|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
סמל מין
|
![]() כבר שבועיים וחצי בחיטוב ולאלו שיגידו שאין עליי כלום ושאני צריך להפציץ מסה אז רק שתדעו שאני התחלתי מרזה מאוד ככה שלהגיע למשקל של 80 ק"ג במסה זה הישג מאוד מרשים בשבילי אז אני לא רגיל להיות עם כרס ועם נוזלים אז החלטתי לעשות חיטוב למרות שכולם אמרו לי תמשיך עם המסה כי בכל זאת אני הרגשתי שאני צריך לעשות חיטוב! עכשיו לתמונות
גב רפוי: ![]() יד אחורית: ![]() עוד תמונה: ![]() היקף בסביבות ה35-35 וחצי, מה אתם אומרים?? על כמה % שומן אני?
![]() |
#2 |
מפקח ראשי
|
![]() תמונות קטנות מדי לא רואים כלום..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() נכון שלא ממש רואים את התמונות, אבל ממה שרואים, ומהנתונים שאתה מציג - זה פשוט מעולה לגיל שלך, מעולה!
![]() |
#4 |
סמל מין
|
![]() תודה רבה נותן מוטיבציה להמשיך!
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אי אפשר להגדיל את התמונות אבל לפי מה שרואים נראה טוב לגיל שלך אחי .. אבל לפי דעתי אתה עושה טעות עם החיטוב ! אתה יכול להמשיך בכייף במסה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
סמל מין
|
![]() אני יודע שאי אפשר להגדיל את התמונות, אני גם חשבתי לעצמי שאני יכול להמשיך עם המסה לפחות 4 חודשים אבל בכל זאת התחלתי חיטוב כי אני לא מרגיש בנוח עם עצמי אני רוצה להגיע ל10-11% שומן ואז לעלות נקי מה שלא עשיתי במסה הקודמת ועליתי מלוכלך מ10% עליתי ל14 אבל לא נורא מטעויות לומדים! ואין חכם כבעל ניסיון כמו שאומרים אז נגיע חטובים כמו שצריך לקיץ ומשם נמשיך במסה נקייה וארוכה!
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יפה אחי כל הכבוד !
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|