|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אבטחה ושמירה
חדר כושר: אין לו שם חחח
|
![]() A
חזה: לחיצת חזה במוט אולימפי 12,10,8+8,8+8 לחיצת חזה עליון חופשי 12,10,8+8,8+8 לחיצת חזה רגיל חופשי 12,10,8+8,8+8 יד אחורית לחיצה צרפתית בישיבה 12,10,8,6 לחיצה צרפתית על ספסל בשיפוע 2 12,10,8,6 פשיטת מרפק כנגד פולי עליון במוט v 10,8+8,8+8 b גב פולי עליון בכבל יד-יד 12,10,8,6+6 (תרגיל קשה אחושילינג) פולי עליון לפנים 15,12,10,8 מסור 12,10,8,6 יד קדמית כפיפת מרפק בשיפוע 4 על ספסל יד-יד חצי סיבוב משקולות חופשי 12,10,8,6 כפיפת מרפק במוט w באחיזה צרה בעמידה 12,10,8,6 כפיפת מרפק כנגד פולי תחתון בכבל יד-יד 10,8+8,8+8 c רגליים לג פרס 15,12,10,8 מכרעיים סטטי 12,10,8,6+6 סופר סט:4 סטים 8-10 פשיטת ברך כפיפת ברך (בשכיבה) כתפיים לחיצת כתפיים חופשי בישיבה 12,10,8,6+6 כפיפת כתף כנגד פולי תחתון במוט ישר 12,10,8,6+6 הרחקה לצדדים כנגד פולי תחתון מאחורי הגב יד-יד 12,10,8,6+6 בטן:פעמיים בשבוע (כולל משקולות) אירובי כל אימון 2030 דקות בדופק מירבי של 140 תגובות בונות בבקשה. אם אפשר קצת מידע על מכרעיים סטטי כי אף פעם לא עשיתי את התרגיל הזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() Upppppp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תעשה רק אימון אחד בשבוע פרמידה לא טוב לעשות כל אימון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה כבר עובד abc תעשה a חזה יד קידמית, b גב אחורית ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מה שמצחיק זה שעם כל הפירמדות שיש לך פה, כל החרתה הזה של הכפיפיה פשיטה והנפת זרת לטראלית אין לך סט אחד של סקוואט, דדליפט, אובר הד פרס או בנט אובר... אבל העיקר לעשות מליות סטים והרבה אותיות...
בשתי מילים- תוכנית גרועה.
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
את הדדליפט אני לא יעשה בזמן הקרוב זה תרגיל שמתאים לרמות יותר גבוהות. מיליון סטים? זה שאתה עושה 15 סטים באימון שלך וחושב שאתה מגרה את השריר שלך זו הבעיה שלך. הכי הרבה סטים שלי זה 28 וזה באימון c באימון a אני בכלל עושה 24. וכל זה קשור בכלל לרמת ההתאוששות שלי, ועם כל התוספים שאני לוקח ועם כל האוכל שאני אוכל והשינה אז אני מתאושש די מהר. לך תלמד את השמות של התרגילים ואז דבר אתי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה נכון שלא עושים בכל תכנית אבל אם קבעת לך תכנית עם פירמידות אתה לא תעשה את זה פעם בשבוע אלה תמשיך עם זה לכל אורך התכנית. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אז בשביל מה אתה מעלה את התכנית אם אתה לא מוכן לקבל אף הערה ?
וכן, היא עלובה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() רציני אחי בשביל מה העלתה את התכנית אם אתה לא רוצה שיעירו לך ?
הרי מעלים לפה את התכנית בשביל לקבל דעות עליה .. אתה לא מוכן להקשיב לשום הערה שמביאים לך .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() דווקא לפי התיאוריות שלך אתה אמור להעדיף לעבוד גב-אחורית וחזה-קדמית, ככה כל אחד יקבל כמו עוד יום משלו והסטים יהיו הרבה יותר אפקטיביים. בנוסף, ככה גם השרירים האלה יעבדו פי 2 פעמים בשבוע (כמייצבים וכמטרות).
לגביי התוכנית, לי אין הרבה בעיה עם כמויות של סטים, לא מוצא סיבה להעיר על זה, תהנה.. אבל תוכנית בלי סקוואט היא לא תוכנית, אתה יכול לעשות סקוואט עם דמבלים בתור התחלה אם אתה לא יכול סקוואט רגיל. ברגליים תתחיל מהסקוואט אם אתה מוסיף, או לפחות מהלאנג'.. תרגיל הרבה יותר רציני מלג פרס.
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סקוואט עשיתי בסמית עד עכשיו שיניתי ללג פרס ועם דמבלים אני לא אוהב (אין לי גם משקלים כל כך גדולים גג זה 40 קילו וזה כלום) ועוד משהו אחי: לפי דעתי ולפי דעת רבים הלאנג'ים זה התרגיל אם לא הכי טוב לרגליים שיש וכן הוא מאמץ יותר את הארבע ראשי מאשר הסקוואט. נערך לאחרונה על ידי eden.B., 31-03-09 בשעה 18:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() בקשר לכל ההודעות ששלחתם זה לא שאני לא מקבל אותם אני פשוט מתקן אם זה נכון או לאלמשל:
בתגובה הראשונה הוא הוריד לי חצי מהתכנית בכמות הסטים (12 סטים ליד אחורית ולחזה ביחד חחח, לפי מה שהבנתי). |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() ממש לא טוב.
הנה תוכנית מעולה : A: Squat 3X5 Bench press 3X5 Deadlift 1X5 B: Squat 3X5 Standing barbell press 3X5 Power Clean 5X3/Pullups 3X5 ABA BAB תנסה ותראה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() הבחור אמר שהוא לא עושה סקוואט ודדליפט כי זה "מתקדם" מידי איך אתה מעז לתת לו תוכנית כזו שיוכל להתקדם איתה כל אימון?!?!? בתוכנית כזו בכלל לא מרגישים את השריפה בראש הלטראלי של הזרת הקדמית אז מה זה שווה????!?
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() שמע אחי,אתה צודק,אין שם 86 סטים לשריר הלסת הגדול,באמת חרא של תכנית...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]() מספיק לטחון את הבדיחות האלה, תמציאו חדשות משלכם!
דדליפט זה מסוכן, dead lift - הרמת מוות, אתה מת אם אתה עושה אותה |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|