ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   תגידו יש פה עוד מישהו שלא מתאמן ביגלל סיבה כול שהיא?< (https://israelbody.com/showthread.php?t=9216)

MagneZium 02-05-07 18:14

תגידו יש פה עוד מישהו שלא מתאמן ביגלל סיבה כול שהיא?<

בזמן האחרון אני לא מתאמן בגלל שהמנוי בחדר כושר הקודם נגמר ואני מחכה לגו אקטיב שיפתחו
כול הזמן עוד כמה ימים עוד כמה ימים הרגו אותי
מה גם אני לא שומר על תזונה כי אני מוטיבציה ובזמנים של ארוחות אני בכלל לא רעב או שאני אוכל משהו במקום(חטיף)
אני מרגיש קטן חסר פאמם ושונה מפעם
איזה תקופה סיוט :cry_1:

Jones 02-05-07 18:17

ערוך

מתן18 02-05-07 18:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי MagneZium
בזמן האחרון אני לא מתאמן בגלל שהמנוי בחדר כושר הקודם נגמר ואני מחכה לגו אקטיב שיפתחו
כול הזמן עוד כמה ימים עוד כמה ימים הרגו אותי
מה גם אני לא שומר על תזונה כי אני מוטיבציה ובזמנים של ארוחות אני בכלל לא רעב או שאני אוכל משהו במקום(חטיף)
אני מרגיש קטן חסר פאמם ושונה מפעם
איזה תקופה סיוט :cry_1:

אני כבר ככה יותר מחצי שנה.

MagneZium 02-05-07 18:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתן16
אני כבר ככה יותר מחצי שנה.

למה אחי פרט?
בואנה זה כזה סיוט כול השיגרה שהייתה לי פתאום השתנתה
נראה לי אני חוזר למכון עובד עם 20 קילו

dstyle 02-05-07 18:47

לי הייתה הפסקה של שלושה חודשים השתגעתי אבל עכשיו אני עובד רק פעם בשבוע אימון שימור ואני יומיים אחרי האימון מרגיש סבבה אבל פתאום יום יומיים לפני האימון מרגיש שאני נראה חרא כאילו ירדתי בשריר בזמן הזה ונהייתי קטן יותר..זה לא נכון אני מאמין כי זה לא הכי הגיוני אני שומר על תזונה כל הזמן

trhetrhe 02-05-07 18:52

אני הורדתי באינטינסיביות בגלל העקמת שיש לי....

Exhibit 02-05-07 18:53

ומה היה בתקופת המלחמה? קרוב ל40 יום שלא התאמנתי, יש לך מושג איך זה משפיע פסיכולוגית?
הרגשתי כאילו כל הזמן שהתאמנתי היה לשווא ואני יצטרך לחזור על הכל מההתחלה.. :x

igorek 02-05-07 18:58

פעם קרה שלא התאמנתי שבוע, זה היה סבל נוראי:cry_1:

The Iron Man 02-05-07 19:00

עכשיו אני בהפסקה עד חודש יולי בגלל הלחץ המטורף בבצפר:wacko:
בדיוק לפני שהתחיל הלחץ נגמר לי המנוי במכון הקודם אז כבר אמרתי שאני ירשם למכון חדשאחרי שיגמר לי הלחץ המז**ן הזה

dstyle 02-05-07 19:03

במלחמה באמת גם לא התאמנתי כמעט והשתגעתי ,פעם אמרתי יאלה זובי הלכתי לאימון בדרך חזרה אני וחבר שלי חוזרים פתאום אזעקה חחח אחד המלחיצים התחלנו לרוץ לבית שלי כמו מפגרים כי לא היה מקום להסתתר בו ונפלו קרוב טילים

Antonator1 02-05-07 19:09

בשבוע שעבר הייתי בהפסקה כי לפני זה כל הגוף שלי זעק למנוחה של שבוע. עאלק סבל נוראי, שבוע זה לא סבל נוראי בכלל. זה נדרש מפעם לפעם.

סוליקו 02-05-07 19:24

אני לא מתאמן השבוע כי היה לי טקס סיום והפסדתי על היום ! והיתה מסיבה גם ושתינו ועכשי אין כוח להתאמן ! אז אני יחזור בראשון

MagneZium 02-05-07 20:03

ומה עם חברה פצועים יש פה:?
יהו לא להתאמן זה כזה סיוט חולצות כבר לא צמודות אין ורידים בחוץ
אתה מרגיש שונה זה פסיכולוגי אבל משגע אותי

Troya 02-05-07 20:37

הייתי חולה פעמיים בתקופה של חודשיים היה מעצבן להרגיש חולה ולא להתאמן וגם לרדת 4 קילו :ph34r:
אבל הכל עובר ובסוף חוזרים לברזל:wiggle:

Gamerrrrr 02-05-07 21:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי סוליקו
אני לא מתאמן השבוע כי היה לי טקס סיום והפסדתי על היום ! והיתה מסיבה גם ושתינו ועכשי אין כוח להתאמן ! אז אני יחזור בראשון

שטויות היה טקס יפה ;) סוליקו שיחק אותה שם

Night_Wolf 02-05-07 21:51

אני לא מבין ת'פוסטים האלה אני בימיי מנוחה שלי מתבאס,פעם היה לי שבוע מנוחה וגם בגלל ענינים בצבא ורציתי למות אבל כל אחד מהרעל שלו אני אישית מכור לפאמפ ולחדר כושר :1eye: :whistle:

SiX PACK 02-05-07 21:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
אני לא מבין ת'פוסטים האלה אני בימיי מנוחה שלי מתבאס,פעם היה לי שבוע מנוחה וגם בגלל ענינים בצבא ורציתי למות אבל כל אחד מהרעל שלו אני אישית מכור לפאמפ ולחדר כושר :1eye: :whistle:

כנ"ל..

Daniel-Barak 02-05-07 22:37

אני לא מתאמן, לפחות לא בצורה סדירה, אלא מזדמנת (אימון בשבוע-שבוע וחצי, נחשב?!), וגם לא במכון, מאז ה-1.2, שזה אומר כבר 3 חודשים, וזאת בעיקר בגלל הפסיכומטרי שלמדתי אליו עד לפני חודש וקצת, ואח"כ בא לחץ לימודי של הרבה מקצועות בגרות, אליהן אני ניגש השנה.

ran7 02-05-07 22:41

לי קצת ירד החשק בזמן האחרון אבל אני לא מוותר אני הולך גם כשאין חשק. מה לעשות צריך לגדול!!

MagneZium 03-05-07 13:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf

גם אני אחי אבל זה עילוצים וזה מבאס רצח
נראה לי אני ירשם חודש לאחד המכונים פה באזור הכי טוב

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:09.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ