|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכון....
חדר כושר: מתאמן בחדר כושר
|
![]() ממצב!?
בניתי תפריט לפני 3-4חודשים אני סיימתי לעשות חיטוב(6חודשים...) וכשהתחלתי אותו עברתי לאימוני מאסה... עכשיו הרבה זמן לא יצא לי להיתאמן בגלל המלחמה ולימודים ![]() נ.ב. אני עליתי 5קילו בזמן המלחמה כי לא התאמנתי בכלל :/עליתי בס"מ1-2בהיקפים זה משהו רציני ומה אני צריך לשנות כדי להוריד את זה? אז לתפריט: ארוחה 1 בשעה 7:00: כוס נס קפה עם 1.5כפיות סוכר 100גרם או כוס וחצי(חד פעמי)קרופלקס קינמונים או פיטנס(רוב הזמן פיטנס) עם עד 1כוס חלב או מעדן 0% ארוחה בשעה 10:00: לחמנייה שחורה עם גבניה או כל ממרח אחר (אבוקדו.ביצה.פסטרמה דלת שומן.חומוס.טחינה) ירקות ומים(אני אוכל את זה בבצפר עד הארוחה הבאה...) ארוחה בשעה 14:00: ארוחת צהריים:תוספת 7-8 של תוספת פחמימות מנה בשרית-להשתדל פחות מטוגן ירקות טריים או מבושלים(לא יוצא לי לאכול תמיד ירקות..) שתיה:מים ארוחה בשעה 17:00: לפני אימון-2תמרים או תמר+בננה או חטיף אנרגיה ארוחה בשעה 19:30 אחרי אימון:אורז או לחמניה או כל פחמימה אחרת מנה חלבונית-טונה(לסחוט את השמן טוב טוב)בשר/עוף ארוחה בשעה 20:00./21:00/22:00: שתיה חמה פרוסת לחם עם ממרב מעדן לבחירתך(דנונה/שטראוס)+שקדים 4-5או אגוזים אז איך התפריט? טוב או לא? תגובות בבקשה... |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|