|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ערב טוב לכולם,
אני כרגע מתאמן בתוכנית ab ושמתי לב שהחזה שלי מפגר בהרבה מהגוף.. וזה היה אצלי תמיד ככה, החזה שלי משום מה מסרב לגדול... עכשיו הייתי רוצה לתת דגש על חזה, אבל להישאר עם תוכנית ab, איך אני יכול לעשות את זה בצורה הכי נכונה שאפשר? כרגע ביום a אני עושה - חזה,כתפיים,יד אחורית. יום b אני עושה - רגליים,גב,יד קידמית. ובין לבין אני גם מאמן בנפרד בטן,אמות וטרפזים. חשבתי להגדיל את כמות התרגילים שלי לחזה, במקום 3 תרגילים לעשות נגיד 5 תרגילים לחזה... אבל אם אני יעשה ככה אז אימון a שלי יהיה בסביבות השעתיים ואיך שאני יודע אימון מעל לשעה וחצי הוא לא אפקטיבי.. מישהוא יכול להמליץ לי על משהוא? אולי בכול זאת כדאי לי לשנות תוכנית? (נ.ב. - אני לא מתאמן מתחיל.)
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כן כדאי לך לשנות תוכנית.. תוכנית יותר הגיונית לשם התקדמות
כמה הבנץ' שלך? ולפי מה קבעת שאתה לא מתאמן מתחיל? כמה הסקוואט והדדליפט שלך?
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() קבעתי שאני לא מתאמן מתחיל בגלל שהייתה לי תקופה של בערך חצי שנה שהתאמנתי אינטנסיבי והתקדמתי יפה מאוד.. אחרי זה פרשתי בערך לשנה וחזרתי לפני חודשיים.. לפי זה אני יכול לשער שאני לא מתאמן מתחיל.
ולמה אתה מתכוון בתוכנית יותר הגיונית? הבנצ' שלי כרגע 60 קילו, סקוואט 70 קילו (לא סקוואט חופשי), ודלליפט אני כרגע לא עושה.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אתה כן מתאמן מתחיל
מתאמן מתחיל זה מתאמן שכדי להוציא את הגוף שלו מהומאוסטזיס ולגרום לאדפטציה והסתגלות של הגוף לעומס זקוק ל 48 שעות [או בקיצור.. מתאמן שיכול להתקדם מאימון לאימון] ועם בנץ' של 60- וסקוואט [ועוד לא חופשי.. וכנראה לא מלא ... וללא דדליפט בכלל] אתה מתאמן מתחיל הכוונה בתוכנית יותר הגיונית הכוונה לתוכנית שמתייחסת לנפח ועצימות בצורה היגונית בהתאם לרמת המתאמן ולא סתם אוסף תרגילים אקראיים בימים אקראיים לשרירים אקראיים תוכנית כדוגמאת SS - starting strength ב"פורום אימוני כוח" יוכלו לעזור ולהכווין אותך טוב לגבי זה. ובטח ובטח שלתת עוד 2 תרגילים לחזה לא יגרמו לו פתאום לגדול.. לא עם בנץ' של 60 קילו ולא ברמה שלך
![]() |
#5 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() בקלות תדאג שהבנץ' שלך יעלה במשקל ואז גם החזה יגדל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() נו יפה, זה בידיוק מה ששאלתי, וענית לי על השאלה...
וחשבתי לעבור לתוכנית ss, וקראתי עלייה קצת, אבל לא יודע יש משהוא בתוכנית הזאת שלא נראה לי.. אני גם פשוט התרגלתי ל-ab... אני עוד צריך לחשוב בקשר לתוכנית הזאת. אבל בתוכנית ab, יש איזושהיא אפשרות לתת דגש על שריר מסויים? (שריר החזה במקרה שלי)
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תתחיל SS היא תיהיה היכ יעילה לרמה שלך כרגע מה לא נראה לך בה? שיש בה מעט מדי תרגילים? שאין בה עבודה מבודדת לידיים? שלא נותנים דגש ומבלבלים את השריר? תתחיל אותה ותעשה אותה כמו שצריך.. את התוצאות רתאה בעצמך לרב מי שמתחיל אימונים בסגנון הזה לא חוזר בחזרה לאותיות ה ABC ... ויש לזה סיבה ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הסבר ממצה ומשכנע ביותר צריכים להפוך אותך לדובר הרשמי של פורום אימוני כוח,פותח הפוסט תקשיב לו הבנאדם יודע מה הוא מדבר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() לא לא.. אפשר להחליף גם בסייקלים של סניקרס וכריות אם אתה לא רוצה לקחת את עצמך לקצה על התוכנית הראשונה
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() זאת הכוונה לדגש?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה | מתח בתוכנית ss | ron119506 | אימונים | 1 | 30-10-09 16:45 |
שאלה בקשר לאימוני בטן בתוכנית שלי... | pwn2own | אימונים | 35 | 25-01-09 03:07 |
שאלה בקשר לa B. בתוכנית שעשו לי | blueblood | אימונים | 12 | 11-04-08 21:17 |
[שאלה] סטים בתוכנית Ab | Roei | אימונים | 3 | 24-06-07 15:38 |