|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי שאלה , אני בן 17 ..
האם המאמן(מדריך) במכון כושר שלי יכול לאסור אלי לבצע תרגילים? למשל הוא לא מביא לי לעשות bent over row ולא מביא לעשות סקוואטים. האם מותר לו לאסור אלי? או שאני יכול לבוא ולעשות ולשים אליו זין אטיופי? ואם כן , איזה שיטות יש להתעלם מהמדריך? חשבתי על לשים אוזניות ולהתעלם ממנו לגמרי כאילו הוא לא קיים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כלעוד יש לך אישור מרופא שאתה רשאי להייות פעיל בחדר כושר אז אין שום חוק שאוסר עליך בעימול מסויים.
אולי הייתה זו המלצה מהמדריך. המלצתי, לא הייתי שומע לו.
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אם זה בעיה מתמשכת אתה יכול ללכת להנהלה ולהגיד שאין לו זכות לאסור עליך דברים כל עוד אתה לא פוגע בציוד או מתאמנים אחרים
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אתה יכול לבוא בימים שהוא לא נמצא? אצלי יש שעות קבועות שהמאמנים נמצאים
והמוזיקה רק תאשה לך פדיחות :\ לא חושב שזה יעזור להתעלם, אתה או צריך להסביר לו או לפנות להנהלה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() זה שהוא לא מביא לך לעשות את זה, זה לא אומר שהוא אוסר עלייך לעשות.
וגם אם הוא ייראה אותך עושה תרגיל שהוא לא נתן לך אז הוא יישאל אותך מתוך סקרנות למה אתה עושה את זה אבל הוא לא יתחיל לחתוך ורידים או משהו כזה. אתה לא עד כדי כך מעניין אותו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תמשיך להתאמן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חח תעשה לו מול הפנים מה זה bent over זה תרגיל בטוח לגמרי, על סקוואט אני יותר מתפלא אבל עדיין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() גם אצלי יש בעיה כזאת אני לא יודע מה לעשות פשוט לא יודע ובמכון שלי יש רק מדריך אחד חוץ מהבעל המכון ושניהם לא מוכנים שאני יבצע סקוואט חופשי..
תאמין לי הכי טוב להשקיע פעם אחת לקנות תציוד ולעבוד בבית |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() טוב לדעת שלמדריך אין סמכות לאסור עלייך לבצע תרגילים מסויימים, חבל שלא ידעתי את זה מוקדם יותר...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אם הם כאלה חכמים אז שידריכו איך לעשות את זה נכון
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לא יכול לאמן כתפיים, מה עושים? | haas | אימונים | 16 | 30-08-08 13:43 |
מתלבט אם להמשיך לאמן כתפיים/צריך תרגילים סולידים לכתפיים.. | EyalHa | אימונים | 24 | 24-10-07 13:09 |
אתר שמראה איך לעשות תרגילים | roysht | אימונים | 4 | 09-03-07 23:03 |
איזה תרגילים לעשות? | Gootche | אימונים | 4 | 05-12-06 20:23 |