|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() האם ניתן להתאמן בבית בלי שיהיו מכשירים? זאת אומרת רק ממתח שכיבות סמיכה כפיפות בטן וכאלה...
האם אפשר להתאמן ככה ולעלות במסה? תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אפשר, השאלה היא כמה.
לא הרמה מידיי לדעתי. אני ממליץ ללכת למכון, אבל אם אתה מתעקש בבית אז אני ממליץ לך לעשות השקעה קטנה, לקנות ציוד בסיסי(מוט ישר, משקולות יד, ספה ופלטות להרכבה) שווה את זה, אומנם צריך חדר פנוי והכל, אבל זה ציוד הרבה יותר נורמאלי
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חח הקטע שאסור חדר כושר ואין מקום בבית בשביל הציוד..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() אז מה השאלה? אם זה מה שיש תסתדר עם זה...
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בטח שאפשר אבל אין כמו מכון....
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() בלתי אפשרי תרשם למכון ועל תיהיה pusy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() למה בבית מותר ובמכון לא?
אם ללב שלך אסור פעולות אנאירוביות, אז זה לא משנה אם אתה עושה אותן בבית או במכון, לא?
![]() |
#10 |
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() pussy*...והוא אמר לך שהוא לא יכול להירשם...מה אתה מצפה שהוא יעשה?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() אף אחד לא מחייב אותך להתאמן בעצימות גבוהה במכון כושר, אתה יכול לעבוד קל גם במכון
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() כן, כי יש מגוון גדול יותר של תרגילים, ככה גם האימון יהיה יותר מעניין וככה גם תוכל לאמן שרירים שלא היית מאמן בבית.
אבל שוב, אני לא יודע במקרה שציינת כמה אפשר והכל, שלא יוביל בסוף לאסון. תתייעץ עם רופא.
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אתה תוכל להתאמן בבית, אתה תעלה קצת במסאת שריר,תתחזק. אבל לא תגדל ותהפוך למפתח גוף.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אם עברת 3 ניתוחי לב, אני לא בטוח אם גם אימון בבית זה בריא לך. אל תתייעץ איתנו, תלך לרופאים מומחים ללב ותשאל אותם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|