|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צבא ולימודים באוניברסיטה והכי חשוב - מסה!!
|
![]() היי לכולם.
ביום ראשון אני מתחיל מסה... עד עכשיו הייתי כמה חודשים בחיטוב ואני ממש גאה בעצמי על התוצאות שהשגתי אבל הגיע הזמן לגדול קצת... בניתי לעצמי תוכנית אימונים ועכשיו נשאר האוכל. איך לאכול במסה? חישבתי את ה-bmr שלי והוא נע בין 2200~2400. בנוסף לאימונים אני רוצה לשמור על אחוז שומן כמה שיותר נמוך אז בשביל זה אני משלב פעמיים בשבוע אירובי של חצי-שעה. ז"א שהתפריט שלי צריך להיות של 2700 קלוריות ביטם (בערך כמובן). איך ההיתם ממליצים לי לממש את זה? כמה ארוחות? כל כמה שעות? איזה דגשים לכל ארוחה? ץיפים שונים לשמירה על האחוז שומן שישאר נמוך וכו'... איזה אוכל לאחול בכל ארוחה וכו'... תודה מראש!
![]() |
#2 |
חבר פעיל
חדר כושר: Your R your Own Gym
|
![]() רוב האוכל שיבוא בבוקר ולפני האימון, 5-6 פעמיים ביום לאכול- אם אתה לא יכול כמו שאומרים grab a healthy snack, כמו אגוזי מלך עם ליטר חלב\סויה.
Chia ממש משביעה אז אם אתה פתאום בא לחרוג עדיף תאכל אותה יש בה גם ויטמינים גם חומצות שומן וחומצות אמינו וגם 99% סיבים תזונתיים. ארוחה אחרי אימון בעל האינדקס הגלקימי הגבוה ביותר כלומר נגיד אכלת ב-2 מתחיל להתאמן ב4 עד 5? אז ב-5 וחתי תאכל כמה תפוחי אדמה,תפוחי עץ,תמרים,אגסים- קיצר כל הסוכר הטבעי האפשרי שזה גם מוצרי חלב. ואם אתה רוצה לאכול משהו מתוק ולגרום הכי פחות עוול לגוף עדיף תעשה את זה אחרי האימון ולא בבוקר או בערב. תגביל את הפחמימה שאתה אוכל לפני שינה ואם כן שתהיה fiberous carbs כלומר ירקות,פרות ולא שיבולת שועל ואורז. חוץ מזה always track yourself: תבדוק אחרי שבוע היקף מותניים ומשקל ואחוז שומן אם תוכל: אם המשקל ירד והמותניים עלו סימן שהשמנת וירדת מסת שריר. אם עלית במשקל והמותניים נשארו אותו דבר סימן שעלית נקי וכל הכבוד לך. שוב יש 1001 פקטורים אבל בכללי הייתי מסדר את זה ככה במקומך אני בעבר עשיתי תפריט דומה לשלך: 50% פחמימה 20-30%חלבון 20-30% שומן בוקר 150 גרם פחמימה ו-50 גרם חלבון ו-30 גרם שומן- 1010 קלוריות. ארוחת 10: 20 פחמימה 14 חלבון -150 קלוריות. ארוחת 1 לפני אימון: 60 גרם פחמימה 30 גרם חלבון ו15 גרם שומן- 470 קלוריות. אחרי אימון: 30 חלבון, 70 גרם פחמימה פשוטה - 400 קלוריות. ארוחת 8: 20 פחמימה 15 חלבון 150 קלוריות~. ועוד איזה כוס חלב אם אני הולך לישון יותר מאוחר. רוב הערכים משתנים למרות שאני מנסה להגיע לratio, אני לא תחרותי ופשוט אוכל טבעי לרוב לא אוכל סוכר או נתרן(aka מלח שולחן). אה וב-3 ארוחות אני תוקע חצי ליטר של תה ירוק: ואלה מעלה מטבולזים בצורה מטורפת אומרים רק -70 קלוריות שורף- למרות שאם הכמות שאני שותה אני לא אתפלא אם אני שורף את כל ה-250. אגוזים,זרעים,בשר,ביצים,ירקות פרות,סויה,חלב במאסה הכל הולך :} EDIT: שים לב שהכוס החלב לפני שינה מעלה את הערכים בצורה דרסטית: 300 קלוריות מינימום מחלב, אני אוהב הכל בסייקלים: יום אחד אתה אוכל 2700 יופ שני 2000 שלישי 3200, ZIGZAG DIETING: http://drsquat.com/content/knowledge-base/zigzag-diet |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ממש תודה על הפירוט! פשוט תענוג...!
Leao אתה במסה הרי, נכון? אתה יכול לרשום את התפריט שלך? מעניין לי לראות איך זה ניראה אצלך...
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אוכל אני גם בזיגזג ככה זה נוח לי ואני שומר על בערך אותו אחוז שומן כבר מינימום חצי שנה. יום העמסה נגיד שאני רעב או שאני עושה אירובי שעתיים ומתאמן: בוקר: סיר שיבולת שועל בוקר 150-200 גרם, חצי קילו טבורוג (14חלבון ל100) וחצי ליטר תה ירוק. - 130 פחמימה בוקר,ואיזה 70 חלבון. ואני מעלה מטבוליזם בעזרת תה ירוק. ארוחת עשר: יוגורט(10 חלבון) או עוד טבורוג (200 גרם 28 חלבון) עם פת לחם דגנים מלא (100 קלוריות 22 פחמימה). יוצא בקטנה איזה 300 400 קלוריות גג. ארוחה לפני אימון: 4 לחם דגנים מלאים או 200 גרם אורז שואף למינימום 100 גרם פחמימה מורכבת לפני אימון לרוב (300-600 קלוריות מפחמימה) וטונה סחוטה או חזה עוף 300 גרם (מינימום 30 חלבון מקסימום -45) וליטר תה ירוק אחרי אימון זה לאחרונה חצי ליטר-ליטר חלב או חלב סויה שעשיתי בבית לפעמיים מתוך שעמום מוסיף סקופ חלבון שקיבלתי חינם בסקר האחרון של אוניברסיטת בר אילן, שזה עוד 25~ גרם חלבון. איזה מלבן שוקולד קטן בשביל הנשמה כולה 50 קלוריות, איזה פרי כמו אגס או תותים לאחרונה, יוגורט ואיזה פת או שתיים של לחם משתדל להגיע ל:מינימום 100 גרם פחמימה לרוב פשוטה,ולשליש מזה או חצי חלבון- שזה ממש קל בהתחשב שכל מה שאני אוכל זה מוצרי חלב,סויה ובשר. ארוחת ערב- חצי ליטר תה ירוק עם עוד טבורוג 200 גרם או סתם כוס חלב של חצי ליטר... ואחריה חצי ליטר תה :P אני גמיש ואני לא מרבה לאכול גאנק אני שומר בכללי על מה שאני אוכל כי אצלי דבר ראשון כמות>>>>>איכות\טעם, אז אני יכול ללעוס גבינה לבנה יבשה או סויה בלי סוכר טבעית עשויה בבית. בגלל זה אם יש לי איזה ארוחת חג,יומולדת למישהו דבר ראשון שאני עושה: אוכל סיביים תזונתיים,שותה תה ירוק, עושה כושר לפני זה,ונמנע מאלכוהול כי הוא סוגר לך את הFAT BURNING HORMONES. חוץ מזה אני חופשי יום אחד אני אוכל כמו STRONGMAN 4000 קלוריות ולא עושה כלום או ההפך תוחן פעילות ספורטיבית אבל מכניס את האוכל בכוח, ויום אחר אני פשוט חולה מת,סטלן לא יודע מה אין תיאבון, אוכל רק טבורוג כל היום ותה ירוק בגלונים. ZיגZאג דייטינג :} |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() פאק אחי אתה מתורף! חחח
אתה מחמיד את תנובה!! חחח... ואתה גם בטוח מגדל תה ירוק בגינה ^^ חח ואיי כל הכבוד על ההשקעה! אני מתישב לבנות את התפריט שלי ואז אני יעלה תגיד לי מה דעתך. סבבה? ועוד תגיד לי אתה לא בצבא? עריכה: לא מצאתי את ה-chia הזאת... מזה? תן לי איזה לינק משהו...
!!...You are what you eat! Remembre it...!! נערך לאחרונה על ידי TheYawa, 17-03-12 בשעה 15:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() Silvia Hispanica, ציה
/orum.bodybuilding./showthread.php?t=113367161&page=1 שים F לפני O, וקום אחרי הBODYBUILDING משום מה לא יכול לעלות. אני לא סובל תנובה אני יודע איך הם עושים דברים, הטבורוג שאני קונה הוא קיבוצי בקרלברג (הכי הרבה שמצאתי בשנים האחרונות לרוב זה 9 10 12 אבל זה היחידי עם ה-14 גרם, עולה 25 שקל לקילו ואני אוכל מינימום 300 גרם). ציה עולה 4.5-6 שקל מאה גרם, לוקחים 2-5 כפיות ביום,מוצר מאוד דחוס 50 קלוריות לכפית משהו כמו 7.5 גרם פחמימה איזה 2 גרם סיבים תזונתיים, 5 גרם שומן כולל RATIO אומגה 3 ו6 ואיזה 2 גרם חלבון, פצצת אנרגיה ובריאות- סופג כל מה שאתה נותן לו אני ברגע זה שתיתי חתי ליטר תה ירוק עם ציה,משביע ברמות. אני לא אוהב להכנס לתפריטים מסיבה פשוטה שקשה לעקוב אחריהם אני פשוט שיניתי סגנון חיים מקצה לקצה לפני 3 שנים, לא אוכל סוכר לא מלח-ניסיתי את כל הדייטות האפשריות בשוק אז אני יודע על עצמי דברים כמו צום,דייטות דלות חלבון פחמימה ושומן, קצת קשה לשלב הכול כאשר אתה מתאמן אבל ואלה ראיתי מה מביא לתוצאות ואולי בעתיד אני אשקיע יותר בתפריט ולא כמו שאני עכשיו אוכל אשכולית ב-1 בלילה או תפוז באמצע היום ולא עושה כלום. יוטבה חלב תמיד, הייתי אצלהם וראיתי איך הם משקיעים כך שלא יהיו זיהומים בפרות וזה בעצם מה שמונע את המוגלה. טרה לפעמיים, למרות שבחודשיים האחרונים החרמתי את טרה, גם יקר יותר גם פחות יותר חלבון וגם מגעיל יותר מטבורוג אז בעצם טברוג אצלי העיף את הסקי,גבינה לבנה,קוטג וזה מהמדפים. אני כרגע סטודנט, חשמלאי- הייתי צריך ללכת ללמוד תזונה אבל ואלה... בינתיים נסיים דיפלומה אחרי זה נילך לקחת איזה תואר בתזונה טבעית. העלתי תמונה לאקונט שלי פה עם ווסט מהשבוע האחרון, ירדתי במסה איזה 2 3 קילו ועליתי בשומן אבל לא נורא עוד מעט קיץ יתן לי מוטיבציה לHIT או לאימוני גוף בדופק גבוה. מתח עם 20 קילו עליך זה מטורף, אנשים חושבים שאני מחבל כשאני יוצר לאימון LOL, אני עכשיו 81-82 קילו ועוד 20 קילו זה חתיכת אימון היפוטרפי :P לך לשוק שאל ציה, חפש SILVIA HISPANICA, משהו חדש בעולם המערבי וישן בעולם הקדום, השתמשו בזה רצים מקסיקנים כדי להעביר הודעות ושבט לשבט ולפני 30 שנה השתמשו כאוכל לחתולים, עד שלא גילו את הפלוסים מבחינה בריאותית לבן אדם ולספורטאי. http://www.youtube.com/watch?v=Ma_dbXyyyRk אם יש לך שאלות אשמח לענות |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אממ בדקתי ו-chia בעיברית זה מרוועה... יש תה ירוק עם מרווה.
למה אתה ממליץ להשתמש במרוועה הזאת? והנה בניתי את התפריט, מעניין לי את דעתך: בוקר *ברנפלקס (60ג') + כוס חלב או *200 ג' שיבולת שועל עם כוס חלב. או *ביצה קשה עם 2 פרוסות לחם וירקות ביניים 1 יוגורט 1.5% + כף גרונולה צהריים אוכל בבסיס :-( 2 שניצלים + 3 כפות אורז\פסטה (80 ג') סלט. ביניים 2 חופן שקדים ואגוזי מלך + אגוז ברזיל 1-2 פרי כלשהו לפני אימון חצי כוס אורז מלא (100 ג') חזה עוף (100 ג') סלט + כף שמן זית/כפית טחינה * 3 תמרים לפני אימון * שייק חלבון + סוכר ענבים - ישר אחריי אימון. שעה-שעה וחצי אחרי אימון גביע קוטג' או 250 ג' טבורוג 2 פרוסות לחם מחיטה מלא סלט + כף שמן זית/כפית טחינה לפני השינה כוס חלב + פרי + סקופ אבקת חלבון complex בבלנדר. זה יוצא ככה: 2680 קק"ל. 173 גרם חלבון. 317 גרם פחממות. 81 גרם שומן. (בכוונה השארתי את זה על 2680 כי אני לא יכול לדעת כמה שמן זבל שמים באוכל בבסיס אז שיהייה מקום ללא ידוע...) מה דעתך ? עצות לשיפור?
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() יותר מדי חלבון אחרי אימון, הייתי מוסיף אותו יותר בבוקר כי כוס חלב אפילו אם זה חצי ליטר זה כולב 15 גרם חלבון וביצה זה כולה 7 גרם חלבון, במקומך הייתי מייחס לארוחת בוקר יותר חשיבות מאשר לארוחה אחרי אימון.
אם אתה לוקח את החלבון שלך לפני סוכר ענבים יש יותר סיכוי שהגוף שלך ימיר אותו לפחמימה בתהליך שנקרא GLYCOGENESIS אם אני לא טועה- אז קודם עדיף לקחת סוכר ענבים לחכות חצי שעה ואז לקחת את הסקופ. ציה או SALVIA HISPANICA הם זרעים שמקורם מפרו,בוליביה,מקסיקו- פצצת אנרגיה גרם לגרם: פי 6 יותר סידן מבחלב פי 8 יותר אומגה 3 מאשר לדג סלמון פי 1.1 יותר סיבים תזונתיים מאשר לבנפלקס פי 3 יותר אנטיאוקסידנטים מאשר לאכמניות פי 3 יותר ברזל מלתרד ב-50 אחוז יותר חומצה פולית מאשר לאספרגוס פי 15 יותר מגנזיום מאשר בברוקולי. פי 2 אשלגן מבננה. עצות לשיפור: תשתה הרבה מים, 2-3 ליטר ביום חצי שעה לפני כל ארוחה, אל תשתה שום דבר עם האוכל (אני עושה את זה כי אני דפוק ) זה הורס את הספיגה של החומר ויכול לגרום בעיות בעיכול. שתה תה ירוק על פני קפה- יותר אנטיאוקסידנטים,שורף יותר קלוריות ופי כמה פחות קפאין. תפריט טוב הייתי נשאר עליו קבוע חוץ מברנפלס שעדיף שיבולת שועל או ציה :P, ומדי יום תשנה את האגוזים שאתה אוכל כדי לקבל את הרוב הבונוסיים הבריאותיים שבאים איתם: פעם אגוזי לוז וגריעיני דלעת, פעם חמניה ומלך. חוץ מזה תפריט בן 3ונה למישהו שמשרת: אם תשקיע ותאכל ותתאמן ככה תהיה עובדה חייה לזה שאפשר לחיות על תפריט בריא|אנאבולי בזמן שאתה משרת. אני כמו כל אתלט מחפש איך לשפר את הישגי ואת הרגשתי הכוללת, ואם מרוועה כמו שאתה אומר לול עושה את זה, אני אוכל אותה- מעדיף זרעים שסופגים פי 12-18 מהמשקל שלהם שכוללים 20 ויטמינים,אנטיאוקסידנטים,כל אבות המזון,ESSENTIAL FATTY ACIDS מאשר לקחת תוספי מזון. זה אוכל שמשפיע לך על לחץ הדם טוב יותר מתרופות לחץ דם- אבסורד? היפוקרטס אמר : Let food be thy medicine and medicine be thy food ויהיה כך. ושכל שאר המשתמשים פה יקחו את הטבליות,אבקות,גיינרים שלהם עם כל החומרים מגבישים,טעם ריח,חומרים משמרים ומשפחת ה E-___ שבאה ישירות מהעיבוד המפעלי של בני האדם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
עוסק ב:: זיונים
חדר כושר: Holmes place
|
![]() אני לא מסכים עם לאון בקטע של אחרי אימון עם השייק [בחיים לא להפריד!]
יש אחרי אימון שייק חלבון אם סוכר ענבים זה הthe best זה לא יהפוך את החלבון לפחמימה ולא בתיך ככה [עם הסוכר הענבים] החלבון ניספג הכי טוב שיש . למרות שבדרך כלל אני מאוד אוהב לקרוא את התגובות של לאון בקטע הזה זה באמת שטות מפני שאחרי אימון דואגים תמיד להקפיץ את האינסולין כי האינסולין מכניס את החלבון לשריר . אז לשתות בנפרד ?!?!? זה ממש לא חכם |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אהה לול תסכים אם מה שאתה רוצה:
http://www.t-nation.com/free_online_...6A-mcd01.hydra יש כתבות ויש מידע: סתם רק שתידע שרוב המחקרים שמוכיחים שחלבון מגביר סינטזה אחרי אימון נערכו על בני 70. ואם תאכל כל היוםםם חרא ואחרי אימון תאכל 100 גרם חלבון אתה תגדל??.. חלבון מעלה אינסולין פחות מאשר פחמימה פשוטה אחרי STRESS כמו אימון. אני לא אומר בנפרד אני אומר קודם סוכר ענבים או איזה פרי לעשות את הפיק באינסולין, לחכות איזה 20 דקות ואז לשתות את השייק עם סוכר פשוט (חלב) או פרי. סעיף 3, MUSCLE BREAKDOWN ומה מונע את זה הכי מהיר ואפקטיבי... וזה לא חלבון אלא סוכר. יש עדויות לפה ולפה אבל אני חושב שעדיף שאדם ישקיע את רוב הצריכה הקלורית היומית שלו בבוקר אחרי שהוא צם 8 שעות (שינה) מאשר אחרי אימון. אתה גודל במנוחה אז אפילו לאוכל שלפני השינה יש יותר חשיבות מאשר לאוכל שאחרי האימון. TOO MUCH OVERATED זה מה שאני חושב על תזונה אחרי אימון. כל מי ששואל רגעע אחייי ביצה או טונה במים אחרי אימון זה טופפפ? הולך ישר לשריר נכוון??... "" נערך לאחרונה על ידי Lеon, 17-03-12 בשעה 18:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() http://www.youtube.com/watch?v=ASn2h...eature=related
וזה UNDERRATED. תחפש שניםם מקור טוב לאומגה 3: תמצא סלמון ב-70 שקל לקילו, טבליות אומגה 3, תוספי תזונה מקסימום: FLAXSEED OIL או אגוזי מלך או שמן פשתן. אני כמה שאוהב לקרוא על תזונה טבעית עד לפני שבוע לא ידעתי על קיום של זרע זה, כי זה זול ולא משתלם לכל התעשיות שאנשים יאכלו זרעים זולים מאשר יקחו טבליות או בשר. וזה לא קונספירציה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() Leon תן לי את הערכים התזונתיים של זרעיי המרווה הזאת... (דרך הגב שתדע ברוסית זה ניקרא - chibrec - чибрец)
ואיך הייתה משנה את התפריט מבחינת הארוחת בוקר וזה... אבל להישאר בגדר הקלוריות הנתונות כאן? מה הייתה מוסיף ומה מוריד? עריכה: שמעתי גם מתישהו שהגוף לא מסוגל לעכל יותר מ-40 גרם חלבון בערך בפעם אחת. שמעתה על זה משהו?
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() לא יכולתי לערוך עוד פעם אז: בקשר למרוועה:
כמה ביום אתה אוכל אותם? איך אתה מכין אותם? וכו'... וגם שמתי לב שיש גרעיני צ'יה שחורים ויש לבנים... מה ההבדל? איזה אתה אוכל? למה?
!!...You are what you eat! Remembre it...!! נערך לאחרונה על ידי TheYawa, 17-03-12 בשעה 19:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי פשוט מסדר שבבוקר יהיה יותר חלבון מאשר נגיד אחרי האימון, 200 גרם שיבולת שועל זה 130 גרם פחמימות אבל רק כוס חלב שזה 15 גרם חלבון בMAX. תוסיף את הסקופ בבוקר,מאשר אחרי האימון או שפשוט תאכל יותר מוצרי חלב בבוקר יחד עם השיבולת שועל,ובערב תוריד את המינון של הפחמימה למקורות כמו ירקות ופרות בלבד.
יש הרבה מיטוסים, כל סופר שני אומר משהו אחר, יש אפילו בודיבילדר בשנות ה70 שטען שק"ג של שריר בגוף צריך רק 16 קלוריות. ספרות מפגרות: כל גוף שונה והגוף מתרגל למה שאתה נותן לו, פעם אכלתי 200 גרם חלבון ביום שזה פי 2.5 ממה ששקלתי ועכשיו לא אכפת לי אם אני אפילו אוכל רק 90 גרם ביום- אני גדל מזה באותה צורה. פלוס זה לא משנה כמה חלבון אתה אוכל אחרי האימון אלא את כמות החלבון שתאכל ב X ארוחות בימים שאחרי האימון פלוס ההתאוששות שלך. יש כאלה אומרים 30 גרם, כאלה אומרים 20 ויש כאלה שאומרים תלוי איזה חלבון אכלת עם זה קזאין ממקור חלב אז זה נספג יותר שעות אז אפשר לאכול יותר. בתאכלס הגוף שלך לא טיפש והוא יקח מה שאתה נותן לו,אם בבוקר תאכל 70 גרם חלבון אחרי צום של 10 שעות, יותר סיכוי שהגוף שלך השתמש בו לצורך שיקום מאשר בחלבון בארוחת צוהריים אחרי שלא התאמנת יומיים. יש הרבה פקטורים שוב: ארוחה אחרי צום משפיע יותר מאשר עוד ארוחה ביום. ולגבי השם ברוסית זה בא מאותו משפחה אבל אני הולך לפי השם הלטיני. http://www.livestrong.com/article/31...of-chia-seeds/ כל כפית 50 קלוריות. שזה מלאאא. אין הרבה מחקרים, אבל יש טענות בסיסיות שאומרות ש-2 כפיות ביום מספיק לאנשים רגילים לגבי צריכת אומגה 3- אפילו שאין GUIDELINES לצריכה של אומגה 3 ביום. ספורטאים לוקחים בדרך כלל 5 כפיות- זה יוצא 250 קלוריות שזה תוסף משביע במיוחד אל תשכח שעם ה-5 כפיות יבוא גם אומגה3 בכמות לספורטאי גם אשלגן(בננה עוזר במאזן מים בגוף),סיביים תזונתיים(יודע משביע לאורך יותר זמן,ויותר קל ללכת לשירותים) ועוד כל מיני דברים כמו חומצה פולית וברזל. אני אוכל שחורים, יש הבדל בלבנים "לפי האינטרנט" יש יותר רכיבים שמורידים ספציפית לחץ דם. הלבנים כביכול נמצאים בתוך הגריעינים השחורים וכדי לאכול אותם קודם מגדלים מהלבנים רק גריעינים לבנים, שהם יקרים יותר, לא בתוך לגבי טובים יותר. יש חוסר מידע רב לגבי הRATIO בין השחורים ללבנים, מה לעשות לא שווה להשקיע מיליון דולרים במשהו שלא יביא כסף כמו שעשו מסויה ISOLATE(זרקו את זה ואז חשבו למה לזרוק אם אפשר להביא לBODYBUILDER). מה שבטוח שיש לזה התרונות רבים וזה בטוח שווה את ה-5 גרם שומן,7.5 גרם פחמימה ואת ה-2 חלבון. עדיף ממולטי ויטמין וכמוסות אומגה 3.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() שחכתי להגיד איך אתה אוכל: יש אומרים שאתה לא מנצל את הפוטנציאל המלא שלהם אם אתה לא שם אותם במשהו חם, יש הטוענים אחרת.
אם תשים בתוך חלב או מים חמים: הגרעינים יספחו לתוכם ויאמצו את הטעם של המשקה ויהיו סוג של גלי- אם משהו קר, פשוט יהיו שם, ועדיין יאמצו את הטעם. אפשר להוסיף לסלט,לסנביץ- מה שטוב שאתה יכול לעשות כל דבר איתו וזה הילך אתה יכול סתם לזרוק לפה וללעוס (טעם של שוםשום). ניידות מטורפת, לא יודע איך אפשר לדחוס כל כך הרבה דברים לדבר כל כך קטן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() שמע לאון... תודה גבר! עזרתה לי מאוד!
כיף לדבר איתך על נושא עיניין משותף! מאיפו אתה בארץ? ועוד בקשה קטנה: זרוק לי את כל האופצית שלך לחלבון דל שומן ושיהייה כמה שיותר זול... ז"א דרכים להוסיף חלבון לתפריט שיהייה כמה שיותר דל שומן וקלוריות וזול... זרוק כל מה שעולה לך בראש בעיניין.
!!...You are what you eat! Remembre it...!! נערך לאחרונה על ידי TheYawa, 17-03-12 בשעה 23:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
Lentlis;http://en.wikipedia.org/wiki/Lentil כמות מטורפת של חלבון 28, ל100 גרם, 56 פחמימה יחס 1:2. - עדיף לשלב אותה עם בשר או דגים אבל לא נורא אם ארוחה אחד ביום תהיה מרק עדשה. שעועית/חומוס. ואלה לא עולה לי משהו לראש עכשיו,בכללי אם אתה על דייטה דלת פחמימה סגנון לייל מקדנולד יש הרבה סוגי אגוזים וגרעינים שהייתי ממליץ אבל אם משהו אחר לא רואה סיבה לעבור את הדבר הזה. בוקר אצלי היא רק חלבית, צוהריים רק בשרית וערב שוב רק חלבית. סויה מקור נהדר לחלבון, יקר אבל אם אתה עושה את הסויה מפולי סויה בבית, זה יותר טבעי והרבההה יותר זול. 125 גרם של פולי סויה זה ליטר חלב סויה. אין בעיה לשלב אם כל פחמימה מורכבת גם חלבון, אורז\פירה\לחם - בשרר דגיים, שיבולת שועל,כוסמת,לחם - חלב,רוויון,סויה,יוגורט,גבינות. ארוחה אחרי אימון תמיד משהו בסגנון סוכר פשוט כמו לקטוז מחלב או איזה פרי עם טבורוג או עוד יותר טוב טבורוג+חלב+דבש- פצצת קלוריות ואנאבוליות בשיאה :P אני לא אנטי בשר או דגים או חלב כמו שחושבים פה, אני בעד מינון סביר לכל דבר לכן משתדל לא להפריז בכלום שלי ספציפית זה קשה בטור אחד שחיי על דברים מוזרים כמו 5 ליטר חלב ביום,דייטות ביצים בשר דגים,דלות פחמימה,קטוגניות וכו. אני מרחובות, שמחתי להכיר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() בקשר לבוקר החלטתי להוסיף קופסת קוטג' או 250 גרם טבורוג בנוסף לפחממות ולחלב ולהוריד תמר אחד לפני אימון (ז"א 2 במקום 3) ולוותר על הגרונולה עם המעדן ב-10. =)
אני מנשר - זה ליד חיפה וגם נעים להכיר... עם אתה מגיע לצפון יהיה נחמד לשבת !
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
האם זה בסדר שאני אוכל 8 פיתות במסה ביום?? | futurex90 | תזונה ותוספים | 11 | 24-05-09 09:39 |
אניי אוכל אוכל אוכל ולא גודל :( | ido:] | תזונה ותוספים | 28 | 09-11-07 19:41 |
איך התוכנית אוכל הזאת לעליה במסה? | noobit | תזונה ותוספים | 8 | 01-03-07 13:35 |
האם אני אוכל מספיק לעלייה במסה | mat321 | תזונה ותוספים | 7 | 23-09-06 14:30 |
איך אפשר להעלות במסה אם אני לא אוכל בשר? | הצמחוני | תזונה ותוספים | 35 | 15-09-06 17:48 |