|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
כללי:: עומר.
עוסק ב:: מע"ר במגן דוד אדום
חדר כושר: חסוי.
|
![]() שלום לכולם, סופ"ש נעים!
![]() אני לא אמרח אתכם בסיפורים על עצמי, אך קוראים לי עומר, בן 15. לפני כחודשיים בערך התחלתי להתאמן במכון כושר, 3 פעמים בשבוע אימוני משקולות, פעמיים בשבוע אימוני אירובי (חוגים כמו Bodycombat, cxworkx. את החוגם הנ"ל אני עושה בקביעות פעמיים בשבוע). מסת השריר שלי יחסית לא גדולה. אני שוקל 70 קילו. אני לא רזה, אך הורדתי המון בחודשיים האחרונים. עכשיו, אני רוצה להעלות מסת שריר, בלי שום תוספי תזונה. היינו אצל תזונאית, והיא אמרה שאסור לבני נוער לקחת דברים כאלה. אחרי אימוני משקולות (שאותם אגב אני מתעמל כ- 3 פעמים בשבוע) , אני אוכל 2 ביצים, בחביתה וקופסת קוטג' 3%. במשך היום אני לא אוכל כ"כ הרבה חלבונים...אני לא יודע מאיזה מקורות אני יכול להשיג חלבון חוץ מחביתה וחלב/קוטג'. אשמח אם תעזרו לי לבנות תפריט מאוזן, שיעזור לי להעלות את המסה! תודה רבה וסופ"ש מעולה, עומר. ![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה: פיצה - מותר לאכול או אסור לאכול? | the-sniper | תזונה ותוספים | 33 | 12-06-11 22:07 |
מה כדי לאכול ולא לאכול כדי למנוע שברי מאמץ?? | Atex445 | תזונה ותוספים | 2 | 26-06-10 23:41 |
בעיה אשמח לעצות אן חשק לאכול לא אוהב ולא מסוגל לאכול. | The-One | פיתוח גוף-כללי | 67 | 25-04-09 22:46 |
אחח איזה חרא זה להיות בנאדם שלא אוהב לאכול:/ מה גורם לכם לאכול אנשים.. | The-One | פיתוח גוף-כללי | 23 | 22-08-08 00:50 |
כמה לאכול ומתי לאכול...הכל כאן | alad218 | תזונה ותוספים | 3 | 30-01-07 11:46 |