|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר ממכללת "גבעת וושינגטון"
|
![]() שבוע שעבר המאמן בנה לי תוכנית...נראת לי מוזרה ביותר:
a חזה- לחיצת חזה בשיפוע חיובי\שלילי-10,8,6,6 (כל סט 1.25+ ק"ג) לחיצת חזה במוט\משקולות-10,8,6,6 (כל סט 1.25+ ק"ג) פרפר משקולות- 10,8,6,6 מקבילים באחיזה רחבה-10,8,6,6 גב- פולי עליון- 10,8,6,6 (כל סט +פלטה אחת) דדליפט-10,8,6,6 מסור-10,8,6,6 חתירה במכונה-12-15 b רגליים- סקוואט-10,8,6,6 (כל סט +פלטה אחת) פשיטת ברכיים-10,8,6,6 (כל סט +פלטה אחת) כפיפת ברכיים-10,8,6,6 (כל סט +פלטה אחת) תאומים-50x2 כתפיים- כפיפת כתפיים בישיבה-10,8,6,6 הרחקה אופקית-10,8,6,6 לחיצת כתפיים משקולות-10x3 c יד קדמית- כפיפות מרפקים עם מוט-10,8,6,6 (כל סט 1.25+ ק"ג) כפיפות מרפקים קומר-10,8,6,6 כפיפות מרפקים באחיזה הפוכה-10x3 כפיפות מרפקים בכבל קרוס-10,8,6,6 (כל סט +פלטה אחת) יד אחורית- לחיצה צרפתית-10,8,6,6 פשיטת מרפקים-10,8,6,6 (כל סט +פלטה אחת) לחיצת חזה באחיזה צרה-10,8,6,6 מקבילים אחיזה צרה-10x3 בטן אחרי כל אימון 3 תרגילים. מה שמוזר לי בתוכנית הזאת שזה מלא סטים לכל שריר, החזה והגב באותו אימון, יד קדמית ואחורית באותו אימון...תקנו אותי אם אני טועה אבל זאת טעות לא? אשמח לחוות דעת ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא הבנתי כל תרגיל 4 סטים?
המאמן שלך רוצה לעשות אותך נכה? תוריד לפחות תרגיל אחד בשריר גדול ולפחות 2 תרגיילים בשריר קטן ותוריד סטים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני ירשום לך את דעתי בלבד , לעשות באותו אימון חזה וגב , אתה תיהיה מפורק מדובר ב2 שרירים גדולים שידרשו מימך הרבה אנרגיה , חבל יהיה לעשות אותם באותו אימון , תעשה שריר גדול ושריר קטן , כך שתחלק את זה לחזה + יד קדמית , גב + יד אחורית , רגליים + כתפיים לדוגמא . אתה לא יכול לעשות בחזה או שיפוע חיובי או שיפוע שלילי , לדעתי זה מאוד חשוב באימון חזה שיהיה משו שעובד על החזה העליון עוד בנוסף שיש את המקבילים שזה עובד על החזה התחתון . בגב הייתי מחליף חלק מהתרגילים במתח + משקל עלייך , בנט אובר רואו \ו t-bar . יד קדמית ואחורית כל אחד 15 סטים אין בזה היגיון לדעתי , בעיקר שבכתפיים שזה שריר יותר גדול יש 11 סטים . זאת דעתי בלבד שיהיה בהצלחה . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() קח את הדף של התכנית, תקמט אותו, תעשה עליו פיפי ותביא אותו למאמן שלך בשקית מתנה
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() תוכנית דבילית ומטומטמת לשחיפים מfxp חבריו של הראש ביצה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() זרוק אותה על המדריך
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה גם לי זה היה נראה מוזר....לא יודע מה המאמן הזה חושב שהוא רשם לי....
עד עכשיו באמת הייתי מתאמן חזה+יד אחורית, גב+יד קדמית, רגליים+כתפיים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אני כבר פעם שלישית עושה abc בחלוקה הבאה - חזה קדמית, גב אחורית, רגליים כתפיים. לדעתי חלוקה מצויינת (או שאפשר להחליף אחורית בקדמית). ידיים וחזה+גב זה לא אותו גודל שרירים שצריכים אותו נפח אימון...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() ניסית את התוכנית? קודם תנסה אחר כך תסיק מסקנות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() Wtf?!
מאמן בישראל נותן דדליפט?!
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() A
גב- פולי עליון-10,8,6,6 (על סט 1.25+ ק"ג) חתירה במכונה-10,8,6,6 מסור- 10,8,6,6 יד קדמית- כפיפות מרפקים עם מוט-10,8,6 כפיפות מרפקים בכבל קרוס-10X3 כפיפות מרפקים קומר-8X2 B חזה- לחיצת חזה- 10,8,6,6 פרפר בעמידה בכבלים-10X3 לחיצת חזה בשיפוע חיובי-8X2 מקבילים-10X2 יד אחורית- לחיצה צרפתית-10,8,6,6 פשיטת מרפקים-10,8,6,6 מקבילים באחיזה צרה-10X2 C רגליים- סקוואט-10,8,6,6 פשיטת ברכיים-10X3 לג פרס-8X2 תאומים-25X2 כתפיים- כפיפת כתפיים בישיבה-10,8,6 הרחקה אופקית-10,8,6 לחיצת כתפיים משקולות-10x3 מה אומרים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() זה עדיין הרבה סטים!
שריר גדול 6-8 סטים שריר קטן- 2-4 סטים |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אתה בפורום מפאקינג 2005 ואתה שואל כאלו שאלות מפגרות ועוד נותן למדריך שלך לבנות לך תכנית אימון?... מה נסגר איתך בנאדם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() עזוב...למדה איתי מישהי בקורס שבסיום הקורס [בשבוע האחרוןכמה ימים לפני הבחינה] נתנה למדריך לכתוב לה תכנית.....
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() אצלי דווקא המדריכים באו לשאול לגבי תוכניות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |