|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי בגרות בעוד חודש וחצי ואני עושה רק מתח אחד מלא אולי 2 ביום טוב ..
אני חייב לפחות עד עוד חודש וחצי לנסות להגיע ל10-15 משו כזה עכשיו מה הדרך הכי טובה באמת לשפר תמתח .. אני מזכיר אני מצליח רק 1 מלא אולי איזה 3-4 מלאים אני ממש חייב עזרה פשוט שמעתי הרבה דרכים. ואני לא יודע מה הכי טובה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה שוקל הרבה אז תתחיל להוריד קצת שומן.
אם לא אז תעשה 4 סטים ביום של מתח(אל תעשה אימונים אחרים כל יום כי זה לא בריא, אבל תרגיל אחד כל יום לא יהרוג אותך). נגיד אתה עושה רק 2? אז תעשה 1-2 כל סט ואם אתה מרגיש שאתה לא יכול תנסה לעלות כמה שיותר עם הרגליים אפילו ככה שאתה מפעיל קצת את הגב אבל עדיין מפעיל.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() הממ אני שוקל 84 על גובה מטר 88 אני בערך 15 אחוז שומן.. אני בחיטוב ככה שזה באלי טוב...אז אתה אומר לעשות כל יום?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: חייל..
עוסק ב:: סמים
חדר כושר: EXTREME
|
![]() אם תשקול פחות יהיה לך יותר קל להרים את עצמך מן הסתם אז תוריד משקל ...(אחוזי שומן) כל קילו פה משמעותי
![]() |
#5 |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() תוך חודש וחצי להגיע לפי 5-7 מהיכולת שלך? :s
בלתי אפשרי... אבל תתאמן רגיל ותתחזק וזהו... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() קח כיסא תעלה למעלה ותעבוד רק על לרדת לאט עד שאתה יכול לעשות מלאים
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואם קשה לך מאוד לעשות את מה שאמרתי אז או שתקח כיסא כמו שאמרו פה או שתקפוץ בהתחלה ותעלה(תלוי בברך שלך)
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל עוד לא כואב לך זה בסדר. עדיף שתלך מאשר שלא תעשה בכלל אירובי.
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() בש מחבר שיעזור לך,
תעשה מתח עם רגליים מקופלות וחבר שלך מאחורה עוזר לך להעלות, |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() חזרות שליליות
![]() |
#13 |
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי השיטה היא הכי טובה זה להוסיף משקל , עדיף שתוסיף משקל ותעלה עליה אחת , כל כמה ימים (רצוי שבוע אם יש זמן) תעלה את המשקל שאתה שם עלייך , אם אחרי חודשיים אתה עושה 5 עליות עם 5 קילו עלייך (בהתחשבות שעכשיו אתה עושה 2 בלי משקולת עלייך ) אני מאמין שתעבור את הבגרות בהצלחה אם מצב גדול של 90 + שיהיה בהצלחה אחי .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() סליחה על הבורות מישו יכול להסביר מזה חזרות שליליות ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() תקרא מה שכתבתי למעלה
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() קח כיסא תעלה למעלה ותעבוד רק על לרדת לאט עד שאתה יכול לעשות מלאים
זה נקרא חזרות שליליות ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
123
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() בעיקרון הבעיה שלך קצת מורכבת
א. אתה שוקל הרבה והמשקל שלך לא נובע ממאסת שריר (אני לא מנסה לרדת עליך אני מנסה להסביר) ב. שרירי הידיים שלך חלשים (השערה) וזה בעיקר מה שמונע ממך, הגב הוא יחסית חזק ג. אחרי שתתחזק בידיים עדיין הגב שלך חלש אני אסביר: הידיים שלך מגבילות אותך ל 2 מתח, אילו היו לך ידיים חזקות כנראה שהיית עושה 6 מתח ואז הגב שלך היה מתעייף. (6 כדוגמא) עכשיו מה לעשות א. תבצע מתח עם ידיים הפוכות ובאחיזה צרה (זה יעבוד לך על הגב ובעיקר על הידיים) - תראה כמה אתה מצליח לבצע ותעדכן אותי. ב. אתה צריך לבצע 4-5 סטים של מתח כמו שפירטתי בסעיף א. ג. אחרי המתח לבצע נגטיב/חזרות שליליות (לטפס בעזרת כסא עם ידיים באחיזה רגילה ולנסות להשאר למעלה כמה שיותר זמן ולאט לאט לקרוס למטה, לבצע 2-3 חזרות כאלה, לא סטים) ד. לבצע תרגילי ידיים, כפיפת מרפק עם מוט, כפיפה מרפק עם משקולות חופשיות 4 סטים של 8 חזרות עם משקל גבוה ! על המתח תעבוד כל יום ואת האימוני ידיים תוסיף יום כן יום לא (אם תתאמן ככה חודש לא יקרה לך כלום ולא תפצע) חוץ מזה אם תצליח להוריד משקל זה טוב אבל אם תוריד פחמימה לא יהיה לך כח להתאמן אז זה מעט בעייתי בחלון זמנים כזה קצר. במדידה עצמה בבגרות תעשה מתח מהר ! כיוון שהמטרה לעשות כמה שיותר זה לא אימון זה מדידה ! אחרי שאין לך כח אל תוותר תשאר תלוי ואחרי שניה יהיה לך כח לעוד חזרה/שתיים (אל תפול מהמתח יש לך כח לעוד) תעדכן פה ואני אראה אם אפשר לעזור לך בהצלחה בבגרות |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|