ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 07-09-09, 14:44   #1
ofirbl
חבר מתחיל
 
תאריך הצטרפות: Sep 2009
הודעות: 3
ברירת מחדל עזרה בעלייה במשקל

שלום לכולם, אני בן 18, 184 ס"מ, 69 ק"ג, אני מתאמן בבית פעם ביומיים בתכנית שכוללת 2 תרגילים לחזה, 2 לגב, 1 יד קדמית, 1 יד אחורית, 1 כתפיים וכפיפות בטן. אני גם רץ 20 דקות לערך באותם ימים שאני עובד על כח, אולי חשוב להדגיש שהמטרה שלי היא לא פיתוח גוף מקצועי או משהו כזה, פשוט להרגיש בריא וחזק.
ולעניין, אני רוצה לעלות במשקל, בערך 8-9 ק"ג לכיוון ה-77 ק"ג, ואני לא רוצה שזה יתבטא בכרס בירה אלא שזה יכנס למסת השרירים. הסתכלתי על תפריטים של אוכל לעלייה במסה והמסקנה שלי היא שאין סיכוי בעולם שאני אצליח לאכול כל כך הרבה, כמובן ששמתי לב שאני אוכל אפילו הרבה הרבה פחות מזה והצריכה שלי אפילו שלילית (צריכת האנרגיה שלי במנוחה היא 2175), אבל אני עדיין נשאר על אותו המשקל (במחשבון אנרגיה מסוים כתוב שאם אני עוסק בפעילות גופנית 3-5 פעמים בשבוע אז הצריכת אנרגיה שלי היא 2819).
אז אני צריך כיוון בעניין הזה, לפי מה שנראה לי רק איזשהו מוצר מיוחד לעלייה במסה יכול לעזור פה, אבל יש פה אנשים הרבה יותר חכמים ממני .
ofirbl מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-09-09, 15:44   #2
SIMAO
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלSIMAO
 
תאריך הצטרפות: Oct 2008
הודעות: 1,781
ברירת מחדל

תנסה להתחיל לאכול אוכל ביתי.
אם קשה לך לדחוס כל כך הרבה אוכל על מנת להגיע לסך הקלוריות הדרוש,בעניין שלך להיות במאזן קלורי חיובי.
תשקול לקנות גיינר(אבקה לעלייה במסה)-עכשיו,גיינר ללא אוכל לא יעשה את העבודה ולא תעלה במשקל,זאת לא אבקת קסמים,אלא כלי עזר יעיל וקל על מנת לעזור לעלות במשקל.

אני הייתי ממליץ לך על-סריוס מאס או טרו מאס.

בהצלחה.
__________________
SIMAO מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-09-09, 16:02   #3
ofirbl
חבר מתחיל
 
תאריך הצטרפות: Sep 2009
הודעות: 3
ברירת מחדל

אני לא יכול לאכול כל כך הרבה אוכל, אין לי מקום לזה, אני אקיא, אני אוכל רגיל בריא ומגוון כמו בן אדם נורמאלי עד שאני שבע.
ובקשר לגיינר, סיריוס מאס זה לא קצת יותר מדי פחמימות ביחס לחלבונים? אני בחור רזה, אבל לא רזה מדי ואני לא רוצה לרפד את עצמי בשומן מיותר.
ofirbl מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-09-09, 16:23   #4
king l8
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלking l8
 
תאריך הצטרפות: Nov 2007
הודעות: 3,568
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ofirbl צפה בהודעה
אני לא יכול לאכול כל כך הרבה אוכל, אין לי מקום לזה, אני אקיא, אני אוכל רגיל בריא ומגוון כמו בן אדם נורמאלי עד שאני שבע.
ובקשר לגיינר, סיריוס מאס זה לא קצת יותר מדי פחמימות ביחס לחלבונים? אני בחור רזה, אבל לא רזה מדי ואני לא רוצה לרפד את עצמי בשומן מיותר.
אחי אל תדאג אם תתאמן כמו שצריך ותאכל כמו שצריך אתה לא תתרפד בשומן חח

וכמובן אם אתה אומר שקשה לך לאכול הרבה פשוט תצרף גיינר לתפריט וה יעזור לך להיות במאזן חיובי ..
__________________

משקל: 95
גובה: 1.85
מסה בכל הכח בלי לראות בעייניםם !
king l8 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-09-09, 16:25   #5
avishav1
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Feb 2009
הודעות: 2,013
ברירת מחדל

אם תתאמן לא תעלה יותר מידי בשומן ומה אתה דואג,לפי הנתונים שלך אתה רזה רצח.
תתחיל לאכול בלי לפחד שתתחיל להבין יותר תראה שלא עולים בשומן כל כך מהר כמו שאתה חושב,כמובן בהנחה שתתאמן חזק.
avishav1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-09-09, 17:00   #6
ofirbl
חבר מתחיל
 
תאריך הצטרפות: Sep 2009
הודעות: 3
ברירת מחדל

כמו שכתבתי אני מתאמן בבית, לא בחדר כושר אז אני לא יודע כמה "חזק" זה נחשב, אני די מתאמץ. מה שכן אני רץ די הרבה.
ובקשר לגיינר, סיריוס מאס הכי מתאים? או משהו אחר?
ofirbl מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-09-09, 03:08   #7
propush
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Jul 2009
הודעות: 396
גיל:: 22
עוסק ב:: אכילה מרובה ^.^
ברירת מחדל

בעליה במשקל מקובל להתאמן לפי מה שנקרא ab שזה אומר שיש אימון מסוג אחד ואימון מסוג 2 ועושים אותה ראשון שני ושלישי רביעי.

באימון a:
3 תרגילים לחזה
3 תרגילים לרגליים
2 תרגילים ליד קדמית
אימון b:
3 תרגילים לגב
3 תרגילים לכתפיים
2 תרגילים ליד אחורית
2 תרגילים לבטן.

חוץ מזה 3 פעמים אירובי 20 דקות, לא חייב לרוץ למוות - רוץ בסבבה.
זה מה שמקובל. יש גם תכניות אחרות, שאני פחות מתמצא בהן.

לגבי איזה גיינר. תבנה לעצמך תפריט תיאורתי. אחרי שבנית תוריד ממנו את כל מה שאתה לא מסכים לאכול. ותראה מה יוצא לך - כמה חלבונים כמה פחמימות וכמה שומן יחסר לך. ואז תוכל למצוא לעצמך גיינר שיתאים לך. אם אתה נגיד אוכל פחמימות יפה אבל לא כל כך אוהב בשר וגבינה וכאלה, אז אתה תרצה גיינר כמו pro complex ואם אתה סתם לא אוכל אז כנראה שתרצה משהו כמו סריוס מאס.
propush מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:18.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים