|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הי..
אני נאלץ להפסיק להתאמן בגלל כאבים בברך ובכתף. כמובן שברגע שאוכל אחזור לאימונים כמו חייה. בכל מקרה,איך אני יכול לשמור על מה שהשגתי? (השגתי ממש קצת כי זה כולה חודש..עלתי 1 ס"מ היקף יד) לעבור לנייטרלי? או לחזור לאכול כמו פעם.? איך שבאלי |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() תעבור לנייטרלי
אין טעם שתמשיך להיות במאזן חיובי |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי.
יש צורך בתפריט או לאכול כמו פעם? 2 לחמניות עם חביתה בבצפר. ארוחת צהריים בריאה ואולי בערב איזה טוסט קטן. יש צורך בתפריט? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() יש צורך ביותר אוכל זה זה אולי 1700 קלוריות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי.
אז אני יכין איזהשהוא תפריט ונעלה לפה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() בוקר-חצי כוס ש"ש עם כוס חלב
10:לחמניה עם חביתה\גבינה 12: כנל 2:00 100 גרם פסטה +100 גרם עוף\חזה עוף +טחינה\שמן זית. 5 וחצי: כוס קרונפלקס עם כוס חלב. 20:30 גבינה לבנה עם 2 פרוסות לחם. אני שורף 1720 קלוריות ביממה כפול 1.2 כי אני לא כל היום בבית זה 2000 בערך. סה"כ קלוריות: 2079 קלוריות סה"כ חלבון: 106.3 גרם סה"כ שומן: 54.6 גרם סה"כ פחמימות: 287.2 גרם סה"כ כולסטרול: 642.2 מ"ג סה"כ סיבים תזונתיים: 8.2 גרם לא להתייחס לחלבון שיצא פה. תמיד המחשבון מגזים ככה. בכל מקרה, זה בסדר? ההפסקה שלי הולכת להיות שבועיים-שלוש שבועות גג. אני חושב.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() אני הייתי לוקח במקום חביתה אחת בלחמניה איזה 100 גרם חזה עוף אם הייתי במקרה שלך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() כן
בלה בלה |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי.
שמע אחי,אם אני בערך יחזור עוד שבוע וחצי-שבועיים-יש צורך בתפריט הזה? או שעל שבוע וחצי להמשיך עם האוכל של המאסה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() זה לא כ"כ משנה במשך שבוע
אבל עדיף שתעבור |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |