|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() gfgfd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() http://beastskills.com/tutorials.htm
תתאמן על מה שיש פה...
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אהם ביסטסקילז אתר נחמד אבל מה כבר אפשר ללמוד ממנו על אימוני בודיבילבינג?
עצה שלי: כמו בכל מתאמן משקל גוף: מתח+מקבילים+שכיבות שמיכה בעמידת ראש + מתג.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל תרגע אף אחד לא יאכל אותך
![]() עכשיו לפי דעתי קבל ביטול על כמעט כל התרגילים שיש לך שם ציוד: מתח, תיק עם משקל (לך על בקבוקי חול או ספרים) מתח רגיל 2 סטים מתח רחב 1 סטים מתח צר 1 סטים מקבילים 2 סטים שכיבות סמיכה עם התיק / עדיף שכיבות סמיכה עם יד אחת 2 סטים לחיצות כתפיים בעמידת ידים 3 סטים סקוואטים עם רגל אחת 3 סטים עליות עקב רגל אחת עם תיק 2 סטים dragon flags 2 סטים סופרמן 2 סטים תעשה את האימון הזה שלוש פעמים בשבוע תוסיף את התיק למתח, למקבילים לסקוואטים ולעליות עקב כשאתה עובר את ה 12 חזרות
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ליאו:
אני לא מצליח מקבילים, וגם לא שכיבות סמיכה בעמידת ראש ואני לא יודע מה זה מתג. אתה יכול להסביר לי? דובנו: אין פה מספיק עבודה ליד הקידמית ואני לא יכול לעשות שכיבות סמיכה על יד אחת לחיצות כתפיים בעמידת ראש אני גם לא יכול.... סקוואטים על רגל אחת אני צריך להתאמן על האיזון אבל זה בסדר עליות עקב זה סבבה דרגון פלאגס אני לא מצליח סופרמן בסדר תראה אתה עשית פה תוכנית שונה לגמרי ואני לא מצליח את רובה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() תקרא באתר השני שפירסמת שמה פוסט בBWC.
בפורום copound training או general discussion
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אין פה מספיק עבודה ליד הקידמית - אין מה לעשות אין לך משקולות אתה יכול להוסיף סט אחד של מתח הפוך או body rows או לעשות כפיפות מרפקים עם התיק :X
ואני לא יכול לעשות שכיבות סמיכה על יד אחת - אז לפחות תעבוד עם התיק ותתאמן על היד אחת בנגטיב לחיצות כתפיים בעמידת ראש אני גם לא יכול.... - נגיטב+הפיק סקוואטים על רגל אחת אני צריך להתאמן על האיזון אבל זה בסדר עליות עקב זה סבבה דרגון פלאגס אני לא מצליח - תעשה v-ups + נגטיב סופרמן בסדר - אגב תחליף אותו בפשיטת גב (תשתמש במיטה ושמישהו ישב לך על הרגליים תראה אתה עשית פה תוכנית שונה לגמרי ואני לא מצליח את רובה[/quote] אני מאמין שאתה במטרה לעלות במאסה ולהתחזק אז חשוב שתעבוד בחזרות נמוכות עם התגדות גדולה, ואל תהרוג את עצמך 3 פעמים בשבוע ותחרוש על מקבילים עד שתצליח, שמישהו יחזיק לך את כפות הרגליים כשהן מקופלות אחורה בשביל להוריד משקל
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|