|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: משועמם אש
חדר כושר: כל מיני
|
![]() אהלן ח'ברה ושבת שלום
האם מישהו עוסק בלחימה משולבת? האם ניתן לפתח גוף מלחימה משולבת? אחרי הכל זה ספורט ודי שורפים בו אנרגיה
"אמר איש חכם, תצליח תרוויח רק אם לעצמך תוכיח..." והאיש החכם הוא אני ![]() פעם שמן... תמיד שמן - ראסמי זו מחלה! "הניצחון אוהב הכנה מושלמת" "תן לאדם דג, הוא ישבע ליום אחד; למד אותו לדוג, הוא ישבע כל חייו" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט
|
![]() ברמת העיקרון כן וברור שכן לראייה לומים שאתה רואה בטלוויזיה ( טוענים שעושים שם הרבה בדיקות והם לא משתמשים) הבעיה היא שלא ניתן לתת את מאת האחוזים בשניהם ואם המטרה העיקרית שלך זה להיות לוחםפ טוב יותר תוכל לפתח שרירים אבל ברור לא כמו אדם כמוני שלצורך העניין וויתר על כדורסל בשביל להיות פחות שחיף
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
המכון לפעמים משעמם אותי.. מחפש משהו שייתן לי אדרנלין בכל פעם מחדש שיעסיק אותי במקום לישון / לאכול / או סתם לרוץ שעל הדרך ביחד עם שילוב תזונה נכונה אתה גם מפתח גוף וגם לומד עוד כמה דברים.. אציין... שבמרוצת השנים הייתי גדורגלן.. כדורסלן... טניסאי... ואפילו.. ג'ודאיסט ![]() רק שהפעם הסוייצ'... פשוט מעייף אותי.. אז אני נכנע לפיתויים לאוכל אלכוהול ושטויות ושוכח מהמטרה העיקרית... פיתוח גוף...
"אמר איש חכם, תצליח תרוויח רק אם לעצמך תוכיח..." והאיש החכם הוא אני ![]() פעם שמן... תמיד שמן - ראסמי זו מחלה! "הניצחון אוהב הכנה מושלמת" "תן לאדם דג, הוא ישבע ליום אחד; למד אותו לדוג, הוא ישבע כל חייו" נערך לאחרונה על ידי oz64, 08-04-11 בשעה 14:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט
|
![]() זה הכל מידת הקרבה איו בעיה לאכול ציטים ולשתות אלכוהול תלוי מה המטרה אם אדם רוצה להיות יחסית חטוב עם קוביות מבצבצות יכול להרשות לעצמו (בהנחה שהגנטיקה סבירה והאו מתאמן) לאכול כמעט מה שבא לו ולשתות אלכוהול בסוף שבוע. אם מישהו פסיכי כמוני ורוצה להיגע ל8-9 אחוז שומן אז פריכיות הן החברות הכי טובות.
כמוש אמרתי מקודם אין בעיה לשב בינהם פושט לא תוכל להגיע למקסימום כי אדם שבשבילו הלחימה יותר חשובה החדר כושר הוא רק אמצעי
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה גיסנו.. תודה
"אמר איש חכם, תצליח תרוויח רק אם לעצמך תוכיח..." והאיש החכם הוא אני ![]() פעם שמן... תמיד שמן - ראסמי זו מחלה! "הניצחון אוהב הכנה מושלמת" "תן לאדם דג, הוא ישבע ליום אחד; למד אותו לדוג, הוא ישבע כל חייו" |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ב. גם אני שיחקתי כדורסל וזה לא פוגע בגוף פשוט קשה להתאמן באמצע עונה אבל עדיין אפשרי אם ממש רוצים ג. הוכחה לכך - דיוויד בלו, אם ראית אותו פעם במציאות וראית כמה הוא גדול. זה סימן שזה אפשרי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() אם בwwe משתמשים בסטרואידים אני מבטיח לכם שגם בmma
ברוק לסנר טבעי? יכול להיות דבר כזה? לא |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() subzero שן על האף יא קנאי בלוט.
זה שיש אנשים בעולם שהגנטיקה שלהם טובה יותר לא אומר שהם על סטרואידים. חוץ מזה הוא נראלי מגיל 15 עוסק בפעילות ספורטיבית תחרותית, בתיכון ובקולג' הוא היה מתאבק מקצועי עם רקורד של 105-5 בערך, ועד גיל 30~ או לא יודע בן כמה הוא זה מאד הגיוני שהוא יצבור מסה כזאת ללא שום סטרואידים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
כללי:: מנהל את הקרקס הזה
חדר כושר: Clown Fitness
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחח מההה? הוא מתאמן המוןןןן. אוכל נכון ומסודר+גנטיקה טובה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() מה קשור בין wwe לmma?
לא קיים שום קשר בעולם חוץ מזה ששניהם משודרים בטלויזיה
![]() |