|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() בנוסף לתזונה שאני אפתח אשכול בנושא אחר שמה יהיה לי "תפריט"
מטרה : בניית היפוטרופיה מיופיבולרית , ואסקולריות , הוספת 5-2 קג' מסת שריר וירידה ב-2-5 קג מסת שומן , עלייה בכוח ומעט בסיבולת. העקרונות של התוכנית: (חצי מהדברים הם המלצות של כל מיני כותבים שונים ומאמנים מפורסמים , חלק מההמלצות הן העדפות אישיות שלי כדי לא לייבש את העניין באימונים ככה שאל תשאלו אותי מאיפה שמעת שצריך לעבוד ככה או ככה , או לפחות תדעו שזה יכול להיות סתם מה שבא לי בעיקר בדברים הקטנים) -שתהיה יחסית פשוטה אבל מגוונת. -6 אימונים שונים בשבוע , בסביבת השעה כל אימון , 3 מתוכם במכון כושר. -חלוקת FBW אבל אני ימשיך לעבוד בצורה הזאת: A - אופקי B - אנכי C - עבודה בגפה(יד\רגל( אחת) D- ![]() -דגש על השרירים הבאים: גלוטז , האםסטרינג , גב תחתון , אלכסונים , טרייספס , כתף צדדית וחזה עליון. "תחזוק בלבד" של המקומות הבאים: תאומים , ארבע ראשי , ישר בטני. -טווח חזרות ינוע מ2 ל- 12~ -ביצוע בין 40 ל 250 חזרות ביום בהתאם לאינטנסיביות. -60% מהווליום היומי באימון במכון\בית 20% במין אימון משני ו20% מפוזר במהלך היום. חובה לבצע לפחות 25% מהעבודה היומית. -התנועות העיקריות עליהם אני יעבוד הם: הדדליפט , המתח , הבנט אובר רוו , לחיצת החזה , מקבילים , לחיצת כתפיים וחתירה בעמידה. הביצוע יהיה בעיקר עם משקולות חופשיות פרט ללחיצת חזה (אם אין ספוטר אז אני לא מתכוון להסתכן בלספוג 90 קילו למצח כמו פעם) -לקראת השבוע הראשון ובמהלכו אני יעשה דילואד של כ30-40% מהמשקל לאותה כמות חזרות. -אני יעשה אירובי רק פעמיים בשבוע כחלק מאימון בייתי , אני יעשה בעיקר ![]() -מבחינת סייקלים , <שנייה צריך לברר משו> (פריודזיציה לא חומרים..) טוב הנה ההתלבטות הראשונה שלי : לעשות EDT למשך 2-3 שבועות , או לעשות את זה כאימון E
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() איך בדיוק אתה מתכנן להוסיף מסת שריר ולהתחטב בו זמנית?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק
|
![]() לא בו זמנית , ככה 4 שבועות מאסה 4 חיטוב או משהו כזה
![]() |
#6 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() איך אתה מתכוון לעמוד ב250 חזרות ביום?
ואין לך משהו אחר לעשות בחיים חוץ מלהתאמן כ"כ הרבה? מאיפה אתה מוצא את הזמן?
![]() |
#7 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
דבר שני 250~ חזרות זה בסביבת ה25 סטים של 12 חזרות ( אם זה פחות אני לא מתכוון לעשות 250 כמובן) ז"א תוכנית FBW טיפוסית. 60% מכל זה במכון יקח בערך 40 דקות + כמה ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק
|
![]() נ.ב
החלטתי ככה: כל מיקרוסייקל (abcd) אני מחליף לedt ובחזרה. בחיטוב פי 2 Edt. זה נעשה מסובך מידי אז בסוף אני יוריד פרטים ![]()
![]() |
#9 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() להוסיף 2-5 קילו שריר ב4 שבועות ולהוריד 2-5 קילו שומן ב4 שבועות אלה מטרות לא ראליות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
אם יש לו חילוף חומרים מהיר פי 4-5 משל אדם ממוצע + הוא מזריק אוכל ודוחף לתחת את כל החומרים הנכונים זה ריאלי מאוד.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 |
חבר ותיק
|
![]() חח שמתי 2 בעריכה כי קלטתי ש 5(מה שסתם עלה לראש) אין מצב.
את האמת אני יהיה מאוד מאוד מאוד שמח אם אני יהיה על אותו משקל כמו שאני עכשיו מינוס 2 קילו שומן. ה5 קילו זה יותר כמו מטרה סופית טוב אני ממשיך לתכנן.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|