתותחנים. במצב שהתותחנים עובדים עם יחידת חי"ר למשל, והתותחים צריכים לירות פגזים כדי לאפשר לחירניקים להתקדם בחזית, חייב להיות קשר"ג בגדוד החי"ר שיתקשר עם גדוד התותחנים על מנת לטווח אותם (את התותחים) למקום הנכון. אם לא יהיה מי שיטווח, התותחים עלולים לירות למקום הלא נכון ולהרוג את החירניקים.

אבל זאת היתה רק דוגמא עם התותחנים. קשר"ג יש בכל יחידה אם אני לא טועה: הנדסה קרבית, שיריון וכו'...

ran_z 07-06-07 12:41

תבקש העברה לגיבוש קבש"ר, אני שמעתי על אנשים שקיבלו זימון לקשר"ג וביקשו העברה לגיבוש קבש"ר ואישרו להם, יהיה לך הרבה יותר טוב ככה.

Mikeo 07-06-07 12:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי - Idan -
מה?? עושים גיבוש לקשר"ג? פעם ראשונה אני שומע על זה.

טוב בכל מקרה, אני לא יודע איך להגדיר את התפקיד, אבל אני אתן לך דוגמא. אני למשל הייתי בתותחנים. במצב שהתותחנים עובדים עם יחידת חי"ר למשל, והתותחים צריכים לירות פגזים כדי לאפשר לחירניקים להתקדם בחזית, חייב להיות קשר"ג בגדוד החי"ר שיתקשר עם גדוד התותחנים על מנת לטווח אותם (את התותחים) למקום הנכון. אם לא יהיה מי שיטווח, התותחים עלולים לירות למקום הלא נכון ולהרוג את החירניקים.

אבל זאת היתה רק דוגמא עם התותחנים. קשר"ג יש בכל יחידה אם אני לא טועה: הנדסה קרבית, שיריון וכו'...

כן, זה הייה בערך ההסבר של התפקיד... בסיום ההכשרה צירוף כקצין תקשוב לאחד מהחילות הקרביים- חי"ר, שריון, הנדסה, תותחנים וכוליי... טוב, אני מתאר לעצמי שזה יהיה לכל הפחות מעניין. "עבודה עם טכנולוגיה מתקדמת" וכו', אני כבר אראה איך יסבירו את זה.

Mikeo 07-06-07 12:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z
תבקש העברה לגיבוש קבש"ר, אני שמעתי על אנשים שקיבלו זימון לקשר"ג וביקשו העברה לגיבוש קבש"ר ואישרו להם, יהיה לך הרבה יותר טוב ככה.

מה זה קבש"ר?

ran_z 07-06-07 13:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Freddy Krueger
מה זה קבש"ר?

קצין בית שימוש ראשי.

אני בזכות הליכה קבועה לקב"ן הייתי מאוד קרוב לתפקיד הזה.

Mikeo 07-06-07 13:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z
קצין בית שימוש ראשי.

אני בזכות הליכה קבועה לקב"ן הייתי מאוד קרוב לתפקיד הזה.

:thumbdown: :XDemoticon:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:11.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ