|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
נפיחון
|
![]() תקשיבו.המצב הכספי של משפחתי לא כל כך טוב עכשיו אז אני אוכל מה שאני יכול.עכשיו למשל אחרי האימון אני אוכל ציפס ו 220 גרם קבבים וכמה נקניקיות.זה בסדר???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בואנה המצב ש'ך באמת לא טוב,בנאדם וותיק כמוך שואל כאלה שאלות?
קודם כל,זה תלוי בתפריט שלך,לדעתי מבחינת חלבון אפשר להסתדר פחות או יותר,אבל יש לך מלא שומן טראנס בארוחה הזאת,כך שתעלה גם בשומן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() במקום הציפס תאכל אורז עולה אפילו פחות
![]() |
#4 |
נפיחון
|
![]() מןת 16: עזוב תשומן אחי.יש לי חילוף חומרים מהיר אש.מחר תיהיה גם טונה וגם טירס.מקווה שזה יעזור
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() גבינות, ביצים וטונה עולים פחות מנקניקים ובשר
ואורז ו ש"ש עולים ממש קצת |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() רק דבר אחד אני לא מבין,איך מצב פיננסי קשה וקבבים+נקניקיות וצ'יפס קשורים לעניין?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
נפיחון
|
![]() הקטע הוא שאני לא לבד.יש לי אחות :0
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Gman קרעת לי תלבלב
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() המצב הכספי של המשפחה שלך לא טוב עכשיו, ומה שאתה חושב עליו זה מה תאכל אחרי האימון??!
תבדוק מה ניסגר איתך ואחר כך תבדוק איך אתה עוזר להם, במקום לחשוב על נקניקיות וקבבים.
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() למזלנו - האוכל הכי בריא למתאמן הוא גם יחסית זול.
לחם, אורז, תפוחי אדמה, ש"ש - בכל נושא הפחמימות אתה מסודר בגרושים, בלי כסף הדברים האילה עולים (בעיקר אורז וש"ש). בנושא החלבון - גבינות, עוף, ביצים - גם זה לא נורא. בנושא השומן - שמן זית (בקבוק) גדול מספיק להרבה זמן יחסית וזה עולה 40 שקל ככה שאתה יכול להיות מחוסה גם פה. ירקות זה הוצאה כספית אם אוכלים מלא ביום אבל עדין לא נורא, ומים זה זול תשתה מהברז. הינה אתה מסודר, אפשר לשרוד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אם כבר אתה עושה שטויות...
תאכל 2 גביעים של יוגורט יופלה עם גרנולה שאתה שופך לבפנים זה טעים רצח , זה איזה 50 גרם פחמימה ו22 גרם חלבון ככה...מתוך הפחמימות יש גם חלק גדול זמינות |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() לך לעבוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
........
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() קבב? צ'יפס.?. נקניקיות?...
זאת לא תזונה של אדם שעוסק בספורט. 3 טונה במים יוצא בערך 10 שקל,קוטג' 5 שקל,30 בייצים 24 ש"ח תפוח אדמה בימקום לטגן אותו תאכל בתור פירה,אורז ש"ש רוב הפחממות לא עסק יקר ירקות נעים בין 2-4 שקל לקילו עגבניה מלפפון וכו'.. שורה תחתונה אם אתה באמת רוצה אתה יכול להסתדר...קבב,המבורגר,נקניקיות לא יותר זולים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני לא מכיר את הבן אדם אבל במקום לבכות על משהו שחסר אפשר ללכת לעבוד ולקנות את מה שהוא רוצה , בן אדם עצלן או אחד שאומר " אין לי זמן" , "אני לומד" , וכל מיני תרוצים כאלה ואחרים משמע : א. או שהוא לא רוצה את זה ב. או שהוא רוצה אבל עצלן מידי לקבל את זה ג. או שהוא פשוט עושה את זה לא חכם אז בקשר לפותח ההודעה אם אתה עובד כבר ועוזר להורים שלך זה משהו אחר , אבל אם אתה לא עובד אולי הגיע הזמן לא משנה אם אתה בבית ספר , תקופה קשה , מה שלא יהיה אני כל התיכון עבדתי בסופי שבוע חמשושים גם בתקופת בגרויות , אפשר לומר שקרעתי את התחת והופה תמיד היה לי מספיק להכל יום טוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|