|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() קודם כל שלום לכולם, התחלתי להתאמן מיום שלישי שעבר, התאמנתי שלישי חמישי וראשון (היום)
עוד לא הייתה לי פגישה עם מאמן ותוכנית שהוא בנה לי, אבל קראתי המון מאמרים על תזונה ותוכניות אימון והגעתי למסקנות האלו: אז ככה קודם כל אני שוקל 77 גובה 172 ס"מ אז קודם כל אני רוצה ביקורת על התוכנית אימון של החיטוב וגם לגבי התזונה וכמה שאלות: ----------------------------------------------------------------------------------------- ull Body Workout זמן מנוחה בין סט לסט - 45 שניות 3 אימונים בשבוע, ראשון שלישי וחמישי. תחילת אימון ביצוע של 5 דקות חימום חזה: לחיצת חזה כנגד מכונה - 3x12 פרפר במכונה - 2x15 גב: פולי רחב לפנים - 3x12 חתירה כנגד מכונה - 2x15 רגליים: לחיצת רגליים במכונה - 3x12 פשיטת רגליים - 2x15 כפיפות רגליים - 2x15 כתפיים: לחיצת כתפיים במכונה - 3x12 הרחקת זרועות לצדדים בעמידה כנגד משקולות בודדות - 2x15 יד קדמית: כפיפות מרפקים בישיבה עם משקולות - 2x12 כפיפות מרפקים במכונה - 2x15 יד אחורית: פשיטת מרפקים בפולי עליון כנגד חבל 2x12 פשיטת מרפקים במכונה / הרמת משקולות יד יד מאחורי הראש 2x15 בטן: 2 תרגילים לפי בחירה אישית 3 סטים כל תרגיל 15-20 חזרות בכל סט ניתן לשלב אירובי בתקפות חיטוב ------------------------------------------------------------------------------------------ 1. טוב אז קודם כל השאלה של איזה חימום בדיוק לעשות של חמש דקות 2. הבנתי שאחרי אימון חשוב כמה שיותר מהר להכניס חלבונים לגוף, אז רציתי להתייעץ איתכם, אני אקנה שייקים בעתיד לא כרגע כי אין לי אפשרות, אני ממש ממש ממש ממש שונא טונה ודגים, מה אפשר לקחת איתי לחדר כושר שאחרי אימון ישר אכניס כמות יפה של חלבונים לגוף. 3. מה המשקלים בערך שאני צריך להתחיל איתם או להגיע אליהם בחיטוב? 4. לגבי רגליים, יש שאומרים שלא כדאי שלוש תרגילים אלא רק שתיים. זה משנה? חשוב? מה עדיף? 5. לגבי בטן, השאלה שלי אם יהיה בעיה לשלב עוד תרגיל כלשהו שיהיה שלושה תרגילי בטן האם זה יזיק או לא כדאי. 6.איזה אירובי הכי מומלץ לשלב? כמה זמן? כמה קלוריות לשרוף? שלא ייפגע באימון עצמו, ומתי לשלב את האירובי. ------------------------------------------------------------------------------------- עכשיו לגבי התזונה: בדקתי לפי מאמרים פה את הערך הקלורי הניטרלי שלי וכמות של מה אני צריך לאכול וכמה מאזן ניטרלי : 2107.5 קלוריות אני מנסה להגיע למאזן קלורי שלילי של 500 שיהיה 1607 קלוריות חלבון : 140 גרם = 560 קלוריות שומן : 62.5 גרם = 560 קלוריות פחמימות 122 גרם = 487.5 קלוריות אז מה אתם אומרים על החישובים האלו והתפריט הזה? |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
צריך עצות | Crush | אימונים | 4 | 24-01-10 13:37 |
תוכנית שלי נראה לי צריך להחליף צריך עצות.. | אדיר53 | אימונים | 7 | 16-01-10 20:10 |
צריך דעה על התרגילים של יד קדמית והתוכנית בכללי | QuikSilver | אימונים | 11 | 05-10-09 17:16 |
צריך עצות | PoPo | אימונים | 3 | 17-05-08 11:07 |
צריך עצות.. | ThE HummeR | גלריות הגולשים | 4 | 04-10-07 22:03 |