|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תפרטו על התוכנית שלכם
א.באיזה חלוקה אתם מתאמנים? ב.כמה סטים אתם נותנים לכל שריר? ג.מה הטווחי חזרות העיקריים שלכם? ד.עובדים לכשל? ה.אתם מרוצים מהתוכנית? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() א. ab
ב. 13 לגדול 9 לקטן ג. 8-12 ד. כן, 2 סטים אחרונים בכל תרגיל ה. כן, אבל הייתי משנה את החלוקה שגיל שם לי: גב עם כתפיים ויד אחורית, וחזה עם יד קדמית ורגליים??? אני מוסיף לסקר שאלה: אתם עובדים עם שיטה מסוימת כמו דרופסט/סופרסט וכו'? אני עושה דרופסט לידיים |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ב. 4 לקטן ו-6 לגדול ג. בערך 10 ד. בחלק מהרגילים כן ה. יחסית ל-FBW כן מאוד מרוצה אבל הייתי רוצה לעשות AB רק חבל שאין לי זמן לזה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() א. Ab
ב. 12 סטים לרוב השרירים חוץ מיד (אחורית וקדמית-8) ג.8-10 ד. עובד על טווח חזרות מסויים...אם אני מצליח מעבר לו אז אני מעלה משקל ככה שאני יגיע לכשל בטווח חזרות שתכננתי להגיע אליו ה. כן...אחרי Abcde Fbw וabc זאת התוכנית שאני הכי מרוצה ממנה נ.ב- אני חושב שאתה מתכוון ל"סקר" ולא "סרק"
![]() |
#5 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() 13 לגדול ו-9 לקטן בab :\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() Ab
חלוקה ימי חמישי ושבת (צבא). A גב בסביבות ה 12-14 סטים כתפיים 10-12 בטים טרפזים 5 סטים אמות 8 סטים B טרייספס 12-10 סטים בייספס 10-12 סטים חזה 8-10 סטים בטן איך שבא הייתי עושה חלוקה אחרת אבל הצבא לא מאפשר..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ב. בFBW אני מביא 3 לגדול, 1 לקטן. בAB זה 6-7 לגדול, 2-3 לקטן. ג. 4-10 ד. כשיש מצב רוח אז כן
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() זאת התכנית שלי במסה הבאה:
A1: Squat 5X5 Snatch Pull 8X3 Bulgarian Squat 3X8 כל רגל RDL 3X8 Standing Cable Crunches 3X10 Calf Raises 3X5 Calf Raises 3X15 B2: Flat BB Bench Press 5X5 Pendlay Rows 5X5 Military Press 3X8 Neutral Gris Pull-ups 3X8 Lying Triceps Extensions 3X8 BB Curls 3X8 Flys supersetted w/ Bent-over lateral Raises 3X8 A2: Clean Pull 8X3 Front Squat 5X5 RDL 3X8 Bulgarian Squat 3X8 כל רגל Standing Cable Crunches 3X10 Calf Raises 3X5 Calf Raises 3X15 B2: Military Press 5X5 Chinups 5X5 Dips 3X8 Dumbell Rows 3X8 כל יד Lying Triceps Extensions 3X8 BB Curls 3X8 Flys supersetted w/ Bent-over lateral Raises 3X8 בחיטוב אני מקצץ קצת בווליום. תגובות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
הושעה
|
![]() מה זה לעזאזל בולגריאן סקוואט?
![]() |
#10 | |||||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
בתרגילים הלא כלכך מורכבים למשל באימון חזה פלייס אני עושה כ10 חזרות איטיות ציטוט:
ציטוט:
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() מה ההגיון בcalf raisesX15? למה אתה לא עושה דדליפט רגיל?
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() א.באיזה חלוקה אתם מתאמנים? עכיו Ab רוצה להתחיל Hst בשבוע הקרוב
ב.כמה סטים אתם נותנים לכל שריר? בab 9 לגדול 5-6 לקטן בhst 1-2 סטים ג.מה הטווחי חזרות העיקריים שלכם?ab חזרות 6-8 Hst חזרות לפי התוכנית ד.עובדים לכשל? Ab כה Hst כשצריך ![]()
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ה-15 חזרות זה כי האימון כולו מאוד עצים ואני עובד עם משקלים הרבה יותר גבוהים ב-Сalf Raises מבסקוואט (אני עושה את זה בסמית' בעמידה על מדרגה) והלחץ על הגב התחתון הוא די גדול במהלך התרגיל. אני יותר אוהב את הווריאציות המהירות של התרגילים (הם גם עובדים יותר חזק על ההאמסטרינג מאשר דדליפט רגיל בגלל כיפוף הברך הכפול) והדדליפט עצמו הוא תרגיל שדורש המון אנרגיה וזה די דופק את שאר האימון. אולי אני אעשה שבוע Clean Pulls ושבוע דדליפט או משהו כזה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() א. ab
ב. 9 גדול 6-9 קטן ג. 8-10 ד. בחק מהתרגילים עבודה לכשל בסט האחרון ה. יחסית מרוצה מהתוכנית ו. כרגע לא עושה דרופ סטים או סופר סטים
![]() |
#15 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() פפט
Semi-fbw בדרך כלל עובד על 2-3 קב' שריר ומשאיר אחת אחרי זה לאמן בבית המטרה לא לעשות מלא סטים אלא סט רסט פאוז עצבני ולשבור שיא באותו תרגיל אבל זה ממש לא כל מה שאני עושה
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() 5x5 עם כמה שינויים שעשיתי...
5 סטים של 5 חזרות לתרגילים כבדים במתכונת 3 אימונים בשבוע, פה ושם אני מוסיף 2-3 סטים להשלמות של כל מיני כרגע אני ממש מרוצה, שבוע הבא אני מתחיל את השבוע ה 4 שבו אני אמור לעבוד עם כל ה 5 rm המקוריים שהיו לי בתחילת התוכנית, מקווה שיהיה טוב, עד עכשיו היה סבבה, פעם ראשונה אחרי 8 חודשים שיש לי סימני מתיחה בגוף וכולי מבסוט ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ב. 4 של 6 חזרות לתרגילים המרוכבים (שזה התרגילים לחזה\גב\רגליים) ו3 של 8 חזרות לשאר. ג.כמו שאמרתי 6-8 ד. כן. ה.מאוד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() א. חזה + יד קדמית
רגליים + כתפיים גב + יד אחורית ב. 14 לגדול 10 לקטן ג. 6-12 ד. עובד לכשל ה. מרוצה
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() צטט:במקור פורסם על ידי Troya
13 לגדול ו-9 לקטן בab :\ ווליום גבוה מדיי לא? ------------------------------------------------------- אכן כן. נ.ב. אל תשאלו למה ערכתי את זה ככה. :\ |
![]() |
![]() |