|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תיקנתי כמה דברים מהפעם שעברה
![]() A:חזה B:גב C:כתפיים+רגליים D:ידיים ABXCDXX חזה: בנץ פרס 5X12,10,8,6,4 לחיצת חזה עם דאמבלים שיפוע חיובי : 3X12 פלייס שיפוע חיובי 3X8 לחיצת חזה ב HAMMAR שלוש סטים 8חזרות ובסט הרביעי דרופ סט ![]() ד''א חימום זה 2סטים של פרפר במכונה 20חזרות גב: מתח חימום 15חזרות 2סטים בנט אובר ראוז: 4X12,10,8,6 מסור: 3X12 פולי עליון: 2X8 פול אובר 2X12 חתירה במכונה: 3X8 ובסוף האימון עוד סט של פולי עליון לכשל מוחלטטטט!!@#@#@#@! רגליים: חימום פושטי ברך 2X20 סקוואט 4X8 לג פרס 3X6 פשיטה 3X12 כפיפה 3X12 סטיף לג דדליפט 3X8 תאומים בסמית משין 3X12 כתפיים: מילטרי פרסס 4X12 לחיצת כתף עם דאמבלס 3X8 הנפה לצדדים 3X8 שראגס (תאומים) 3X12 בייסיפ: יד יד בפרינצ'ר 3X12 כפיפה במוט אולימפי 4X8 פטישים יד יד בעמידה 3X8 אמות 3X12 טרייסיפ: לחיצת צרפתית 3X12 אחיזה צרה 4X8 פולי עליון: 3X10 אשמח לשמוע הצעות לשיפור,כל תגובה תתקבל בברכה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד בחלוקה הזאת לא יוצא לך שאימון רגליים וכתפיים הוא בערך 4 שעות?? תכניס את הכתפיים לאימון ידיים גם ככה הוא קצר
ובטן לא רשמת אם אתה עושה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא הבנתי .. מזה אומר פולי עליון באימון של היד האחורית ? ושרגאס זה התאומים אז מזה עושה באימון כתפיים ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אתה על חומרים ועכשיו מתכונן למר ישראל?
![]() |
#5 |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אימון עמוס מדי ולא מאורגן מספיק טוב
גם לא נראה אימון למתאמן טבעי.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חסר לך 15 סים לכתף האחורית ו17 לטרייספס...
ברצינות, למה מיליון סטים וחלוקה כזו?
גלעד שליט עדיין חי כבר למעלה מ-1000 ימים בשבי!!! ![]() שחררו את גלעד! נערך לאחרונה על ידי Bono, 30-01-09 בשעה 12:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() לא,למר אולימפיה. בחיאט תיהיה רציני..
למה אחי? ציטוט:
ואני יודע שאתה לא אוהב תכניות כאלה אבל אל תדחוף לי עכשיו ab עשיתי את זה בזמנו וזה חרא דבר שום שריר לא בא רענן לאימון ואתה לא מוציא 100% וככה התוצאות בסופו של דבר..מה גם,שאני לא מתאמן מתחיל,אני מעלה משקלים פעם בשבוע בלחץ.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אני מקווה מאוד שזה הספירה שלך כולל חימום
![]() |