|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() איך עדיף לעבוד על בטן בשביל להגדיל את השריר ובשביל הקוביות
עד עכשיו עשיתי כמה תרגילים בבטן וכל תרגיל עשיתי אותו 3 סטים - 30 חזרות התרגיל הראשון זה התרגיל הרגיל .. שעולים רגיל עד זווית של 30.. סט ראשון - 30 , 40, 50 כל השאר כמו שאמרתי 3 סטים .. 30 חזרות או שמצד שני יש את הסרטון ההוא של ה-8 דק' שמראים שם כל מיני תרגילים אבל כל תרגיל הם עושים אותו רק פעם אחת זה לא קצת מדי פעם אחת ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() 3 סטים של כפיפות בטן מספיק. אם אתה עושה דדליפט וסקוואט אתה גם לא צריך לעבוד על הבטן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
סמל מין
|
![]() 3 סטים של כפיפות בטן בתוספת משקל 12-15 חזרות עבודה איטית ומבוקרת ואם אתה רוצה אתה יכול להוסיף כפיפות בטן אלכסוניים למרות שבעיניי זה מיותר, 3 פעמים בשבוע מספיק
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() תעשה סקוואט ודדליפט ואן צורך לעבוד על הבטן ישירות מספיק סקוואט ודדליפט לדעתי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
גולש עם אזהרה
|
![]() עדיףלעבוד יותר באיזור ה-20 חזרות בגלל כמות הסיבים האדומים הגדולה בבטן.
תעשה 4 סטים של כפיפות בטן (+משקל ושיפוע במידת הצורך). אני ממליץ לעשות קראנצ'ים (כלומר אתה מרים רק את השכמות ומפעיל את שרירי הבטן בלבד). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() 3 סטים 2-3 בשבוע .. לא צריך יותר מזה !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() 1-2 פעמים בשבוע, 3-4 סטים, 6-12 חזרות
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני שמח שאנחנו רואים על אותו קו בקשר לעבודת בטן
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ככה אני עובד, אבל אני גם לא רואה בזה בעיה גדולה לא לעבוד עליה בכלל, אם יש לך סקוואט, דדליפט ומיליטרי בתוכנית
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|