|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה מס' 1 - ספאם
|
![]() יש לי בעיה בשעה טובה התחלתי ללמוד .. אני לומד כל יום חמישי מ8 בבוקר עד 6 בערב בנוסף שלישי אני לא יכול להתאמן בגלל שאני עובד כל היום ,מהלימודים אני חוזר גמור לגמרי ואין לי כוח להתאמן .......עד היום הייתי מתאמן 4 פעמים בשבוע :
ראשון: בייספס+חזה שני: גב שלישי מנוחה , רביעי: כתפיים+יד אחורית. חמישי : רגליים . דבר ראשון אני אשמח אם תתנו דעות על התכנית . ואין לי את יום חמישי עכשיו ואין לי שום סידור אחר .. תנו לי צורת אמונים מסודר??? 2.האם 4 פעמים להתאמן רצוף זה בסדר: יום שישי:בייספס+חזה שבת:גב ראשון : רגלים שני:כתפיים +יד אחורית אם למישהו יש רעיונות אחרים לתוכנית אחרת אני אשמח לקבל הצעות דחוףףףףףףףףףףף ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה ככה
יום שני חזה כתפיים ויד קדמית יום שלישי גב רגליים ויד קדמית יום שיש חזה כתפיים ויד אחורית יום שבת גב רגליים ויד קדמית |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() הוא אמר שהוא לא יכול להתאמן יום שלישי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() כמה זמן באופן כללי אתה מתאמן??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
אזהרה מס' 1 - ספאם
|
![]() אני מתאמן משהו כמו שנתיים וחצי בערך שוקל 96 קילו 14 אחוז שומן אני מתאמן רציני אחי יש תגובות ??????????? אגב מה שאמר ori אח שלי לא לעניין התוכנית הזאתי .... יש תגובות אחרות ??????????????
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
אזהרה מס' 1 - ספאם
|
![]() גיימר אחלה יד אחי....מה הקוטר של היד ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
אזהרה מס' 1 - ספאם
|
![]() ?????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
אני מציע לך לעבוד בHIT כל הגוף, תתאמן שני רביעי ושישי, תבדוק בלוגים את הלוג שלי יש שמה תוכנית HIT שאני עבדתי איתה בהצלחה אחי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אני מציע לך לא לעבוד Hit...
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
וכשל דופק את הCNS.
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() שתי תכניות טפשיות. יותר טוב Max-ot זה מה שאני עושה עכשיו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ![]()
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() במה זה כל כך טוב?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
2) אותו דבר אתה יכול להגיד על סטרואידים: עזבו נתונים שעל הדף, לכו תזריקו ותראו מה יוצא ומה לא.
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|