|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בזמן האחרון אני לא מתאמן בגלל שהמנוי בחדר כושר הקודם נגמר ואני מחכה לגו אקטיב שיפתחו
כול הזמן עוד כמה ימים עוד כמה ימים הרגו אותי מה גם אני לא שומר על תזונה כי אני מוטיבציה ובזמנים של ארוחות אני בכלל לא רעב או שאני אוכל משהו במקום(חטיף) אני מרגיש קטן חסר פאמם ושונה מפעם איזה תקופה סיוט :cry_1:
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ערוך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בואנה זה כזה סיוט כול השיגרה שהייתה לי פתאום השתנתה נראה לי אני חוזר למכון עובד עם 20 קילו
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לי הייתה הפסקה של שלושה חודשים השתגעתי אבל עכשיו אני עובד רק פעם בשבוע אימון שימור ואני יומיים אחרי האימון מרגיש סבבה אבל פתאום יום יומיים לפני האימון מרגיש שאני נראה חרא כאילו ירדתי בשריר בזמן הזה ונהייתי קטן יותר..זה לא נכון אני מאמין כי זה לא הכי הגיוני אני שומר על תזונה כל הזמן
![]() |
#6 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר ממכללת "גבעת וושינגטון"
|
![]() אני הורדתי באינטינסיביות בגלל העקמת שיש לי....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ומה היה בתקופת המלחמה? קרוב ל40 יום שלא התאמנתי, יש לך מושג איך זה משפיע פסיכולוגית?
הרגשתי כאילו כל הזמן שהתאמנתי היה לשווא ואני יצטרך לחזור על הכל מההתחלה.. :x |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() פעם קרה שלא התאמנתי שבוע, זה היה סבל נוראי:cry_1:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() עכשיו אני בהפסקה עד חודש יולי בגלל הלחץ המטורף בבצפר
![]() בדיוק לפני שהתחיל הלחץ נגמר לי המנוי במכון הקודם אז כבר אמרתי שאני ירשם למכון חדשאחרי שיגמר לי הלחץ המז**ן הזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() במלחמה באמת גם לא התאמנתי כמעט והשתגעתי ,פעם אמרתי יאלה זובי הלכתי לאימון בדרך חזרה אני וחבר שלי חוזרים פתאום אזעקה חחח אחד המלחיצים התחלנו לרוץ לבית שלי כמו מפגרים כי לא היה מקום להסתתר בו ונפלו קרוב טילים
![]() |
#11 |
הושעה
|
![]() בשבוע שעבר הייתי בהפסקה כי לפני זה כל הגוף שלי זעק למנוחה של שבוע. עאלק סבל נוראי, שבוע זה לא סבל נוראי בכלל. זה נדרש מפעם לפעם.
![]() |
#12 |
|
![]() אני לא מתאמן השבוע כי היה לי טקס סיום והפסדתי על היום ! והיתה מסיבה גם ושתינו ועכשי אין כוח להתאמן ! אז אני יחזור בראשון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() ומה עם חברה פצועים יש פה:?
יהו לא להתאמן זה כזה סיוט חולצות כבר לא צמודות אין ורידים בחוץ אתה מרגיש שונה זה פסיכולוגי אבל משגע אותי
![]() |
#14 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() הייתי חולה פעמיים בתקופה של חודשיים היה מעצבן להרגיש חולה ולא להתאמן וגם לרדת 4 קילו
![]() אבל הכל עובר ובסוף חוזרים לברזל ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() אני לא מבין ת'פוסטים האלה אני בימיי מנוחה שלי מתבאס,פעם היה לי שבוע מנוחה וגם בגלל ענינים בצבא ורציתי למות אבל כל אחד מהרעל שלו אני אישית מכור לפאמפ ולחדר כושר
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני לא מתאמן, לפחות לא בצורה סדירה, אלא מזדמנת (אימון בשבוע-שבוע וחצי, נחשב?!), וגם לא במכון, מאז ה-1.2, שזה אומר כבר 3 חודשים, וזאת בעיקר בגלל הפסיכומטרי שלמדתי אליו עד לפני חודש וקצת, ואח"כ בא לחץ לימודי של הרבה מקצועות בגרות, אליהן אני ניגש השנה.
![]() |
#19 |
משתמש ותיק
|
![]() לי קצת ירד החשק בזמן האחרון אבל אני לא מוותר אני הולך גם כשאין חשק. מה לעשות צריך לגדול!!
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נראה לי אני ירשם חודש לאחד המכונים פה באזור הכי טוב
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|