|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() אני יוצא שבוע הבא לשבוע אבט"ש(שמירות) ב50-50 (לא רחוק מאילת) , למי שלא מכיר.. אין שם כ-ל-ו-ם , רק חול חול ועוד חול , ורציתי לדעת , איך אפשר לארגן אימון נורמאלי (יותר מתרגיל אחד לשריר) אם אני יביא לשם מוט למתח , וידיות למקבילים וגם חבר שלי מביא משקולות יד (לא ידוע אם אחת או שתיים) של 8 קילו... תעזרו לי לבנות משהו , תודה לעוזרים :d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() זה רק שבוע תוותר עליו.
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אם זה בשביל להעביר את הזמן אז יש לך מתח ומקבילים אתה תמיד יכול לעשות סופר סטים בינהם עד שאתה מאבד תחושה בפלג גוף עליון....
![]() |
#5 |
סמל מין
|
![]() תרגילים עם משקל גוף,מתח,מקבילים וכמה דברים כבדים שיעלו את הקושי יוכלו לסדר לך אימון נחמד מאוד
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מכיר את ההרגשה שבוע שאני לא עושה כלום אני מרגיש חרא עם עצמי
אולי בעיה נפשית?חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תביא איתך גם כלוב ובמה להרמת משקולות, ואולי גם ספסל לחיצה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() עם המתח תעשה עליות כוח,מתח רחב,צר,אחיזה הפוכה. אם קל לך אז תיקח ת'8 קילו ותשים על הרגליים ואז זה קצת יהיה יותר קשה. עם המקבילים אותו הדבר,אם קל לך שים משקולת של 8 קילו. שכיבות שמיכה רגילות,רחב,יהלום,על אגרופים,על יד אחת... לרגליים תחפש מדרגה תשים ת'8 קילו עלייך ותעשה מכרעיים (ככה נראלי שקוראים לזה,התרגיל לתאומים ההוא). וגם תעשה לרגליים לאדג'ים או סקוואט עם 8 קילו (למרות שלא ממש מרגישים את זה) תעשה עם זה הרבה חזרות פשוט עד שתאבד ת'תחושה ברגליים.
עם תרגילי בטן פשוט תאלתר. כפיפות בטן שהרגליים בשיפוע של 90 מעלות,כפיפות בטן שהרגליים על המתח,תרגילי בטן לא חסר תרגילים מוכרים פשוטים ויעילים. עבודה על חזה,גב,יד קדמית,אחורית,כתפיים,רגליים ובטן. נתתי לך פה בשפע תרגילים,תבחר תרגילים שמתאימים לך ותבצע אותם. נ.ב:אם השכיבות שמיכה או כל תרגיל אחר קל לך,תוסיף עלייך פשוט את ה8 קילו וזהו. שמחתי לעזור.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מתח, מקבילים כנגד משקל גוף או תתלה על עצמך את הנשק תוסיף מחסניות או שכפץ על עצמך ותעבוד.
כנ"ל סקוואט שים עליך תיק, שכפץ קרמי מה שאתה יכול לתלות על עצמך ותעשה סוגי סקוואטים למיניהם, נראה לי שזה יהיה לך יותר חיטוב מאשר מסה. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
צריך תוכנית אימונים למתחילים+ מתאמן 3 פעמים בשבוע. | bubinka | אימונים | 25 | 02-09-09 23:31 |
מתאמן 3 פעמים בשבוע - fbw \ ab \ abc ? | woot | אימונים | 4 | 04-06-09 18:49 |
כמה אימונים אני מתאמן בשבוע? | compex | פציעות ספורט | 58 | 12-01-08 18:13 |
חיטוב - מתאמן 6 פעמים בשבוע Abc | V.G | אימונים | 11 | 23-10-07 22:27 |
מתאמן חודש וחצי - 3 פעמים בשבוע Aaa | eumail20000 | אימונים | 10 | 23-04-07 12:54 |