ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 26-01-10, 21:20   #1
yogiyogi
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Jun 2009
הודעות: 632
גיל:: 15
עוסק ב:: לשדוד את תנובה
ברירת מחדל גושים בשייק

כל פעם אפילו אחרי שאני מערבב מלא נשארים לי קצת גושים ואני צריך להוסיף עוד מים עדי שהגושים ימסו ובסוף זה יוצא ללא טעם... מה הפתרון הכי יעיל למניעת גושים? ניסיתי לשים על האבקה קודם קצת מים רותחים-הפך לעיסת מלאת גושים משהו מוזר... מישו אמר לי שכדאי לי לשים קודם מים ואז את האבקה משנה משהו?<
__________________


מה שווה כל החדר כושר הזה אם אני לא מצליח לפתוח את השייקר אחרי אימון?!?

ציטוט:
פורסם במקור על ידי בובדילן94 צפה בהודעה
אחי אם הייתי יכול הייתי תופס דג טונה ומזיין אותו
yogiyogi מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-01-10, 21:25   #2
Nitro Speed
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלNitro Speed
 
תאריך הצטרפות: May 2009
הודעות: 1,678
ברירת מחדל

קודם את הנוזל ואז את האבקה.
Nitro Speed מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-01-10, 07:18   #3
Melamed
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: May 2009
הודעות: 2,019
ברירת מחדל

כמה מים אתה שם? (מ"ל)
Melamed מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-01-10, 09:22   #4
טייני
הרס רש"י שליטא
 
הסמל האישי שלטייני
 
תאריך הצטרפות: Nov 2008
הודעות: 1,536
כללי:: הרס הנביא
ברירת מחדל

איזה אבקה?
טייני מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-01-10, 12:12   #5
zivgin
נציג חנות ישראלבודי
 
הסמל האישי שלzivgin
 
תאריך הצטרפות: Dec 2008
הודעות: 1,307
ברירת מחדל

במידה ומדובר בwhey, נסה את השיטה הבאה:
מעט מים, אבקה, מעט מים, ערבוב\ניעור\שיקשוק במשך חצי דקה-דקה(תלוי כמה עיקשת האבקה),
לאחר מכן, תוסיף עוד מים, ושוב ניעור, וזהו...
ככה אני עושה, ומאז לא היו לי מעולם בעיות גושים.

*אתה יכול להוסיף כל פעם מעט מים עד שתמצא את הכמות הרצויה והנכונה שאיתה מנערים כדי למנוע גושים.
אני עושה את זה בפעמיים, מישהו אחר עושה את זה ב4 פעמים... כל אחד והנישה שלו.

בהצלחה
zivgin מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-01-10, 13:01   #6
Melamed
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: May 2009
הודעות: 2,019
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי zivgin צפה בהודעה
במידה ומדובר בwhey, נסה את השיטה הבאה:
מעט מים, אבקה, מעט מים, ערבוב\ניעור\שיקשוק במשך חצי דקה-דקה(תלוי כמה עיקשת האבקה),
לאחר מכן, תוסיף עוד מים, ושוב ניעור, וזהו...
ככה אני עושה, ומאז לא היו לי מעולם בעיות גושים.

*אתה יכול להוסיף כל פעם מעט מים עד שתמצא את הכמות הרצויה והנכונה שאיתה מנערים כדי למנוע גושים.
אני עושה את זה בפעמיים, מישהו אחר עושה את זה ב4 פעמים... כל אחד והנישה שלו.

בהצלחה
כמה מים מומלץ לשים אבל עדיין לשמור על הטעם המתוק?
Melamed מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-01-10, 13:07   #7
zivgin
נציג חנות ישראלבודי
 
הסמל האישי שלzivgin
 
תאריך הצטרפות: Dec 2008
הודעות: 1,307
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי melamed צפה בהודעה
כמה מים מומלץ לשים אבל עדיין לשמור על הטעם המתוק?
משתנה מאבקה לאבקה, ניסוי וטעיה זה הדרך הטובה ביותר לטעמי.
בכל אבקה חדשה שאני משתמש אני שם פעם מעט מים ופעם הרבה מים, ואז רואה מה יותר הכיוון שלי.
אני אישית לא אוהב מתוק ולכן מנצל את העובדה הזאת להחזיר לגוף נוזלים שאיבדתי וממלא את השייקר כמעט עד הסוף.
אבל כל אחד ואיך שטעים לו.

אגב, על חלק גדול מהאבקות הקיימות בשוק יש הוראות יצרן כמה מים כדי לשים עם המוצר.
zivgin מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-01-10, 13:11   #8
Melamed
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: May 2009
הודעות: 2,019
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי zivgin צפה בהודעה
משתנה מאבקה לאבקה, ניסוי וטעיה זה הדרך הטובה ביותר לטעמי.
בכל אבקה חדשה שאני משתמש אני שם פעם מעט מים ופעם הרבה מים, ואז רואה מה יותר הכיוון שלי.
אני אישית לא אוהב מתוק ולכן מנצל את העובדה הזאת להחזיר לגוף נוזלים שאיבדתי וממלא את השייקר כמעט עד הסוף.
אבל כל אחד ואיך שטעים לו.

אגב, על חלק גדול מהאבקות הקיימות בשוק יש הוראות יצרן כמה מים כדי לשים עם המוצר.
אני קניתי אבקת חלבון של אופטימום
זה פעם ראשונה שקניתי ובפעם הראשונה שמתי איזה 500 מ"ל של מים ובקושי הרגשתי תאבקה כמה אתה אומר בערך כדאי לשים?
ואיפה אמור להיות כתוב כמה מים? מאחורי האבקה?
Melamed מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-01-10, 14:51   #9
zivgin
נציג חנות ישראלבודי
 
הסמל האישי שלzivgin
 
תאריך הצטרפות: Dec 2008
הודעות: 1,307
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי melamed צפה בהודעה
אני קניתי אבקת חלבון של אופטימום
זה פעם ראשונה שקניתי ובפעם הראשונה שמתי איזה 500 מ"ל של מים ובקושי הרגשתי תאבקה כמה אתה אומר בערך כדאי לשים?
ואיפה אמור להיות כתוב כמה מים? מאחורי האבקה?

זה תלוי בטעם, יש טעמים חזקים יותר וטעמים חזקים פחות,
בכל אופן, כמו שציינתי, זה משתנה מאדם לאדם, אני אישית לא אוהב מתוק, לכן ציינתי את שיטת הניסוי וטעייה.
בכל מקרה, אני מניח ש200-250 מ"ל זה הכמות הרצויה בד"כ.

בהצלחה
zivgin מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-01-10, 15:12   #10
Melamed
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: May 2009
הודעות: 2,019
ברירת מחדל

תודה רבה עוד כשעה אני יגיד לך איך יצא
דרך אגב קראתי גם מאחורי האבקה ובאמת היה כתוב כמות מומלצת של חלב\מים\כל משקה אחר בין 200-250 מ"ל
חח הדבר הבא שאני רוצה לנסות עם האבקת חלבון זה לשים בבלנדר עם פירות ולראות איך יוצא
בכל מקרה אם זה מעניין אותך קניתי בטעם קרמל טופי פאדג' =]
Melamed מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-01-10, 15:25   #11
xpl1
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Apr 2007
הודעות: 621
ברירת מחדל

כשבא לך להתפרע תוסיף כפית גדושה של שוקולית וכפית של קקאו, אני עושה את זה עם האופטימום קרמל ועם 2 כוסות חלב יוצא מילקשייק טירוף
xpl1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-01-10, 15:47   #12
Melamed
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: May 2009
הודעות: 2,019
ברירת מחדל

בחייאת אחי יש לך אייסי\מסן משהו?
נראלי אתה אלוף השייקים ואתה לא יודע איזה כאב ראש זה עושה לי מרוב שיש המון דברים שאפשר לעשות
וגם סתם אני רוצה להתייעץ איתך אם בא לך...
Melamed מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-01-10, 20:56   #13
zivgin
נציג חנות ישראלבודי
 
הסמל האישי שלzivgin
 
תאריך הצטרפות: Dec 2008
הודעות: 1,307
ברירת מחדל

אתה יכול להוסיף גם קינמון, יש האומרים שהוא מגביר את הרגישות לאינסולין
zivgin מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-01-10, 23:16   #14
יניב צוות ישראלבודי
Fat bastard
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 1,014
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי yogiyogi צפה בהודעה
כל פעם אפילו אחרי שאני מערבב מלא נשארים לי קצת גושים ואני צריך להוסיף עוד מים עדי שהגושים ימסו ובסוף זה יוצא ללא טעם... מה הפתרון הכי יעיל למניעת גושים? ניסיתי לשים על האבקה קודם קצת מים רותחים-הפך לעיסת מלאת גושים משהו מוזר... מישו אמר לי שכדאי לי לשים קודם מים ואז את האבקה משנה משהו?<
אהלן.. לא פירטת איזה מוצר יש לך.
אם זה גיינר אז הגיינרים נוטים לעשות יותר גושים כי פשוט אתה שם יותר אבקה על פחות מים.

בכל מקרה אל תשכח לשים את הרשת שיש בשייקר שעוזרת לפרק את הגושים.
אם יש לך בלנדר זה כמובן האופציה הכי טובה.

מניסיון, אף פעם על תשים מים רותחים. המוצרים האלה עשויים ממי גבינה בדר"כ והמים הרותחים פשוט מבשלים את זה ולסוג של חביתה.

תנסה לשים מים בטמפרטורת החדר, זה בדר"כ מתערבב הכי טוב ככה.
יניב צוות ישראלבודי מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום

אשכולות דומים
אשכול מפרסם האשכול פורום תגובות הודעה אחרונה
גושים בשייקר Someone תזונה ותוספים 4 23-10-09 20:55
תה ירוק בשייקר King1 תזונה ותוספים 6 15-03-09 20:37
קצף בשייק Cortex תזונה ותוספים 17 06-03-09 17:12
קצף בשייק achtunG תזונה ותוספים 1 12-02-08 15:31
גלידה בשייקים Gootche תזונה ותוספים 11 07-12-06 16:02


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:54.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים