|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קניתי קריאטין טהור של
![]() ![]() ![]() אמרו לי אפשר לצרוך 5 גרם ביום או 25 גרם ביום מה עדיף? ואיך לצרוך את הקריאטין פשוט ככה עם כפית? או בתוך האבקה או משהו? תודה ויום טוב ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לשדוד את תנובה
|
![]() 5 ימים ראשונים 20 גרם כל יום שמחולק ל-4 מנות של 5 גרם.
5 גרם = כפית מטבח כל השאר 5 גרם ליום. יותר נוח עם האבקה אבל תלוי אם אתה שותה כל יום וגם קצת קשה בהעמסה אפשר לשתות ככה לבד עם מים |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gay lord
|
![]() מצטרף לשאלות,
אני פשוט מוסיף את זה לתוך האבקת מסה עם חלב ומערבב?? צריך לקחת כל יום 5 גרם, אחרי שגומרים את עניין ההעמסה? ובאיזה זמן ביום לקחת את זה?, לפני אימון, אחרי אימון? בוקר? תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() חבר'ה תקראו את המאמרים באתר. לא סתם הם נמצאים שם.
הם יענו לכם על כל השאלות. בברכה גל ציון-פור
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
קניתי גיינר כמה שאלות ... | אילוז | תזונה ותוספים | 7 | 29-03-10 14:30 |
קניתי Serious Mass יש לי כמה שאלות | Shvarz | תזונה ותוספים | 23 | 31-10-08 22:02 |
כמה שאלות בקשר לאבקת חלבון שקניתי! | Oranili | תזונה ותוספים | 4 | 19-05-08 18:25 |
קניתי היום קריאטין טהור MonoHydrate +סיריוס מאס ויש לי כמה שאלות | Goblin-Dest | תזונה ותוספים | 11 | 06-05-08 06:26 |
סיריוס מאס - קניתי , כמה שאלות . | sagi10 | תזונה ותוספים | 7 | 06-03-08 20:24 |