|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קראתי פה שלכמה חבר'ה יש בעיות עם תפקודי כבד וזה מזכיר לי משהו.
שימו לב טוב: בגיל 15-18 התאמנתי וגם לי היו. היום מגיל 19-23 - לא התאמנתי והכל היה תקין. לדעתי יש בעיה עם כמויות האוכל האדירות שאנו אוכלים, בעיקר הקריאטין וכל הגלולות והזבל שאנחנו מכניסים לפה. הספורט שלנו כנראה לא בריא לאיברים הפנימיים שלנו. מערכת העיכול שלנו עובדת בצורה מטורפת, הגוף שלנו מפוצץ בחלבון מינרלים וויטמינים עודפים. אני לא רופא ובטוח יתקפו אותי עכשיו כמה אנשים פה, אבל אני בין המבוגרים פה (23) ולכן יש לי קצת היסטורייה בקטע הזה של אימונים \ אי אימונים ותפקודי כבד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ומה הנקודה?שנפסיק להתאמן?
חוצמזה אין בעיה עם כמויות האוכל שאנחנו אוכלים....אנחנו לא מגיעים לכמויות חלבון שידפקו אתה כבד או הכליות גם איזה גלולות וזבל אנחנו מכניסים לגוף? קריאטין הוא טבעי והוא נמצא בבשר,אבקת חלבון זה אותו חלבון כמו באוכל,ויטמינים ומינרלים עודפים מופרשים בשתן מה עוד?
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא אמרתי להפסיק להתאמן בכלל , להיפך האימונים מאד בריאים , פשוט לא לא להעמיס יותר מדי חומרים על הגוף. קריאטין נמצא בבשר? גם סטרואידים הגוף מייצר לבד לא? אולי תקח גם? אל תתיימר להיות מדען רופא. תתאמן בכיף רק לדעתי שווה לבצע בדיקות גם מדי חצי שנה - שנה ולא להעמיס סתם חלבון GH קריאטין ומולטי ויטמינים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ברזל לדוג' נאגר בגוף עד להרעלה חמורה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() תאמין לי שלקחת קריאטין,חלבון ומולטיויטמין ומולטימינרל זה עוד לא נקרא להעמיס....זה לא מגיע למינונים שפוגעים בגוף...
חוצמזה מי מעמיס פה Gh ? אפחד לא בגיע לזה עדיין,רק לסטר' מקסימום וגם זה מעטים...(בפורום אני מתכוון) ולגבי בדיקות הדם אני מסכים....אני מריץ בדיקת דם פעם ב איזה 3 חודשים,למרות שאני אף פעם לא מצפה לראות שם משהו לא בסדר
![]() |
#6 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
זה כנראה בעייה גנטית אצליך. חוץ מזה כל הקראטין וזה זה לא בידיוק מלאכותי כ"כ
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לגבי העומסים - אנחנו מגיעים לכשל שריר בעומסים עצימים. אני לא חושב שגוף האדם תוכנן לזה בדיוק. העומסים אמורים להיות סבירים ומתמשכים כמו לדוג. פועלי בניין. בכל מקרה , אל תתקפו אותי שהעליתי נושא שלא מוצא חן בעיניכם. תמיד כדאי לשמוע נק' חדשות , הסתייגויות והערות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אף אחד לא יתקוף אותך גבר... בסך הכל ינסו להסביר לך איך כל הדברים מיתנהלים ורק שתדע כל האבקות חלבון והדברים האלה.. זה טיבעי ולא מזיק ביכלל זה אותו החלבון כמו שאתה מקבל מאוכל רגיל. פשוט עשו אותו כאבקה.. כי כשה אתה שותה את זה זה מגיע יותר מהר לשריר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() לא יודע אני אישית לא לוקח קריאטין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
אגב העומסים בדרך כלל זה להעביר את הגוף ממקום למקום (טיפוס או ריצה) ולסחוב דברים כבדים מאוד בחזרה ל"בית" (אוכל) לגוף יש מערכת הגנה מפני עומסים כבדים , זה הסיבה למה אתה לא יכול לנצל את השרירים ביעילות בהתחלה , ובן אדם קטן ממך אולי יוכל להרים משקלים פי כמה ממשקל גופו , ויותר ממך כמן כן המנגנון הזה חלקית יורד במצבים של חיים ומוות ...
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() אחי,האבקות הם חלבונים שמצויים באוכל הטבעי,פשוט לא כולם יכולים לאכול קוטג' טונה וביצים למיניהם 4 פעמים בשבוע,אז החליטו לעשות אבקות.חח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() ברור שזה לא הדבר הכי בריא לגוף, ובכלל אנחנו חיים בעולם שבו הכל מעובד.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|