|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לשתות דם
חדר כושר: חדר כושר לקניבלים
|
![]() אני כבר כמה חודשים באותו משקל בbench, המשקל שלי בערך 45 או 50 בבנץ'. הצלחתי לעלות רק לפני כמה ימים בsquat איזה 20 קילו, כי רק התחלתי את התרגיל הזה. ועכשיו גם בו אני תקוע נראה לי, אני לא מצליח לעלות בשום תרגיל כמעט וכבר עברו כמה חודשים, רק בתרגילים החדשים הצלחתי ואחרי כמה ימים אני נתקע בהם. ואני יודע שאחרי שבועיים אמורים לעלות פעם בשבוע - שבועיים ככה, אבל זה לא קורה.
אני בערך אוכל ככה כמעט כל יום... אבל יש ימים שאני לא אוכל הרבה כי אין לי מה לאכול: קורנפלץ בין 4-5 סנדוויצים ביום 3 ארוחות (לפעמים קטנות ולפעמים גדולות) ליטר חלב אם זה לא מספיק אני לא יודע מה לעשות... אין לי אין סוף אוכל בבית המשקל שלי 74 ומשהו, ואני כן עולה במשקל אבל אני תמיד רואה את עצמי אותו דבר. אולי פעם בה אני רואה את היד שלי עולה איזה סנטימטר. תוכנית אימונים (ואני משנה פעם בחודשיים ככה תרגילים): A: רגליים: סקוואט לג פרס במכונת לחץ אוויר (בכוונה במכונת לחץ אוויר, אין לי כוח לשים 200 משקולות בשביל תרגיל מסכן. והסקוואט מספיק טוב גם ככה) חזה: לחיצת חזה פרפר יד קדמית: כפיפות מרפק בעמידה עם מוט b: גב: מתח 3xmax (מצליח לעשות 2-3, ואני כבר חודשים לא מצליח לעשות יותר חזרות) עוד תרגיל לגב שאני לא זוכר איך קוראים לו יד אחורית: איזה שהוא תרגיל עם פולי... לא יודע את השם שלו כתפיים: לחיצת כתפיים עם משקולות בטן: כפיפות בטן... הכל 3x10 חוץ מהתרגילים המורכבים שזה 3x8. אל תשאלו למה אין יותר תרגילים מורכבים כמו דדליפט וכ', אני אעשה אותם כשלא תהיה לי עקמת ואני אדע את הטכניקה טוב מאוד. ריסטים כבר ניסיתי ולא עבד... מה יכולה להיות הסיבה? אני לא מבין... יכול להיות שהתוכנית הזאת לא עובדת עליי כל כך טוב? כדאי לי לעבור לab נפח גבוה או לfbw? ואל תגידו לי ss, בגלל שאני לא יכול לעשות את כל התרגילים המורכבים כרגע. כשתהיה לי את האפשרות אני אעשה וכבר קראתי את המדריך של עידן של "למה אתה לא מצליח לגדול" סליחה על החפירה, ותודה לעוזרים.
דגכדכגדכגדכגדכדגכ נערך לאחרונה על ידי TAMIR.pRo, 06-04-10 בשעה 16:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כי זאת לא תוכנית לעליה לינארית במשקלים כמו ss.
בגלל זה אתה גם לא מצליח לעלות במשקלים מאימון לאימון. ואתה גם לא אוכל מספיק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תאכל יותר, אין קסם פה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() בסדר אז אני אוסיף עוד חצי ליטר חלב ועוד כמה סנדוויצים
ציטוט:
בקשר לתזונה אני אוסיף עוד כמה סנדוויצים ואיזה חצי ליטר חלב, בקושי אכלתי בפסח הזה משהו בגלל המצות
![]() |
![]() |
#5 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אין לך כוח לזה,למה אתה מתאמן בכלל?!!. שב בבית תחסוך לך את הכסף,תיראה טלוויזיה ,צא עם חברים,תעבוד. מזה ניתן לדעת עד כמה אתה רציני בנוגע לאימונים שלך. סליחה על היותי גס רוח,כן?.
![]() |
![]() |
#7 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
http://www.facebook.com/profile.php?...=1350268230968
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואני רציני מאוד בנוגע לאימונים שלי, ולא אכפת לי מה יחשבו בפורום... אני חושב שאפשר לנעול, אין פה תגובות כל כך עוזרות.אני אנסה להוסיף עוד אוכל ונראה מה יהיה. תודה בכל זאת
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תוסיף עוד ליטר חלב עוד 2 בננות עוד ארוחה ובעיקר עוד הרבה חלבון, בהצלחה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה תודה, אפשר לנעול. קיבלתי תשובה
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() אוכל אוכל אוכל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אה אחי והבנתי שאתה שותה דם אז תוסיף בשר אדם יש בזה מלא חלבון! חחח סתם גבר יאללה בהצלחה =]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
סמל מין
|
![]() מה קרה קמת על הצד המצחיק שלך הבוקר?! חלאס להספים
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אין לך כוח לזה,אז למה כן יהיה לך כח?. לא רציתי לפגוע בך ,כן?. אם התרגיל לא ניראה לך,אל תכניס אותו לתוכנית האימונים שלך.
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() haim15- כה אחי קמתי על הצד המצחיק שלי איך ידעת? וואלה מרגיש לי מוזר לא קורה הרבה.. חחח מה אתה כזה כבד מרוממים קצת תאווירה של הפורום חאלס להיות יבש.
ולנושא אל תתרגש מהעובדה שאתה מפסיד תרגיל אחד ומפצה עליו במכונה.. כל עוד תעבוד חזק ותאכל טוב תגדל זה פשוט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם ככה קיבלתי תשובה... זה לא משנה לי אם יספימו או לא אפשר קצת לצחוק ציטוט:
אני לא מתרגש, ואם זה היה כזה קריטי לא הייתי עושה אותו במכונה. ושוב תודה רבה על העזרה
דגכדכגדכגדכגדכדגכ נערך לאחרונה על ידי TAMIR.pRo, 08-04-10 בשעה 22:29. סיבה: שגיאת כתיב |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
סמל מין
|
![]() אז זהו שזה לא מצחיק, אתה רוצה לצחוק לך תצחק עם חברים שלך במקום להספים סתם את הפורום. זה פורום שמטרתו לתת תשובות לבעיות, אם הזמן אתה תלמד מתי זורקים הערה מצחיקה ומתי לא... בקיצור תעשה מה שבאלך
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא עושה מה שבא לי אני עושה מה שצריך בניגוד אליך משתדל לתת תשובות הגיוניות ונכונות ולא יוצר וויכוחים בשיחה.. בקיצור- "עם הזמן" אתה תלמד לסנן הערות שלא נראות לך,
יום נעים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
סמל מין
|
![]() אני מעיר לך רק כי שמתי לב שאתה זורק כבר בכמה וכמה תגובות שלך הערות כאלה אז הגבתי על זה, לא טוב לך סבבה תעשה עם זה מה שבאלך - לא בא לחנך אותך
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
למה אתה לא מצליח לגדול? | - Idan - | אימונים | 142 | 30-10-09 15:39 |
שאלה|יכול להיות הפסקתי לגדול | yishai | פציעות ספורט | 32 | 14-11-08 21:40 |
שאלה | לא מצליח לעשות כפיפות בטן | MARKER | אימונים | 6 | 13-05-08 01:01 |
לא מצליח לגדול | עיראקי פיג'מה | אימונים | 23 | 07-04-07 21:23 |