|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jun 2009
הודעות: 632
גיל:: 15
עוסק ב:: לשדוד את תנובה
|
![]() כל פעם אפילו אחרי שאני מערבב מלא נשארים לי קצת גושים ואני צריך להוסיף עוד מים עדי שהגושים ימסו ובסוף זה יוצא ללא טעם... מה הפתרון הכי יעיל למניעת גושים? ניסיתי לשים על האבקה קודם קצת מים רותחים-הפך לעיסת מלאת גושים משהו מוזר... מישו אמר לי שכדאי לי לשים קודם מים ואז את האבקה משנה משהו?<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() קודם את הנוזל ואז את האבקה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כמה מים אתה שם? (מ"ל)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() איזה אבקה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
נציג חנות ישראלבודי
|
![]() במידה ומדובר בwhey, נסה את השיטה הבאה:
מעט מים, אבקה, מעט מים, ערבוב\ניעור\שיקשוק במשך חצי דקה-דקה(תלוי כמה עיקשת האבקה), לאחר מכן, תוסיף עוד מים, ושוב ניעור, וזהו... ככה אני עושה, ומאז לא היו לי מעולם בעיות גושים. *אתה יכול להוסיף כל פעם מעט מים עד שתמצא את הכמות הרצויה והנכונה שאיתה מנערים כדי למנוע גושים. אני עושה את זה בפעמיים, מישהו אחר עושה את זה ב4 פעמים... כל אחד והנישה שלו. בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
נציג חנות ישראלבודי
|
![]() משתנה מאבקה לאבקה, ניסוי וטעיה זה הדרך הטובה ביותר לטעמי.
בכל אבקה חדשה שאני משתמש אני שם פעם מעט מים ופעם הרבה מים, ואז רואה מה יותר הכיוון שלי. אני אישית לא אוהב מתוק ולכן מנצל את העובדה הזאת להחזיר לגוף נוזלים שאיבדתי וממלא את השייקר כמעט עד הסוף. אבל כל אחד ואיך שטעים לו. אגב, על חלק גדול מהאבקות הקיימות בשוק יש הוראות יצרן כמה מים כדי לשים עם המוצר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה פעם ראשונה שקניתי ובפעם הראשונה שמתי איזה 500 מ"ל של מים ובקושי הרגשתי תאבקה כמה אתה אומר בערך כדאי לשים? ואיפה אמור להיות כתוב כמה מים? מאחורי האבקה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
נציג חנות ישראלבודי
|
![]() ציטוט:
זה תלוי בטעם, יש טעמים חזקים יותר וטעמים חזקים פחות, בכל אופן, כמו שציינתי, זה משתנה מאדם לאדם, אני אישית לא אוהב מתוק, לכן ציינתי את שיטת הניסוי וטעייה. בכל מקרה, אני מניח ש200-250 מ"ל זה הכמות הרצויה בד"כ. בהצלחה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה עוד כשעה אני יגיד לך איך יצא
דרך אגב קראתי גם מאחורי האבקה ובאמת היה כתוב כמות מומלצת של חלב\מים\כל משקה אחר בין 200-250 מ"ל חח הדבר הבא שאני רוצה לנסות עם האבקת חלבון זה לשים בבלנדר עם פירות ולראות איך יוצא בכל מקרה אם זה מעניין אותך קניתי בטעם קרמל טופי פאדג' =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() כשבא לך להתפרע תוסיף כפית גדושה של שוקולית וכפית של קקאו, אני עושה את זה עם האופטימום קרמל ועם 2 כוסות חלב יוצא מילקשייק טירוף
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() בחייאת אחי יש לך אייסי\מסן משהו?
נראלי אתה אלוף השייקים ואתה לא יודע איזה כאב ראש זה עושה לי ![]() ![]() ![]() ![]() וגם סתם אני רוצה להתייעץ איתך אם בא לך... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
נציג חנות ישראלבודי
|
![]() אתה יכול להוסיף גם קינמון, יש האומרים שהוא מגביר את הרגישות לאינסולין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
אם זה גיינר אז הגיינרים נוטים לעשות יותר גושים כי פשוט אתה שם יותר אבקה על פחות מים. בכל מקרה אל תשכח לשים את הרשת שיש בשייקר שעוזרת לפרק את הגושים. אם יש לך בלנדר זה כמובן האופציה הכי טובה. מניסיון, אף פעם על תשים מים רותחים. המוצרים האלה עשויים ממי גבינה בדר"כ והמים הרותחים פשוט מבשלים את זה ולסוג של חביתה. תנסה לשים מים בטמפרטורת החדר, זה בדר"כ מתערבב הכי טוב ככה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
גושים בשייקר | Someone | תזונה ותוספים | 4 | 23-10-09 20:55 |
תה ירוק בשייקר | King1 | תזונה ותוספים | 6 | 15-03-09 20:37 |
קצף בשייק | Cortex | תזונה ותוספים | 17 | 06-03-09 17:12 |
קצף בשייק | achtunG | תזונה ותוספים | 1 | 12-02-08 15:31 |
גלידה בשייקים | Gootche | תזונה ותוספים | 11 | 07-12-06 16:02 |