|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() מישהו יכול להמליץ על תרגילים שפועלים על שרירים אלו?
תודה מראש... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כל תרגיל לחזה יעבוד על החלק התחתון של החזה. תתמקד בעיקר בלחיצות חזה שטוחות או בשיפוע שלילי, מקבילים ופרפר עם כבלים או משקולות יד (לא צריך את כולם יחד, מספיק 1-2 תרגילים).
בטן עליונה - אין כזה דבר. יש שריר "ישר בטני" אחד שהוא הקוביות. תעשה כפיפות בטן וסגרת את הפינה הזאת. אם כפיפות בטן עם משקל הגוף קל לך, תשים פלטת משקל על החזה. אם יש לך ספה עם שיפוע שלילי במכון, אתה יכול להיעזר בה להוספת קושי בתרגיל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
דבר שני קצת רקע עליי... אני לא מתאמן בחדר כושר... אני מתאמן במסגרת אחרי שזה מסגרת של כושר קרבי. שזה פעמיים בשבוע אבל אני מתאמן גם בבית. אני לא מתאמן עם משקולות אני רץ 3 פעמים בשבוע ואימוני כוח 4-5 פעמים בשבוע. עכשיו מהתגובה שלך התרגיל היחיד שבאמת הבנתי זה שכיבות סמיכה חח. אני אודה לך אם תוכל להסביר לי איך פועל כל תרגיל. ואני מעוניין לעשות שיהיו אינטנסיביים ופחות קרובים לאירוביים. תודה מראש! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומה לא הבנת מכפיפות בטן?
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
ואמרתי שרק כפיפות בטן הבנתי... אני לא מכיר את שאר התרגילים, אני לא יודע איך לבצע אותם... למשל לחיצות חזה... מזה? מה ההבדל בין לחיצות חזה שטוחות לבין לחיצות חזה בשיפוע? מקבילים? פרפר? ואיך לעשות כפיפות בטן עם שיפוע שלילי? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
ולמה אתה מתכוון שאתה אומר אימוני כוח? |
|
![]() |
![]() |