|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני בן 14 וחצי, שוקל בערך 37 ואני רוצה לדעת מה אני צריך מעכשיו.
לפני כל התגובות, "שחיף, לך למקרר וכו'" - תנו ביקורת מה לעשות, מה לאכול ואל תגידו ה-כ-ל כי זה לא עוזר לי. המטרה שלי היא בערך SiX PACK כאן מהפורום, אני מוכן לעשות הכל ולהשקיע כמה שצריך כדי להגיע בערך למימדים שלו. רציתי לדעת איך הגנטיקה אם אפשר לראות משהו מהגוף ה _ _ _ _ שלי, ולדעת אם יש לי גוף גיטרה. תודה מראש, עידן אבוחצירה. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() נשמה אתה רק ביגל 14 ... תתחיל להתאמן ללאט לאט תואכל תזונא נכונה עוד כמה שנים בעזרת השם תהיה גורילה [=
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה, כדי להתחיל עכשיו עם מכון כושר? ומה כדי לאכול? אין לי שמת של מושג לגבי קלריות וכל זה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() 37 קילו?
אחינו לפי התמונה אתה חייב מאסה רצחנית דחוף. יש לך שאיפות טובותאבל שלא תחשוב שזה קל,יהיו הרבה עליות וירידות בדרך תדע שזה לא תמיד פשוט וזה לוקח הרבה זמן. תתחיל לקרוא מאמרים בנושא תזונה ואימונים,ככה לומדים,תחזור עם שאלות ענייניות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בוקר:
קערת קורנפלקס מלאה עם חלב כוס חלב מלפפון או עגבניה ב10: 2 פרוסות עם חמאת בוטנים וגזר ארוחת צוהריים: חצי צלחת פחמימה (אורז/פסטה/תפוחי אדמה/ציפס) רבע סלט ומנת בשר ב4-5 ארוחה: של 4 פרוסות לחם + טונה+ 3כפות טחינה גולמית + ביצה קשה 8-9 ארוחת ערב: חצי קופסת קוטג' חביתה סלט + שמן זית 4 פרוסות לחם איך זה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() נראה בסדר בשבילך,תכנס למחשבון תזונה ותחשב ערכים וקלוריות ותחזור לפה ותפרסם את זה.
בואנה אתה צריך לאכול כולה איזה 80 גרם חלבון ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
סמל מין
|
![]() ציטוט:
![]() חבריקו דבר איתי שאתה על המחשב..
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי הכפלת הbmr תוסיף 1000 קלוריות לתפריט .. תקרא על "מסה מלוכלכת" ועל תכנית אימונים "ss" תתחיל להעלות משקלי עבודה במכון כושר תעשה תרגילים מורכבים תאכל טוב והתוצאות יבואו..כדאי להעמיק תקרא הרבה מאמרים חשובים כמו "המדריך המלא לעלייה במסה" באתר.
בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() תאכל בין 1000-2000 קלוריות מעל מה שאתה שורף ביום (נגיד אתה שורף ביום 2000 תאכל 3000-4000 קלוריות) שרוב הקלוריות יגיעו מערכים טובים (מטונה פירה אורז פסטה עוף וכו) ופחות מערכים כמו קולה חטיפים וכאלה בהצלחה אחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() לא נראה לי שאפשאר לדעת איך הגנטיקה אבל תתחיל להתאמן לאט לאט אל תקפוץ במשקלים בשביל להתלהב וכאלה לתוכאל זה חשוב מאוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() שום גוף גיטרה, אתה חייב לאכול דחוף, זה כבר לא בריא לאן שהגעת.
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() יש מצב אתה ממודיעין?
השם שלך מוכר שלי אתה מעירוני ב או עירוני ג?
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() לא אחי, חיפה.
תודה לכולם - באמת ממש עוזר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() קח משפט שילווה אותך -אתה בונה את הגוף שלך במטבח ולא בחדר כושר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אתה צריך לאכול,זה מה שאתה צריך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() מכיר את דיאטת דארווין?
תאכל כל מה שלא אוכל אותך! ועכשיו ברצינות כל מה שאתה אוכל היום תכפיל את הכמויות פשוט ואתה יכול להוסיף גבנ"צ 28% איזה 50 גרם בכיף אתה בחור רזה מאוד עם מאסת שריר מנימלית אל תפחד להעמיס חלבון ושומנים אתה תגדל יפה מאוד ונקי מאוד ואל תשכח להתאמן כמו מאדרפאקר בהצלחה ותעדכן!
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אין בעיה, מחר אני נרשם לחדר כושר ומתחיל עם התפריט תזונה שכתבתי למעלה.
אני שונא ממתקים ושוקולדים, פשוט שונא. אמרו לי שחזה עוף זה מצויין וזה המאכל האהוב עליי למזלי. ד"א: מזה גבנ"צ? גבינה צהובה 28 אחוז? רק עניין אותי דבר אחד, לכל הרזים יש ריבועים בבטן בלי שום בעיה - למה לי אף פעם לא היה? וכמה ריבועים פוטנצייאלים זה נראה שיש לי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אין לך קוביות משום שמסת השריר שלך לא מספיק גבוה
ועם כל מה שמענין אותך זה קוביות וקצת חזה אז חבל להשקיע "שונא ממתקים ושוקולדים","חזה עוף זה המאכל האהוב עלי" ?! Wtf!!!!!!!!1 אתה עוד תצטער שה' ברא את העופות האלה תאמין לי..אני אוכל חצי קילו כל יום של חזה עוף ואני לא יכל לסבול את הטעם היבש הזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() לא זה לא מה שמעניין אותי, פשוט תהיתי למה זה ככה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() קיבלתי,
תודה. אז בקיצור כמו שנאמר תתאמן בכול הכוח ותאכל כמו שצריך התוצאות יבואו. תעדכן,בהצלחה! |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה חשובה מאוד | נתנאל15 | תזונה ותוספים | 5 | 20-03-09 17:18 |
שאלה חשובה מאוד | shai_2037 | תזונה ותוספים | 2 | 18-01-08 19:14 |