![]() |
שמעתי הרבה דרכים אבל מה האימון הכי טוב כדי להשתפר במתח מהר
יש לי בגרות בעוד חודש וחצי ואני עושה רק מתח אחד מלא אולי 2 ביום טוב ..
אני חייב לפחות עד עוד חודש וחצי לנסות להגיע ל10-15 משו כזה עכשיו מה הדרך הכי טובה באמת לשפר תמתח .. אני מזכיר אני מצליח רק 1 מלא אולי איזה 3-4 מלאים אני ממש חייב עזרה פשוט שמעתי הרבה דרכים. ואני לא יודע מה הכי טובה |
אם אתה שוקל הרבה אז תתחיל להוריד קצת שומן.
אם לא אז תעשה 4 סטים ביום של מתח(אל תעשה אימונים אחרים כל יום כי זה לא בריא, אבל תרגיל אחד כל יום לא יהרוג אותך). נגיד אתה עושה רק 2? אז תעשה 1-2 כל סט ואם אתה מרגיש שאתה לא יכול תנסה לעלות כמה שיותר עם הרגליים אפילו ככה שאתה מפעיל קצת את הגב אבל עדיין מפעיל. |
הממ אני שוקל 84 על גובה מטר 88 אני בערך 15 אחוז שומן.. אני בחיטוב ככה שזה באלי טוב...אז אתה אומר לעשות כל יום?
|
אם תשקול פחות יהיה לך יותר קל להרים את עצמך מן הסתם אז תוריד משקל ...(אחוזי שומן) כל קילו פה משמעותי
|
תוך חודש וחצי להגיע לפי 5-7 מהיכולת שלך? :s
בלתי אפשרי... אבל תתאמן רגיל ותתחזק וזהו... |
ציטוט:
|
קח כיסא תעלה למעלה ותעבוד רק על לרדת לאט עד שאתה יכול לעשות מלאים
|
ציטוט:
ואם קשה לך מאוד לעשות את מה שאמרתי אז או שתקח כיסא כמו שאמרו פה או שתקפוץ בהתחלה ותעלה(תלוי בברך שלך) |
ציטוט:
אני יכול לרוץ וכל זה פשוט מעדיף שלא עד שכל הברך תחלים |
ציטוט:
כל עוד לא כואב לך זה בסדר. עדיף שתלך מאשר שלא תעשה בכלל אירובי. |
בש מחבר שיעזור לך,
תעשה מתח עם רגליים מקופלות וחבר שלך מאחורה עוזר לך להעלות, |
חזרות שליליות
|
ציטוט:
|
לדעתי השיטה היא הכי טובה זה להוסיף משקל , עדיף שתוסיף משקל ותעלה עליה אחת , כל כמה ימים (רצוי שבוע אם יש זמן) תעלה את המשקל שאתה שם עלייך , אם אחרי חודשיים אתה עושה 5 עליות עם 5 קילו עלייך (בהתחשבות שעכשיו אתה עושה 2 בלי משקולת עלייך ) אני מאמין שתעבור את הבגרות בהצלחה אם מצב גדול של 90 + שיהיה בהצלחה אחי .
|
ציטוט:
|
סליחה על הבורות מישו יכול להסביר מזה חזרות שליליות ?
|
ציטוט:
|
קח כיסא תעלה למעלה ותעבוד רק על לרדת לאט עד שאתה יכול לעשות מלאים
זה נקרא חזרות שליליות ? |
ציטוט:
123 |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:47. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ