|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו יכול בבקשה להסביר או להביא תמונה שתסביר איך מבצעים חתירה עם מוט??
תודה מראש,
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אף אחד לא יעשה לך תלמוד מודרך באינטרנט. תלמד לבד יעצלן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא צריך שיעשו לי יא אדיוט. זה פורום אימונים... השאלה היא שאלה לגיטימית. אתה לא רוצה לעזור אל תעזור אבל אל תעשה רעש.. וחוץ מזה חיפשתי באינטרנט ואני מבצע את התרגיל במסגרת האימונים שלי אבל אני לא חושב שאני עושה אותו נכון אז אני מבקש את העזרה בפורום אימונים כדי לדעת איך לבצע את התרגיל כמו שצריך. טמבל.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() http://www.youtube.com/watch?v=rNjwZ1fxtCQ
מכל ההסברים בלימודים ובמכונים שיצא לי לראות כל החיים זה ההסבר הכי טוב. פשוט תראה את זה ותפנים מה שהוא אומר, כל שאר החברה שאומרים לך שהם יודעים סתם מחרטטים בשכל... בהצלחה.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הייתי הטוח שזה חתירה... http://www.youtube.com/watch?v=E-KqRsUAvq0
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() זה לכתפיים וזה לגב, זה שני דברים שונים לגמריי.
בגדול התרגיל הזה לכתפיים לא הכי ממליץ עליו כי התנועה סתם יוצרת לחץ מיותר בכתפיים, [הידיים פונות כלפי מטה ויוצרות התנגדות לכתפיים כלפי מעלה] לא הכי בריא בעולם. יש עוד מלא תרגילים אחרים שאפשר לעשות במקום זה... בהצלחה.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() איך כל הבילדרים האלה אוהבים לזיין תשכל, כולה תרגיל מסריח שאחרי עשרים שניות
אתה לומד איך לעשות אותו כמה הם אוהבים לחפור ושלא נדבר שזה התרגיל הכי גרוע בהיסטוריה בשביל הגב הוא פשוט פוגע בגב תחתון ברמות מטורפות. סקוואטים ודדליפט הייתי נותן באותו אימון 3 פעמים בשבוע ומספיק פעם אחת מהתרגיל הזה וכבר מרגישים את העומס שיש בגב תחתון.לא ממליץ בכלל לא חסר תרגילים לעשות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל תודה על ההתיחסות... אבל טעות שלי בניסוח הכוונה לתרגיל כתפיים ולא לגב..איזה תרגיל אתה ממליץ לעשות במקום?? או שלהישאר איתו וזהו?? ועם איזה מוט כדי לעשות? רגיל או w??
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: האיש והאגדה
עוסק ב:: מייבא נשים מחו"ל
חדר כושר: *****
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
כללי:: האיש והאגדה
עוסק ב:: מייבא נשים מחו"ל
חדר כושר: *****
|
![]() פמידור- תן חיבוק של אוהביםםםםםםםםםםםםםםם
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חתירה ב t-bar מול חתירה עם מוט חופשי - זה באמת כזה משנה? | Jueizk | אימונים | 2 | 28-09-10 11:40 |
שאלה|איך מבצעים נכון חתירה עם משקולות בודדות | Body_Builder | אימונים | 0 | 02-09-10 14:11 |
מה אין מבצעים החודש? | opaland | תזונה ותוספים | 7 | 14-06-09 18:40 |
מבצעים | tomerA | תזונה ותוספים | 0 | 10-07-08 01:52 |
איך מבצעים את התרגיל הזה? | num | אימונים | 0 | 19-08-07 18:49 |