![]() |
שאלה| למה אני לא מצליח לגדול?
אני כבר כמה חודשים באותו משקל בbench, המשקל שלי בערך 45 או 50 בבנץ'. הצלחתי לעלות רק לפני כמה ימים בsquat איזה 20 קילו, כי רק התחלתי את התרגיל הזה. ועכשיו גם בו אני תקוע נראה לי, אני לא מצליח לעלות בשום תרגיל כמעט וכבר עברו כמה חודשים, רק בתרגילים החדשים הצלחתי ואחרי כמה ימים אני נתקע בהם. ואני יודע שאחרי שבועיים אמורים לעלות פעם בשבוע - שבועיים ככה, אבל זה לא קורה.
אני בערך אוכל ככה כמעט כל יום... אבל יש ימים שאני לא אוכל הרבה כי אין לי מה לאכול: קורנפלץ בין 4-5 סנדוויצים ביום 3 ארוחות (לפעמים קטנות ולפעמים גדולות) ליטר חלב אם זה לא מספיק אני לא יודע מה לעשות... אין לי אין סוף אוכל בבית המשקל שלי 74 ומשהו, ואני כן עולה במשקל אבל אני תמיד רואה את עצמי אותו דבר. אולי פעם בה אני רואה את היד שלי עולה איזה סנטימטר. תוכנית אימונים (ואני משנה פעם בחודשיים ככה תרגילים): A: רגליים: סקוואט לג פרס במכונת לחץ אוויר (בכוונה במכונת לחץ אוויר, אין לי כוח לשים 200 משקולות בשביל תרגיל מסכן. והסקוואט מספיק טוב גם ככה) חזה: לחיצת חזה פרפר יד קדמית: כפיפות מרפק בעמידה עם מוט b: גב: מתח 3xmax (מצליח לעשות 2-3, ואני כבר חודשים לא מצליח לעשות יותר חזרות) עוד תרגיל לגב שאני לא זוכר איך קוראים לו יד אחורית: איזה שהוא תרגיל עם פולי... לא יודע את השם שלו כתפיים: לחיצת כתפיים עם משקולות בטן: כפיפות בטן... הכל 3x10 חוץ מהתרגילים המורכבים שזה 3x8. אל תשאלו למה אין יותר תרגילים מורכבים כמו דדליפט וכ', אני אעשה אותם כשלא תהיה לי עקמת ואני אדע את הטכניקה טוב מאוד. ריסטים כבר ניסיתי ולא עבד... מה יכולה להיות הסיבה? אני לא מבין... יכול להיות שהתוכנית הזאת לא עובדת עליי כל כך טוב? כדאי לי לעבור לab נפח גבוה או לfbw? ואל תגידו לי ss, בגלל שאני לא יכול לעשות את כל התרגילים המורכבים כרגע. כשתהיה לי את האפשרות אני אעשה וכבר קראתי את המדריך של עידן של "למה אתה לא מצליח לגדול" סליחה על החפירה, ותודה לעוזרים. |
כי זאת לא תוכנית לעליה לינארית במשקלים כמו ss.
בגלל זה אתה גם לא מצליח לעלות במשקלים מאימון לאימון. ואתה גם לא אוכל מספיק. |
תאכל יותר, אין קסם פה.
|
ציטוט:
ציטוט:
בקשר לתזונה אני אוסיף עוד כמה סנדוויצים ואיזה חצי ליטר חלב, בקושי אכלתי בפסח הזה משהו בגלל המצות |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם אין לך כוח לזה,למה אתה מתאמן בכלל?!!. שב בבית תחסוך לך את הכסף,תיראה טלוויזיה ,צא עם חברים,תעבוד. מזה ניתן לדעת עד כמה אתה רציני בנוגע לאימונים שלך. סליחה על היותי גס רוח,כן?. |
ציטוט:
http://www.facebook.com/profile.php?...=1350268230968 |
ציטוט:
ואני רציני מאוד בנוגע לאימונים שלי, ולא אכפת לי מה יחשבו בפורום... אני חושב שאפשר לנעול, אין פה תגובות כל כך עוזרות.אני אנסה להוסיף עוד אוכל ונראה מה יהיה. תודה בכל זאת |
תוסיף עוד ליטר חלב עוד 2 בננות עוד ארוחה ובעיקר עוד הרבה חלבון, בהצלחה
|
סבבה תודה, אפשר לנעול. קיבלתי תשובה
|
אוכל אוכל אוכל
|
אה אחי והבנתי שאתה שותה דם אז תוסיף בשר אדם יש בזה מלא חלבון! חחח סתם גבר יאללה בהצלחה =]
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אם אין לך כוח לזה,אז למה כן יהיה לך כח?. לא רציתי לפגוע בך ,כן?. אם התרגיל לא ניראה לך,אל תכניס אותו לתוכנית האימונים שלך. |
haim15- כה אחי קמתי על הצד המצחיק שלי איך ידעת? וואלה מרגיש לי מוזר לא קורה הרבה.. חחח מה אתה כזה כבד מרוממים קצת תאווירה של הפורום חאלס להיות יבש.
ולנושא אל תתרגש מהעובדה שאתה מפסיד תרגיל אחד ומפצה עליו במכונה.. כל עוד תעבוד חזק ותאכל טוב תגדל זה פשוט. |
ציטוט:
ציטוט:
אפשר קצת לצחוק ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני לא עושה מה שבא לי אני עושה מה שצריך בניגוד אליך משתדל לתת תשובות הגיוניות ונכונות ולא יוצר וויכוחים בשיחה.. בקיצור- "עם הזמן" אתה תלמד לסנן הערות שלא נראות לך,
יום נעים. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ