|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אימון A
חזה- לחיצת חזה כנגד מוט 3x10 לחיצת חזה במשקוליות בזווית 30 מעלות 3x12 פרפר במכונה 3x12 כתפיים- לחיצת כתפיים במשקוליות 3x10 הרחקת זרועות לצדדים במשקוליות בעמידה 3x10 יד אחורית- פשיטת מרפקים כנגד מוט בשכיבה- הורדה למצח- 4x10 – שלושה סטים אחרונים – 100% פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון לפנים - 3x12 אימון B גב- מתח 3x10 פולי צר לפנים 3x8 חתירה כנגד מכונה 2x13 יד קדמית- כפיפות מרפקים בעמידה כנגד מוט W 3x8 כפיפות מרפקים בעמידהכנגד מט ישר בפולי תחתון 3x10 רגליים- לחיצת רגליים כנגד מכונה 3x8 פשיטות ברכיים כנגד מכונה 3x12 כפיפות ברכיים כנגד מכונה איך היא? אני מתאמן 4 חודשים ככה עם הפסקה של חודש עכשיו.. ואני חוזר השבוע ( ממחר ) עם תזונה חדשה ומקווה שיילך טוב גובה 1.86 13 וחצי אחוז שומן וזהו ![]() אזא איך היא<? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() * תוסיף עוד תרגיל לחזה, ותחליף את הפרפר בפלייס דאמבלים על ספה.
* 2 תרגילים לכתפיים? 6 סטים? אתה עושה צחוק? * יד אחורית כנ"ל כמו כתפיים. * גב 8 סטים? לא טוב. * יד קדמית 2 תרגילים? ועוד אחד מהם במכונה? ועוד כולה 6 סטים ? * רגליים אין סקוואט ? 4 חודשים זה מספיק זמן בשביל להתחיל ABC. המלצה חמה, תעבוד ל Abc קלאסי (גב-אחורית,חזה-קדמית,רגליים-כתפיים) ותעשה 9-12 סטים לשריר קטן , 16 סטים לשריר גדול. עצימות לא גבוהה מדי כי אתה מתאמן רק 4 חודשים - אבל לא קל מדי.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() 1)הטווח חזרות על הפנים אין שום גיוון בטווח
2)אם אתה נותן 9 סטים לחזה אז אין הגיון לתת פחות לגב כי הגב הוא שרירי יותר גדול 3)יותר מידי סטים ליד קדמית ואחורית תתן ככה 4-5 סטים לכתפיים ועוד 4 ליד אחורית יותר מידי רק יפגע לך בהתאוששות ולא יתן דווקא יותר תוצאות 4)אתה מזלזל ברגליים הרגליים מורכבות מ2 שרירים גדולים(רגל קדמית ואחורית)ומשריר קטן(תאומים) לעשות 9 סטים לרגליים זה ממש כלום וחוץ מזה אין לך סקוואטים בתוכנית שלדעתי כל תוכנית טובה צריכה להכיל סקוואטים הנה התוכנית משופרת אימון A חזה- לחיצת חזה כנגד מוט 3x5 לחיצת חזה במשקוליות בזווית 30 מעלות 3x8 פרפר במכונה 2x12 כתפיים- לחיצת כתפיים במוט מאחורי העורף 2-3x6-10 הרחקת זרועות לצדדים במשקוליות בעמידה 2x8-15 יד אחורית- פשיטת מרפקים-לחיצה צרפתית-2x6-8 פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון לפנים - 2x8-12 אימון B גב- חתירה חופשית-3x5 מתח-3x8 פולי עליון קדימה\חתירה בטי באר(כל אימון תחליף)-2x12 יד קדמית- כפיפות מרפקים בעמידה כנגד מוט ישר(מוט w מעביר הרבה מהדגש לברכיוראדיאליס ולא לבייספס)-2x6-8 כפיפות מרפקים בישיבה על כיסא בשיפוע של 70-80 מעלות -2x8-12 רגליים- סקוואט 3x5 לג פרס-3x8 פשיטות ברכיים כנגד מכונה 2x12 כפיפות ברכיים כנגד מכונה-4-5x6-12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איא פשר נגיד לעשות 12 כFV? או שזה אומר כמה שאני יכול? ומזה ABC ? לא הבנתי:emb3: ותודה ענקית לשניכם! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |