![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכם
יש לי שאלת הבנה לגביי מתח, אני רוצה להבין את ההגיון שבדבר אובחן אני יסביר למה אני מתכוון: אני מכיר אדם שמבצע סטים של עליות מתח בצורה שוטפת וטובה אבל אינו מתאמן במשקולות או בחדר כושר ואין לו כוח ללחוץ בשכיבה אפילו 60 קילו מנגד אני ראיתי בודי בילדר שמתאמן במשקולות חופשיות ומכשירים בעל מסת שריר רצינית עם הרבה יותר כוח בכל חלקיי הגוף ומרים משקלים כבדים שלא מסוגל לבצע עליית מתח אחת השאלה היא איך יכול להיות שהבודיבילדר שהוא הרבה יותר חזק בכל שרירי הגוף לא מסוגל לבצע עליית מתח אחת בעוד שהבחורציק שלא מתאמן בכלל בחדר כושר מבצע סטים בחופשיות ??? איך זה מסתדר מבחינת ההגיון ??? תודה לעוזרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() זה פונקציה של אחוז שומן יש גם בילדרים 120 קילו שעולים לך 30 מתח...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ה"בודיבילדר" הזה הוא כנראה בעל אחוז שומן גבוה אז קשה לו לבצע מתח. אני מתאר לעצמי גם שהוא לא מבצע את התרגיל בכלל, צריך גם לתרגל הרבה מתח בשביל להיות מסוגל לעשות מן הסתם.
הבחור שלא מתאמן בחדר כושר כנראה יותר "אתלטי" ורזה ובגלל זה יותר קל לו לעשות הרבה מתח, ומן הסתם הוא בטח התאמן על המתח לא מעט. הבנת? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני יגיד לך עליי למשל בשיא המאסה שלי הייתי 83 קילו עליתי 6 מתח בערך. עכשיו אני אחריי חיטוב שוקל 76 על 11 אחוז שומן אני עולה 24 מתח...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני יחדד את השאלה
איך יכול להיות שבודיבילדר שהרבה יותר חזק בכל שרירי הגוף והרבה יותר מפותח ומתעסק עם משקלים מאוד כבדים בכל שרירי הגוף לא יוכל לבצע פעם אחת מתח, והבחורציק הזה שאין לו מסת שריר, אין כוח , ומעולם לא התאמן בחדר כושר אלא רק במתח יבצע סטים רבים ללא כל מאמץ , הרי ברור שהוא יותר חלש מהבודיבילדר הענק ,אז איך זה מסתדר מבחינת ההגיון ??? אני לא חושב שזה קשור לפונקציית שומן , לפי דעתי יש פה איזו תובנה בכושר גופני ואימונים שחסרה לי על מנת להבין את ההגיון פה תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() the builder weights i guess 20-40 kg more then the other guy,
and not all the weight is in the biceps and upper back and lat so it doesn't means that he supposed to be better them the slim i'm now about 99-100 kg and i did last train 3*5 with 15 kg on me i can do about 10 with bw but another guy in my gym that weights 60 kg can do 40-50 bw pull ups that just means that he should do 3*5 with around 30-40 kg on him if we we're at the same strength
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא עד כדי כך חזק באנגלית אם אפשר לכתוב את התשובה בעברית
תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() LOL google translate
אני מניח משקולות שרירן 20-40 ק"ג יותר ואז הבחור השני, ולא כל המשקל הוא על שרירי הגב העליון ואת lat אז זה לא אומר שהוא אמור להיות יותר טוב מהם את רזה אני עכשיו על 99-100 ק"ג ואני לא הרכבת האחרון 3 * 5 עם 15 ק"ג על לי יכול לעשות בערך 10 עם BW אבל עוד בחור בחדר הכושר שלי כי משקולות 60 ק"ג יכול לעשות 40-50 BW למשוך UPS זה רק אומר שהוא צריך לעשות 3 * 5 ק"ג סביב 30-40 על אותו אם אנחנו אנחנו בעוצמה זהה
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חח התרגום של גוגל טרנסלייט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() yes i know
![]() if u ever will c me in real life you know how much thats is true, so pretty, so talented. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|