|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() רציתי לדעת אם האימון הזה מתאים לעליה במסה:
[youtube.com/watch?v=5n3mbzcRHj8[/url] באופן כללי אני הולך להיות בחודש וחצי הקרוב בלי מכון, ואני צריך תוכנית משקל גוף שמתאימה לעליה במסה אם יש דבר כזה בכלל.. אני מתאמן כבר חצי שנה ועליתי לא מעט מסה וממש בא לי להמשיך לעלות.. האם אפשר להמשיך לעשות מסה עם תוכנית של משקל גוף או שחייב להמשיך מכון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לך על זה, זה רק יועיל לך בחיים לעשות את התוכנית הזאת לחודש וחצי מחוץ למכון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() ברור שזה טוב לחזק את השריר, אבל האם זה מתאים גם להתאמן עם זה עם תפריט של מסה וזה באמת יעלה אותי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כן
אם עושים נכון וטוב, כמו סמסונג מהפורום פה, זה יכול להיות אחלה תחליף לחדכ. אני תמיד אעדיף חדכ
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() אוקיי תודה רבה
![]() אני אשלח לסמסונג הודעה נראה איזה טיפים הוא יכול לתת לי לאימון כזה בכול מקרה יש לכם עוד דגשים/טיפים/עצות איך להתאמן כמו שאמרת "טוב ונכון" באימון כזה ולעלות במסה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תביא לי פייסבוק אני אקשר ביניכם
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מתאים?? | לוזון | תזונה ותוספים | 20 | 26-04-08 23:23 |
מאמר בלעדי לפורום "brother iron,sister steel" | arbel2 | פיתוח גוף תחרותי | 21 | 21-04-08 22:34 |
משנה ממסה לחיטוב איך לשנות את האימון | amihud | אימונים | 7 | 21-12-07 13:28 |
קונג פו (אני מקווה שזה מתאים לפה) | barco | אימונים | 2 | 07-09-07 15:00 |
Brother's in arms | zidan | פיתוח גוף-כללי | 9 | 24-06-07 22:17 |