|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Gay lord
|
![]() אוקיי אז אני מקווה שזאתי התוכנית הסופית שאני יתמיד בה..
הנה: ארוחת בוקר- 100 גרם שיבולת שועל כף גדושה של סוכר כוס חלב 3% 4 משמשים מיובשים 6 שקדים. ארוחת 10-12: 4 פרוסות לחם מלא 6 פרוסות פסטרמה 2 כפות חומוס בננה בינונית ארוחת צהריים: 150 גרם חזה עוף 2 כוסות אורז לבן מבושל כף אבקת מרק לבישול עם האורז תוספות:צי'לי,פלפל שחור,מלח. ארוחה לפני אימון: תפוח אדום חתוך קפה שחור כפית סוכר חום ארוחה אחרי אימון: פרוסה של לחם מלא כף קוט'ג 4 תמרים מיובשים יוגורט יופלה בטעם 3% ארוחת ערב: טונה במים מלפפון שלם עגבניה שלמה 4 שקדים ערכים- קלוריות: 2559 קלוריות. פחמימות: 387 גרם. חלבון: 117 גרם. שומן כולל: 61 גרם. סיבים תזונתיים: 41.2 גרם. Bmr- 1687 נתונים: גיל- 14, עוד חודש 15. משקל- 62 קילו. גובה- 1.74 מטרה: להגיע קודם כל למשקל 70 קילו, ואחרי זה לעלות עוד... עד בערך 85 ייקח זמן אבל אני מקווה שיצליח.. עכשיו שאלות. קודם כל, כמה זמן כדי להשאר עם התוכנית הזאת תזונה הזאתי? האם צריך להחליף אחרי כמה זמן? ואם כן אחרי כמה? עוד שאלה, כמה זמן אני צריך להיות בקטגורייה "מסה" ? אשמח אם תגידו לי כמה זמן כדאי להיות במסה, כי אני רוצה לעשות מד זמן כזה של מסה שימדוד לי את הזמן. תודה רבה.. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|