|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני
שונא לאכול בינתיים 1 מתוך הארוחות שלי כוללת שייק של 1000 קלוריות שכולל מאזן טוב בין ח/פ/ש אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על הרעיון של להחליף את כל או רוב הארוחות בשייקים מהסוג הזה שיכללו מרכיבים שונים כמו: שיבולת שועל ביצים חלב חמאת בוטנים אבקת חלבון יוגורט פירות שונים ויחד אם זה לקחת כל יום מולטיויטמין וקפסולת אומגה-3 ופעם ביום להוסיף ארוחה אם עוף/בשר זה מהיר, פשוט וזול וזה חוסך לי הרבה סבל אם כמויות האוכל שלי דעות?
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() נשמע טוב!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() אם זה שייק ביתי תיכול אפילו להכניס סטייק בפנים.
אין שום בעיה, אולי תהייה לך בעיה שתגיע לאסלה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() וואללה נשמע אחלה!
אם זה לא רק שייק על בסיס אבקה, אלא גם עם מזון, זה רעיון טוב! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() רעיון נחמד. אבל למה לעשות את כל הארוחות ככה?
תסבול קצת,בשביל תוצאות צריך לדעת להקריב,גם אני לא מת על לאכול אבל אוכלים לפעמיים בכוח. בכל מקרה,צריך לגוון במקורות שלך,אולי תעשה חצי מהארוחות ככה וחצי מזון מוצק. לא יודע,לא הייתי מסתמך רק על שייקים. אתה יכול לבדוק את זה עלייך,ואם בחודש עלית משהו,תמשיך וזה סבבה. ורק שאלה אחת,מה תעשה עם הביצים? לא מומלץ לשתות אותן חיות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
בקשר לביצים לא ממש חשבתי על זה האמת, רוקי סטייל? ![]() אולי אחרי בישול קצר לזרוק אותם לתוך הבלנדר אם השאר
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל מקרה הרעיון שהעלת אפשרי ולא ניראה לי שיהיה הבדל בין תזונה כזאת למוצקה כל מקרה בהצלחה לך...
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
צריך למצוא דרכים חילופיות כי אני רואה שלנסות כל יום לאכול בכוח זה לא הולך לי כי בסוף אני בדרך כלל מפסיד ארוחות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל אופן, לדעתי זה יכול להיות רעיון, כי עדיין, אתה לוקח אוכל אמיתי והופך אותו לנוזל, זה בסדר לדעתי. אבל באמת, ביצים חיות?! עזוב שאני לא בטוח שזה מומלץ, זה פשוט דוחה לא?! חחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לדחוק!!!וכמה שיותר
|
![]() גם אני חולה על אוכל עוד מלפני שהתחלתי להאתמן תמיד אהבתי לאכול והרבה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() ומה עם פחממה? אתה לא תוכל לחיות על ש"ש כמקור פחממה יחיד.. אני קצת כמוך,לפעמיים אני לא מת על אוכל,אבל פשוט אוכל,אני לפעמיים מחלק את זה לחצי. זאת אומרת,אם קשה לי לסיים אני מפסיק וחוזר אחרי חצי שעה. תנסה. בהצלחה אחי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() לפני כחודשיים הייתי כמוך רק אוכל בשייקים ואז זה נמאס וחזרתי לאכול אוכל רגיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() נשמע אחלה
|
![]() |
![]() |
![]() |