|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() אני מתאמן 4 פעמים בשבוע בתוכנית ab
A חזה לחיצת חזה עם מוט-3 סטים 10 חזרות פרפר-3 סטים 10 חזרות דחיקה (אני לא ממש יודע איך קוראים לזה)-3 סטים 10 חזרות לחיצת חזה בשיפוע עליון עם משקולות-3 סטים 10 חזרות יד קדמית כפיפת מרפקים עם משקולות 3 סטים 10 חזרות כפיפת מרפקים עם מכונה-3 סטים 10 חזרות פטישים-3 סטים 10 חזרות B גב חתירה-3 סטים 10 חזרות פולאובר-3 סטים 10 חזרות מתח-3 סטים 10 חזרות פולי עליון (אני חושב שככה קוראים לזה)-3 סטים 10 חזרות כתפיים לחיצת כתפיים-3 סטים 10 חזרות הרחקת משקולות לצדדים-3 סטים 10 חזרות עוד תרגיל שאני לא יודע איך קוראים לו נראה לי הרחקת מוט לפנים -3 סטים 10 חזרות יד אחורית 3 תרגילים שאין לי מושג איך קוראים להם אבל כל תרגיל 3 סטים 10 חזרות בטן (סוף אימון) 3 סטים של אולר 8-10 חזרות(לא יודע אם אתם מכירים אבל ככה קוראים לזה) 3 סטים של שכיבות בטן בשיפוע שלילי *הוא גם הביא לי תרגילים לרגליים אבל אין לי כוח לאמן אותם אז אני מאמן אותם פעם בשבוע מה אתם אומרים על התוכנית? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() קודם כל התוכנית לא טובה מיסודה.
דבר שני, תתחיל לעבוד רגליים כמו בנאדם, או שלא יצא ממך כלום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() למה היא לא טובה תסביר לי חוץ מהקטע של הרגליים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() 6-7 סטים שריר גדול
0-3 סטים שריר קטן התמקדות בתרגילים המורכבים. וכמובן - בלי רגליים התוכנית שווה לתחת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() תגיד לי את השמות של תרגילים מורכבים בבקשה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() תן לי לנחש......המאמן שלך אדיוט נכון?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gay lord
|
![]() ותפסיק להגיב בפורום של כושר גופני ב-fxp!
נכנסתי לשמה היום רציתי לראות איזה פגים יש שמה.. חרא פשוט חרא של מנהלים לא מבינים מהתחת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי משנה שם הרבה דברים, תתחיל עם החלפה של היד הקידמית ביד האחורית ..
תוריד תרגיל אחי מכל קבוצת שריר ובתרגילי גב - שים את המתח ראשון ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() ציטוט:
בכ"מ fixman עניתי לך בfxp ואתה תראה שגם פה יאמתו את התגובה שלי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() סלח לי מקס,אבל עם המשקלים שלך בקושי רואים שאתה מתאמן..(לפי התמונה שפרסת לא מזמן)
תן לגדשניק לומר מה שבאלו על fxp,ירד עלייך? לא.. אמר חרא מנהלים, לא ידע שאתה מנהל שם..אתה לא שם ***עליו נכון למי אכפת?
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() חסרים הרבה סטים!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() התמונה יצאה ממש גרוע בגלל האיכות הגרועה של הפלאפון ולא משקפת אותי באמת. אבל מה זה משנה, לא יהיה לי מה להגיד אם the sun יגיד את הדברים האלה על fxp. כי לבנאדם יש ידע וניסיון. אבל שמישהו בא לפה שואל שאלות מפגרות במקום לקרוא מאמרים עובד עם משקלים של ארנבים ועוד צוחק על fxp, אומר שהמנהלים מעפנים כשכל אחד מהם קרנף בהשוואה אליו, זה באמת לא מכובד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד תיכון
חדר כושר: אורלייף
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אף פעם לא הבנתי את הקטע של "אני מרים יותר אז אני יותר חכם"
אנדי בולטון הרים 270 קילו בפעם הראשונה שהוא עשה דדליפט, זה אומר שהוא יודע יותר ממישהו שהתאמן על דדליפט 15 שנה אבל מרים "רק" 200? כשבן מתחיל מנקודה מסויימת ומעלה את משקלי העבודה שלו ברמה משמעותית תוך כדי למידה מטעויות והקדשת הזמן הנדרש באימונים, אז באמת אפשר להגיד כל הכבוד הבן אדם יודע מה הוא עושה אבל לצאת מנקודת הנחה שבן אדם יודע יותר רק בגלל שהוא מרים יותר, בלי לדעת איפה הוא התחיל וכמה זמן לקח לו להגיע לזה, לדעתי זה בורות
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() טוב אוליי תענו לי על מה ששאלתי!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]()
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|