|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() גם אתם הייתם פעם ילדי קוביות והתאמנתם בפיצולים קונבנציונליים?
אותי עד גיל 19 עניין גודל הידיים/שומן וקוביות, שזה במקרה גם הזמן שהייתי הכי רזה בו אף פעם לא התאמנתי בפיצולים כי למזלי מצאתי מידע על אימונים לhardgainer לפני שדרכתי פעם ראשונה בחדר כושר, רק שלקח לי עוד שנה ללמוד שצריך לאכול בשביל להתחזק ולגדול. חשבתי שזה רעיון טוב להוסיף יום נפרד לאימוני ידיים, הרעיון הגאוני הזה נגמר מהר אחרי כאבים של מפרקים אחרי שבועיים. ב3 שנים האחרונות אני מתאמן "כוח" ואחרי השנה הראשונה קוביות וגודל ידיים עניינו אותי הרבה פחות ממשקל על המוט. היום רק המילה קוביות עושה לי רע. שתפו סיפורים! ![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתמול אכלתי מג'יק עם חולצה של אנימאל וטרניג עם השלד אחרי העבודה
שתפו סיפורים |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() מה בדיוק מפריע לך?
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לא מפריע ? שיתפתי בסיפור
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() אני לא יודע למה אתם מטרילים
אותי זה מעניין איך אנשים הגיעו למצב של היום, בעיקר כי זה נותן נקודת יחס לאנשים שעדיין תקועים במנטליות ה"ישנה" כנראה אני היחיד.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחרי שחפרתם כאן בפורום על ss, החלטתי לנסות, ואני מאוד מרוצה.
![]() |
![]() |
#8 | |
משתמש רגיל
|
![]() ציטוט:
עברתי מהמכון בקאנטרי בשכונה עם כל הזקנים והליצנים להתאמן במכון מסחרי וקלטתי כמה אנשים הרבה יותר חזקים וגדולים יש. זה גרם לי להבין שאני כנראה מפספס משהו ושמתי לב שכולם מרימים יותר ממני (שהיום אני מחרבן לכולם בפנים מן הסתם, אבל אז 85קילו בנץ' היה נראה לי טוב) ומחיפוש קצר שעשיתי ראיתי שרוב האנשים שמרימים הרבה גם גדולים. להחליף לתוכנית כוח לא דרש הרבה מחשבה...
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() זה לא סותר, מה הבעיה להתאמן כוח ולשמור על הקוביות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() הבעיה שלרובינו אין גנטיקה כדי לאכול כמו ציפור ולהמשיך להתקדם במשקלים
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() אף פעם לא היה אכפת לי מבק1בי1ת או מב**0@0.
ואז הבנתי שגם ככה האימוני כוח הם הדרך הכי מהירה, פשוטה וקצרה להשיג כל מטרה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() רוב הנעורים שלי לא התאמנתי בכלל באימוני משקולות ופשוט הייתי שוחה כהמלצה מהאורטופד לבעיות גב שהיו לי בזמנו, הייתי עושה כל מיני סוגי אימונים ועובד על כל הגוף(אינטרוולים, שבירת שיאים למקצים, ספרינטים, אימוני רגליים עם מצוף, אימוני התאוששות למרחקים ארוכים וכד')--- מיותר לציין שהיה לי גוף של שחיין, ארוך, פלג גוף עליון רחב, וגוף חטוב עם א"ש די נמוך בלי שום דיאטות(77 קילו על 1.85)
אבל הייתה לי חברה שכל מה שעניין אותה זה בטן, חזה והאלכסונים, אז הייתי בתקופה מסויימת, משהו כמו חודשיים-שלוש, בנוסף עושה שכיבות שמיכה וכפיפות בטן כמו חמור וזה לא ממש נתן לי משהו. אחרי צבא נכנסתי לחדר כושר, התחלתי להרים משקלים, גדלתי כמעט רק בפלג גוף עליון, וכשראיתי אנשים תקועים 4 שנים באותם משקלי עבודה ועושים abc ויענו במאסה ונראים כמו שהייתי בגיל 16 החלטתי שחייב להיות משהו מעבר, התחלתי לקרוא והגעתי לss, כל הניסיון שלי בחדרי כושר הוא בערך שנה, מתוך השנה בערך 8 חודשים ליצנות שעברתי איזה 100 תרגילים עם תוכניות ab "מבלבלות שריר" עם חוסר פרופורציה לרגליים והשאר SS. אני לא אובססיבי בכלל לבטן, אבל יהיה נחמד לראות מה קורה שם אחרי חיטוב בקיץ, אני רוצה להתחיל את התכנית הבאה עם א"ש נמוך, אחרת אני אסיים אותה על 120 קילו
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
נערך לאחרונה על ידי SmokingSnake, 02-12-10 בשעה 16:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() למה לא, תהיה כמו ע1נש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() אני לא רוצה להפוך לאדום ולהתחיל להתנשף בשביל לקשור שרוכים, טוב לי להישאר על אחוז שומן סביר, לא רוצה להיות עם כרס של אישה בהיריון ולהיראות כמו כדור עם שרירים
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() מה סביר עכשיו אתה על 20
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() התאמנתי שנה שלמה פיצולים. במהלך השנה קראתי יותר ויותר בכל הפורומים והמקומות על תוכניות כוח. בהתחלה הכחשתי,אמרתי שאני לא רוצה,שחבל לי על הברכיים,אבל אז חיפשתי כל הזדמנות ללמוד ממישהו סקוואט ואת כל הטכניקות. בהתחלה למדתי מטיפשים,עד שמצאתי אנשים שמבינים ולימדו אותי,ואז התחלתי לאט לאט,תוך כדי למדתי גם שצריך לאכול
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() אני התאמנתי 6 חודשים בערך בabcde
a חזה b גב c רגליים d כתפיים e ידיים הייתי על סייקלים של מתחילים ועליתי על במת מר ישראל. אחרי 3 חודשים (שבהם זכיתי ב2 תארים בשתי תחרויות), החלטתי לעזוב את הבילדינג ולהתרכז בלהתחזק, עשיתי ss של 4 חודשים והבאתי את המשקלי עבודה שלי לשיאים חדשים (שיפרתי בהרבה מתקופת התחרויות וסיזן) אחרי ss, דיברתי עם ריפטו, אמרתי לו שאני מכור לבילדינג ואני לא יכול לאכזב את מעריציי. גם אם זה בא על חשבון התחזקות. חזרתי לסיזן והתחטבתי ל-4% שומן בלי חומרים! הייתה לי הופעת אורח במר ישראל קלאסיק שהוזמנתי ע"י אשר מifbb כרגע אני בעוף סיזן, מתחזק עם טק00, אחר כך חוזר בשנה הבא לתחרויות ולהתמודד מול הניגרי הענק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
משתמש רגיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי מכור לסניקרס 3 שנים.. ואז הבנתי שיש בנות בעולם,והחלטתי לעבור לTWIX כי זה פחות משמין. וד''א גם אני שונא קוביות,איזה מכוערים כל החטובים ההומואים האלה,איכס.
לדעתי יש שיפור בחזה. לפני:http://i.somethingawful.com/u/salmon...ma/fat_kid.jpg אחריי:http://www.themaidafamily.com/images...ds/fat-kid.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה בקשר לוויכוח שהיה בין מישהו לביני בחד"כ-גב"כנפיים" | rosilio | אימונים | 25 | 07-03-09 10:48 |
שאלה בקשר למסה "נקייה" ו"מלוכלכת" | J.wadd | תזונה ותוספים | 5 | 03-10-08 19:26 |