|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם,
אני צריך עזרה עם בניית תוכנית לפיתוח כוח, לפני 3 חודשים חזרתי להתאמן בחדר כושר אחרי הפסקה של שנה וחצי בערך, לפני זה התאמנתי משקולות ואגרוף תאילנדי, עכשיו אני חושב אולי עוד חודש-חודשיים לחזור לאגרוף תאילנדי ואולי גם תחרותי אז אני רוצה להתמקד בבנית כוח, עד עכשיו עשיתי תוכנית ABC למסה, חזה+קדמית, גב+אחורית ורגליים, 3-4 פעמים בשבוע עם התרגילי הבאים: חזה-קדמית: דחיקת חזה, דחיקה עם משקולות יד בשיפוע חיובי ואז שכיבות שמיכה, פרפר עם קבל, כפיפות מרפק עם W, פטישים, כפיפות מרפק בפולי. גב-אחורית: משיכה רחבה עם פולי, משיכה צרה, חתירה, פשיטת מרפקים פולי, פשיטת מרפק פולי, פשיטת מרפק משקולות. רגליים: לחיצת רגליים, לחיצת תאומים, מכרעים, פשיטת ברכיים. 3X8 על כל התרגילים. את הרגליים תאמת כבר שאלתי מישהו והוא המליץ על זה: סקוואט 6x6 דדליפט רומני 6x6 מכרעים 4x6 single leg RDL 4x6 ולחיצת תאומים 4 סטים של (10 שניות עבודה, 20 שניות מנוחה x4) ניסיתי היום פעם ראשונה ואני דיי מרוצה, פעם ראשונה שאני עושה את הדדליפטים, עם הרומני הלך סבבה, אבל הרגל אחת קצת מסובך לי.. אבל בכללי הרגשתי עבודה יותר טובה מברגיל. מישהו יכול להציע לי תוכנית טובה? תודה מראש! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() bump.. אין מישהו שיכול לעזור?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() חפש ss... נטחן מכל כיוון כאן.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
צריך בדחיפות עצות לפיתוח גוף בבית. | oz123 | תזונה ותוספים | 2 | 28-06-09 13:43 |
איזה תוכנית עדיפה לפיתוח מסת שריר | mb512 | אימונים | 7 | 22-04-09 22:46 |
צריך תוכנית אימונים לפיתוח גוף עליון | generals | אימונים | 18 | 08-11-08 19:51 |
צריך המצלמה על דברים שמועילים לפיתוח גוף | Eliran_M | תזונה ותוספים | 32 | 20-10-08 11:26 |
למי שיש יס יש עכשיו תוכנית קומית על משהו שקשור לפיתוח גוף | מוטי | פיתוח גוף-כללי | 5 | 03-08-07 16:43 |