|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() גובה 1.80
משקל: 71 ק"ג 8% שומן עובד חזק על מסה, אשמח לחוות דעת על התכונית שלי * המספרי חזרות הם לא קבועים, בכל סט אימונים שלישי אני יורד במספר החזרות ל 5-6 בתרגילים המורכבים * בסקוואט אני לא עובד עם משקל של פחות מ 12 חזרות מכוון שאני עדיין לא שולט מספיק טוב בתרגיל ופוחד על הגב קצת, בלחיצת רגליים גם בשביל להיזהר על הגב * אני לא מבצע לחיצת כתפיים כי יש לי אישית בעיה עם התרגיל הזה A חזה לחיצת חזה במוט 3x7 לחיצת חזה עליון בדאמבלים 3x8 מקבילים רחבים עם תוספת משקל 3x8 פלייס 3x8-10 יד קדמית מתח צמוד אחיזה הפוכה עם תוסבפת משקל 3x8 כפיפות מרפקים בדאמבלים 3x8 כפיפות מרפקים בכבל 3x10 B רגליים סקאווט חופשי 4x12 לחיצת רגליים 3x12 פשיתת רגליים 3x8 כפיפת רגליים 3x8 תאומים בישיבה 3X9 כתפיים אפרייט רווז 3x8 הנפת דאמבלים קדימה 3x8 הנפה אחורה בפולי (כתף אחורית) 3x9 C גב טי באר 3x7 פולי עליון רחב קדימה 3x7 פולי עליון צמוד קדימה 3x8 מסור 3x8 יד אחורית לחיצת חזה צמודה (מרפקים צמודים לגוף) 3x8 מקבילים צמוד (מרפקים צמודים לגוף) 3x8 פשיטת מרפקים בכבל 3x9 אמשח לחוות דעת ותיקונים * אם אפשר ליד קידמית תרגיל שלישי שיהיה במקום הפשיטה בכבל למה את הפשיטה הזאת שמתי כי לא היה לי משהו אחר מקורי * לכתפיים אם אפשר רעיונות לתרגילים טובים חוץ מלחיצת כתפיים * חשבתי על בגב לשנות את הפולי עליון צמוד למתח רחב עם תוספת משקל, מה אתם אומרים? |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|