|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני משתגגע אני לא עולה במשקל כבר חודשיים אני תקוע משו פחד....
אתם אומרים להמשיך מסה או לעשות חיטוב?? הנתנים: 1.75 70 בייספס: 36.5 (כבר מלאאאא זמן ![]() אני מתאמן ab שרירים גדולים וקטנים 4 פעמים בשבוע ועוד איזה 80 דקות אירובי בשבוע.. מה אתם אומרים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() תנסה להחליף תוכנית, להוסיף אוכל..
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אני אוכל כמו חמור...
האמת גם אני מאלה שלא משמינים...אני אוכל מלא שטויות חטיפים וזה.. מה אתה אומר על קראטין וכל אלה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() אני אומר שאם אתה אוכל ולא עולה אתה צריך לאכול עוד. (במידה ואתה מתאמן נכון, כי אם לא אז זאת הבעיה)
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() למה אתה עושה אירובי במסה לעזאזל?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() אין בעיה עם אירובי במאסה, זה דבר מומלץ ללב, ורק טוב יוצא מזה.
מה שכן אתה כנראה לא אוכל מספיק טוב, כי עם נתונים כאלה לא צריכה להיות לך שום בעיה לעלות במשקל.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שכבר אמרו לך,אם אתה מתאמן טוב אז פשוט תאכל עוד,תוסיף עוד איזה 500 קלוריות לתפריט שלך...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תאכל עוד אחי אתה לא אוכל מספיק !
ואתה אומר שאתה משתגע שאתה לא עולה במשקל ואתה רוצה לעלות במשקל אבל מצד שני אתה אומר אולי להתחיל חיטוב לא ברור ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() הסיבה היחידה אבל היחידה שלא עולים בגללה במשקל היא ביגלל שלא אוכלים מספיק .4
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|