|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי ממש זמן להכין אוכל או לאכול כמו שצריך
ובימים שלומדת לפחות יוצר לי תפריט לא משהו בלימודים (עד 14 או עד 16) 2 לחם קל + גבינה 3-5% 3 כפות + מלפפון ועגבניה פרוסת לחם קל עם גבינה (כף וחצי) בבית (מגיעה ב17 וחצי) סלט מ5 ירקות. ומרק אם יש בבית חצי קופסת טונה במים+חצי קופסת גבינה3%, או קופסת גבינה3% שלמה 3 לחם קל ביניים תפוח או שניים בערב 2 פרוסות לחם קל+ חצי קופסת גבינה+ 2 ירקות יוגורט טבעי או גבינה חצי קופסה 2 קוביות שוקולד הבעיה שאני לא אוהבת בשר\עוף, וגם טונה אוכלת מתוך חובה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תרחיבי קצת.
גיל, משקל, מטרה (חיטוב, וכו').
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() גיל 22, משקל 48-49, גובה 162, מטרה להוריד אחוזי שומן קצת ולשמור אבל אני בקושי מתאמנת, רק 3 בשבוע וגם אז חצי שעה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חזרת ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() האמת שאני אוכלת עוד דברים ששכחתי לרשום
חצי אבוקדו שלם גדול או 7-8 אגוזי מלך כמה יוצא.. וכמה קרקרים מקמח מלא וחמוציות מיובשות (אוכלת מהשקית, לא סופרת) 3 חטיפי אנרג'י או פשוט קורנפלקס צהוב מתירס (קערה בינונית, אני לא מודדת כמות) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() הנייטראלי שלך זה בסביבות ה 1900 קלוריות בערך.
כדי לרדת במשקל תאכלי פחות מזה, כדי לשמור על המשקל כמו שהוא תאכלי כמו הנייטראלי שלך. כדאי לך לחשב את התפריט במחשבון קלוריות. אם אין לך כוח לחשב אז איך שאת מרגישה - אם את רואה שאת עולה במשקל תורידי קצת אוכל, אם את נשארת כמו שאת אז בסדר. בכללי התפריט נראה בסדר.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה! =)
אני לא רוצה לחשב קל' במשך היום\תפריט קבוע\לשים לב לקל'...זה הרי משתנה ותלוי ביום ובנסיבות, ועדיף להקשיב לגוף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() ציטוט:
מנסיון רב עם תפריטים, לרוב קצב היום לא תואם את ההוצאות הקלוריות ולעיתים להפך, ימים לחוצים בלימודים עבודה וכו' אם תאכלי אינטואטיבית את יכולה לסיים עם 2 ארוחות וזהו, יום עם הרבה שינה למשל ואימון אפשר גם לאכול מעט, לעומת זאת אני ביום ארוך של לימודים עבודה וכו' יכול ומרגיש צורך לאכול פי 2 מיום שלא לומד ולא עובד, עניין של זמן ואני אישית גם רעב יותר בבקרים ולא בערב, את צריכה איזושהי פרופורציה שדווקא יש לך וזה טוב. ממליץ להעיף את הקורנפלקס והחטיפי אנרגיה זה בלוף מיותר, אם את רוצה אוכל מזין קחי פייבר1 מנסיון זה מעולה לעיכול וגם עכשיו שאני עולה במשקל בצורה מתונה אני ממשיך לצרוך, עושה פלאים.
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני גם משתמש בפייבר 1 ממש מצוין! ואין ספק בכלל שצריך להיות מודע לצריכה הקלורית היומית ולא להקשיב לגוף(כי הוא מאד מפונק) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
אם כבר לאכול פחות , תבדקי שאת מקבלת מספיק מינרלים וויטמינים כי מדובר על כמות אוכל קטנה מאוד...בגלל שרשמת שאין לך כוח לחישובים והכל , עדיף תוכלי את הנייטרלי שלך ותעשי יותר אירובי בשביל להגיע לגרעון אם את מרזה תיראי שאת לא נסחפת ,למה לא נשאר לך הרבה עד 0.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
עוסק ב:: עכשיו כח ומאסה, פעם ריצה בעיקר.
חדר כושר: מרכז קנדה - מטולה
|
![]() מהו fiber1?
תוסף/מוצר מהמדף? אפשר עוד פרטים בבקשה...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#13 |
|
![]() בעקרון זה דגני בוקר אבל זה שווה ערך לתוסף של סיבים תזונתיים, כלום קלוריות טעם סביר לחלוטין (זה נראה רע, זה כן) וגם בחיטוב זה עזר לי מבחינת חילוף חומרים..
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני משתמש בשיבולת שועל אם החלב במקום דגני בוקר.
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() פייבר1 יקר?
משתמשים בכמות קטנה חבילה מספיקה לי לשבועיים לפחות, ש"ש זה מעולה אבל לא מעט קלוריות לעומת פייבר1 אפשר להסתכל על זה לחיוב / שלילה. גם בפייבר1 יש משמעותית יותר סיבים.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
זמן צריכה של גיינר? | Sky8 | תזונה ותוספים | 7 | 06-07-10 23:33 |
צריכה עזרה בחישוב כמות קלוריות לתפריט תזונה | bubkin | תזונה ותוספים | 14 | 21-06-09 22:32 |
בקשה לתפריט 1.70 65 ק"ג... | judge fudge | תזונה ותוספים | 24 | 25-12-07 22:22 |
אומגה 3 דרך צריכה | P-a-n-1-c | תזונה ותוספים | 12 | 01-11-07 09:37 |
צריכה יומית. | ohad77 | תזונה ותוספים | 0 | 22-06-07 12:14 |